tudop Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Dupa ce am citit cu atentie Anexa B pt 2013, am inteles ca nu mai este acceptat roll-cage extern... e adevarat ca nu vor fi acceptate ? chiar daca e construit dupa schema clasica din anexa? Stiu ca sunt mai multe masini care au roll-cage construit exclusiv in exterior, iar unii au habitaclul cam mic... Ne apucam de taiat si refacut? :sh2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Albanezu Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Anexa B - Regulamentul CNOR 2013 Unde ai gasit regulamentul pe 2013? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Anexa B - Regulamentul CNOR 2013 Unde ai gasit regulamentul pe 2013? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76143-Regulamentele-Anului-Competitional-2013 GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Anexa B - Regulamentul CNOR 2013 Este postat aici pe forum, poftim : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76143-Regulamentele-Anului-Competitional-2013 E interesanta si treaba cu masina de asistenta :grin: ma rog, pt cine isi permite :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Albanezu Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Anexa B - Regulamentul CNOR 2013 Multumesc:g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Anexa B - Regulamentul CNOR 2013 Tudop, anexa asta e identica cu cea de anul trecut, de ce zici ca se interzice ceva? Si in 2012 a fost la fel: ca sa te incadrezi in barem trebuie rollcage interior. Daca vrei si unul exterior in plus, nu ai decat. Daca ai o constuctie tubulara care indeplineste criteriile din anexa B, si pui tablele pe exteriorul tevilor, nu pe interiorul lor ;), atunci esti in barem. Cum zici tu ca s-a schimbat fata de 2012? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Anexa B - Regulamentul CNOR 2013 Inseamna ca nu prea bagesem eu in seama anexa din 2012 :grin: si acum vad si eu lucruri noi, ca inainte de examen :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate