Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nou posesor de l200

alexbikerul

Postări Recomandate

sunt proaspat posesor de l200 an fab 2002 116 cp....foarte incantat de masina

am si eu cateva intrebari:

care e diferenta dintre super select si easy select sau cv de genu...

ce bara as putea sa ii pun...pe fata daca stiti pe cineva care face....

si daca (se merita) merita sa ii iau chit de inaltare...

masina a primit anvelope noi bfg at 265/75/16

este foarte legata masina nu bate nu troncane.....dar consumul e cam mare....undeva la 16 17 mers in oras si in afara .....cred ca are o problema undeva ....are filtre noi ulei nou....nu vad unde ar fi problema....nu scoate fum absolut deloc.....daca incepe sa traga mai tare dupa 2500 de ture

Editat de Astral
http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=613631&viewfull=1#post613631

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nou posesor de l200

Pai bine bre,viitorul suna a patrol si matale trecusi la mitsu'?!

S-o stapanesti sanaotos.Cam mare consumul totusi...

Toyota Hilux 3.0 D4-D,171 cp-2010

VW Golf IV 1.9 TDI,165 cp-2003

Suzuki GSR 600,98 cp-2007

Link spre comentariu

Salut! Sa il stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute.

Si eu sunt proaspat posesor de L200 (2006) si consuma decent. Adica in extra-urban mi-a consumat 10 litri la suta (cu 4 H). Si am avut un drum spre casa de la vanzator, de 600 km. Nu ma pricep foarte bine, dar ceva nu este in regula cu asa un consum la a ta. Succes in rezolvarea problemei.

Editat de mirceasmx
Link spre comentariu

ms mult de urari sper sa ii rezolv consumul si......mitsu e masina de strada si drumuri forestiere nu ca patrolu de concurs.am sa schimb si o sa zic ca suna a nissan si mitsu:D

poza.thumb.jpg.3cca40b3ac1b81e6a36873f15e3d26df.jpg

Editat de alexbikerul

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

asta e al nu stiu cat zecilea de 116 cai care ia peste 12..dal dracu pai patrol nu ii sa ia atata:ha: eu zic"posesor de l200"100cp ca inca 16cp vin din inca 1l motorina+10%..aaa pompa e electronica,avansu din pedala??

diferenta cu si fara central e mare si tine in special de momentul de tractiune fata/spate cum s-ar zice pe la munte- aia nu is cai care nu trag deodata la caruta!! easy select mits= sistem tractiune patrol

Link spre comentariu

aaa pompa e electronica,avansu din pedala??

E common rail si nu stiu eu? Numai la alea "pompa de injectie" n-are semn. Pana nu verifica, stie cineva daca pompa e pusa la semn?

Ia vezi in atasament.

IP= injection pump. Ensure timing marks aligned [5], [6], [7]&[14]. Oare de ce?

L200-4D56T.pdf

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Sa o stapanesti sanatos fara evenimente!

Si eu am avut la un moment dat consum nesimtit de vreo 15-16 dar la mine era din cauza faptului ca era arsa placa de baza din ECU in coltul unde mergeau comezile la turbo si practic turbo-ul meu nu lucra, dar dupa ce am schimbat ecu si am facut o curatare a injectoarelor si a pompei de injectie reglat si rasverificat am constatat ca s-a intors la consumul de 12-12,5 in oras ceea ce sincer nu e mult pentru o camila ca a noastra. Da-o dracu ca si camila adevarata bea atata apa dupa 100 km facuti :)

:fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc

Link spre comentariu

Asa e Marius, dar in teren am fost cu varianta ta de 100 , am fost cu unu de 90 si cu asta de 116. Sincer nu comentez de consum dar din cele 3 variante prefer varianta cum am eu de 116 cai , dar nu pentru ca as fi fan de viteza ce pur si simplu in teren conteaza cei 16 cai in plus. Am vazut ca cineva a si deschis un topic pentru putere mai jos , sunt curios ce varianta optima gaseste sa creasca puterea celui de 116 cai.

Oricum marius , electronica la masina mea era arsa cand am cumparat-o si cu toate ca nu tragea turbo eu am fost multumit de masina cum trage. Insa la consum nu mi-a placut :)

Insa vorba celor de la reprezentanta , electronica la modelul meu nu au schimbat-o prea des. Nu cade. Dar stiti si voi cum e ceasu rau si pisica neagra :)

Toate cele bune

:fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc

Link spre comentariu

vreau sa va spun ca masina asta consuma extraordinar de mult.....adica cu 150 ron nu trec de 120 130 km maxim....de unde e acest consum enorm....

si cateodata in panta cand ii dau mai tare se aprinde martorul acela de bord ca un motoras si nu mai trage....e posibil sa fie din egr...tin sa spun ca pierde ceva ulei pe la o garnitura a egr

multumesc

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

Salut

sa o stapanesti sanatos si sper sa-i rezolvi repede problema consumului.

Despre bara fata avem noi la vanzare, iar foto cu ele montate vei gasi in galerie

http://house4x4.ro/ro/component/djcatalog2/itemstable/4-bullbar-mitsubishi-

http://house4x4.ro/ro/galerie

Overfendere Bushranger de 35 sau 65mm la pretul de 65 euro setul ptr 2 roti

Un nou model de overfenfere ptr L200 si Hilux vor fi disponibile in 2-3 zile.

Numai bine,

Marcel

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare