Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ZONA IASI - Iesiri off-road

Laurentiu.C
 Share

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: ZONA IASI - Iesiri off-road

La Multi Ani si tie, Domnule!!! Cam tarziu, cam tarziu iti facui aparitia, o fi fost cam tare palinca:grin:

hai sa ne traiesti si adu veverita in iasi, ca e mai faina zona pe acilea:banana

P.S.: daca tot ai avut initiativa cu un nou thread pentru noul an, rugam administratorul sa mai treaca din conversatiile avute in 2013, dar facute pe thread-ul de 2012, aici. Multumim!

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva

La multi ani !

Anul 2013 sa va aduca numai bucurii si impliniri. Sper sa ne vedem anul asta, ca si anul trecut, de cat mai multe ori posibil, sa ne bucuram de noroaie, balti, urcari, rasete si nu in ultimul rand de masini. Va doresc la toti numai bine.

Razvan.

:cl

Din pasiune...da pe banii nevestei !

Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn"

Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA"

Salutari tuturor si La multi ani!

Ne vedem cu totii maine intre 9,30 si 10 la o scurta ieseala.

Pana la urma e 8,30 sau 9,30? ca pe topicul de 2012 e 8,30.

• Like 1
:h5I love Simex!:h5

Haideti baieti, iesiti cu pozele, filmuletele, ca o fost o adunare in numar foarte mare, cea mai mare la care am participat pana acum, si foarte multa lume cu aparate profesionale de filmat fotografiat. O fost o iesire foarte reusita, chiar daca nu am asistat si la ceaunu cu fasole, multumim celor care au venit si organizat iesirea. :grin:

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

A fost o iesire foarte frumoasa, felicitari organizatorilor, abia astept pe urmatoarea .

Am ceva filme in format HD de pe un Go pro; am inteles ca se va face un filmulet comun si o selectie de poze si se vor pune pe un DVD pentru toata lumea. Cine se ocupa de asta va rog sa ma contacteze sa-i dau si eu materialul.

Edited by danutlupu

Salutare si multumim Danut pentru filmari ,

Nu cred ca s-au uitat pe forum colegii , pozele au fost "impartite" pe facebook .

Pentru duminica.... eu as iesi la o plimbarika... :) , s-ar putea sa fie doar in varianta "restransa" adica intre noi .

Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33"

eu nu bifez...sunt plecat la raliu la covasna

Din pasiune...da pe banii nevestei !

Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn"

Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA"

Foarteeeee tareeee iesirea

Am ramas fara grai cand am vazut cati s-au adunat!!!

Unde merem in weekend???

Dragos te rog sa ma anunti si pe mine... primesc pe mail orice postare

Multumesc si abia astept sa va cunosc!!!

Toyota Land Cruiser 120 2005 D-4D 166 CP Automatic

Ford Focus 2011 2.0 TdCI 140 CP Power Shift Titanium

Va salut,

De asemenea, weekend-ul acesta o sa fiu plecat pe la VS. Deci nici eu nu o sa pot sa particip. La urmatoarea, cred ca cel mai sigur. Doar sa reusesc sa imi montez un body lift, ca sa ma pot folosi de simex-urile alea.

Numai bine!

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Salve...

Din pacate toata lumea are treaba, iar io nu mai pot de nerabdare sa incerc masina.

Sapt viitoare iar nu pot veni ca mergem la Vatra Dornei... sper sa nu ratez intalnirile tot anul :uameni

Va salut!

Am atasat cateva foto cu achizitia proaspata... da pentru iesiri sunt in cautare de anvelopeeee :hl

398111510_photo1.thumb.jpg.460de568bb0256788a60cfec73fc4470.jpg570022450_photo2.thumb.jpg.c4785f031b204628ef945e19c9e5791b.jpg1568268619_photo3.thumb.jpg.00cf61cebbb07345e44990cc5b49a969.jpg

Toyota Land Cruiser 120 2005 D-4D 166 CP Automatic

Ford Focus 2011 2.0 TdCI 140 CP Power Shift Titanium

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use