alexbikerul Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 (editat) sunt proaspat posesor de l200 an fab 2002 116 cp....foarte incantat de masina am si eu cateva intrebari: care e diferenta dintre super select si easy select sau cv de genu... ce bara as putea sa ii pun...pe fata daca stiti pe cineva care face.... si daca (se merita) merita sa ii iau chit de inaltare... masina a primit anvelope noi bfg at 265/75/16 este foarte legata masina nu bate nu troncane.....dar consumul e cam mare....undeva la 16 17 mers in oras si in afara .....cred ca are o problema undeva ....are filtre noi ulei nou....nu vad unde ar fi problema....nu scoate fum absolut deloc.....daca incepe sa traga mai tare dupa 2500 de ture Editat Ianuarie 1, 2013 de Astral http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=613631&viewfull=1#post613631 mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Re: Nou posesor de l200 Sa stapaniti sanatos achizitia ! Uitati aici o discutie despre easy select si super select: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40187-easy-select-super-select&highlight=easy+select+super+select 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuko Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Re: Nou posesor de l200 Pai bine bre,viitorul suna a patrol si matale trecusi la mitsu'?! S-o stapanesti sanaotos.Cam mare consumul totusi... Toyota Hilux 3.0 D4-D,171 cp-2010 VW Golf IV 1.9 TDI,165 cp-2003 Suzuki GSR 600,98 cp-2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirceasmx Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 (editat) Re: Nou posesor de l200 Salut! Sa il stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute. Si eu sunt proaspat posesor de L200 (2006) si consuma decent. Adica in extra-urban mi-a consumat 10 litri la suta (cu 4 H). Si am avut un drum spre casa de la vanzator, de 600 km. Nu ma pricep foarte bine, dar ceva nu este in regula cu asa un consum la a ta. Succes in rezolvarea problemei. Editat Ianuarie 1, 2013 de mirceasmx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Ianuarie 2, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 (editat) Re: Nou posesor de l200 ms mult de urari sper sa ii rezolv consumul si......mitsu e masina de strada si drumuri forestiere nu ca patrolu de concurs.am sa schimb si o sa zic ca suna a nissan si mitsu:D Editat Ianuarie 2, 2013 de alexbikerul mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Re: Nou posesor de l200 Arunca un ochi si la avansul pompei de injectie pentru consumul ala... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Ianuarie 2, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Re: Nou posesor de l200 o sa ma uit si la avans...dar daaca avansul era marit nu trebuia sa scoata fum sau sa traga mai tare intreb si eu pt ca nu ma pricep mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Re: Nou posesor de l200 asta e al nu stiu cat zecilea de 116 cai care ia peste 12..dal dracu pai patrol nu ii sa ia atata:ha: eu zic"posesor de l200"100cp ca inca 16cp vin din inca 1l motorina+10%..aaa pompa e electronica,avansu din pedala?? diferenta cu si fara central e mare si tine in special de momentul de tractiune fata/spate cum s-ar zice pe la munte- aia nu is cai care nu trag deodata la caruta!! easy select mits= sistem tractiune patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Re: Nou posesor de l200 aaa pompa e electronica,avansu din pedala?? E common rail si nu stiu eu? Numai la alea "pompa de injectie" n-are semn. Pana nu verifica, stie cineva daca pompa e pusa la semn? Ia vezi in atasament. IP= injection pump. Ensure timing marks aligned [5], [6], [7]&[14]. Oare de ce?L200-4D56T.pdf Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Ianuarie 3, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Nou posesor de l200 aveti idee daca gasesc pe undeva niste over fendere mai late..... mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Nou posesor de l200 Sa o stapanesti sanatos fara evenimente! Si eu am avut la un moment dat consum nesimtit de vreo 15-16 dar la mine era din cauza faptului ca era arsa placa de baza din ECU in coltul unde mergeau comezile la turbo si practic turbo-ul meu nu lucra, dar dupa ce am schimbat ecu si am facut o curatare a injectoarelor si a pompei de injectie reglat si rasverificat am constatat ca s-a intors la consumul de 12-12,5 in oras ceea ce sincer nu e mult pentru o camila ca a noastra. Da-o dracu ca si camila adevarata bea atata apa dupa 100 km facuti :) :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Nou posesor de l200 no ai vazut de ce e bun L200 de 100Cp,fara electronica masii, care pica odata,simplu si consuma mai putin dar nu merge asa tare, tot din aceleasi motive e bun y60 si nu 61..zic eu care am Pajero 2,5 mk2/ l2oo 100cp si nici o diferenta de consum.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Nou posesor de l200 Asa e Marius, dar in teren am fost cu varianta ta de 100 , am fost cu unu de 90 si cu asta de 116. Sincer nu comentez de consum dar din cele 3 variante prefer varianta cum am eu de 116 cai , dar nu pentru ca as fi fan de viteza ce pur si simplu in teren conteaza cei 16 cai in plus. Am vazut ca cineva a si deschis un topic pentru putere mai jos , sunt curios ce varianta optima gaseste sa creasca puterea celui de 116 cai. Oricum marius , electronica la masina mea era arsa cand am cumparat-o si cu toate ca nu tragea turbo eu am fost multumit de masina cum trage. Insa la consum nu mi-a placut :) Insa vorba celor de la reprezentanta , electronica la modelul meu nu au schimbat-o prea des. Nu cade. Dar stiti si voi cum e ceasu rau si pisica neagra :) Toate cele bune :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Ianuarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Nou posesor de l200 vreau sa va spun ca masina asta consuma extraordinar de mult.....adica cu 150 ron nu trec de 120 130 km maxim....de unde e acest consum enorm.... si cateodata in panta cand ii dau mai tare se aprinde martorul acela de bord ca un motoras si nu mai trage....e posibil sa fie din egr...tin sa spun ca pierde ceva ulei pe la o garnitura a egr multumesc mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Nou posesor de l200 Orice e posibil, dar cel mai bine e sa mergi cu ea sa o pui la un tester sa vezi de unde vine eroarea. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: Nou posesor de l200 Salut sa o stapanesti sanatos si sper sa-i rezolvi repede problema consumului. Despre bara fata avem noi la vanzare, iar foto cu ele montate vei gasi in galerie http://house4x4.ro/ro/component/djcatalog2/itemstable/4-bullbar-mitsubishi- http://house4x4.ro/ro/galerie Overfendere Bushranger de 35 sau 65mm la pretul de 65 euro setul ptr 2 roti Un nou model de overfenfere ptr L200 si Hilux vor fi disponibile in 2-3 zile. Numai bine, Marcel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Ianuarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: Nou posesor de l200 Nu aveti poze cu cele care va vin in cateva zile multumesc mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Nou posesor de l200 S-a rezolvat problema cu consumul ? 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate