Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ZONA IASI - Iesiri off-road

Laurentiu.C

Postări Recomandate

Re: ZONA IASI - Iesiri off-road

cu intarziere, dar tehnica e pt cei ce o cunosc:grin:, ceva poze....

http://imageshack.us/g/1/9972054/

...multumiri fotografilor

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 79
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salve...

Din pacate toata lumea are treaba, iar io nu mai pot de nerabdare sa incerc masina.

Sapt viitoare iar nu pot veni ca mergem la Vatra Dornei... sper sa nu ratez intalnirile tot anul :uameni

Va salut!

Am atasat cateva foto cu achizitia proaspata... da pentru iesiri sunt in cautare de anvelopeeee :hl

Sa o stapanesti sanatos si sa te duca pe unde nici n-ai visat! Daca te intereseaza simexuri noi cauta la offroad24.ro sau gtc auto bucuresti iar daca vrei resapate incearca la arinovis la Brasov. Sau daca ai rabdare stai pe forum si mai gasesti ocazii bune! Spor la toate!

:h5I love Simex!:h5
Link spre comentariu

Salve...

Din pacate toata lumea are treaba, iar io nu mai pot de nerabdare sa incerc masina.

Sapt viitoare iar nu pot veni ca mergem la Vatra Dornei... sper sa nu ratez intalnirile tot anul :uameni

Va salut!

Am atasat cateva foto cu achizitia proaspata... da pentru iesiri sunt in cautare de anvelopeeee :hl

[ATTACH=CONFIG]164807[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]164808[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]164809[/ATTACH]

Da, foarte frumoasa.

Sa o stapanesti cu sanatate !

Numai bine !

Link spre comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te duca pe unde nici n-ai visat! Daca te intereseaza simexuri noi cauta la offroad24.ro sau gtc auto bucuresti iar daca vrei resapate incearca la arinovis la Brasov. Sau daca ai rabdare stai pe forum si mai gasesti ocazii bune! Spor la toate!

Salut!

Multumesc mult... pana ajung la nivel simex mai dureaza putin sa ma invat cu ea.

Va urez numai de bine!!!

Toyota Land Cruiser 120 2005 D-4D 166 CP Automatic

Ford Focus 2011 2.0 TdCI 140 CP Power Shift Titanium

Link spre comentariu

@ jakx_077 : nu o sa-ti fie mila sa scrijelesti vopseaua sau sa agati pragurile alea in teren ?

Sa fiu al dreaq daca nu o sa mor de ciuda... da cel mai bine e sa o scrijelesc si apoi... dupa ce ma satur de teren o vopsesc toata (adica niciodata :D)

Cu pragurile e putin mai dificil... fiind scurta nici nu incap in portbagaj sa le iau acasa... deci daca le agat le las acolo =))

Toyota Land Cruiser 120 2005 D-4D 166 CP Automatic

Ford Focus 2011 2.0 TdCI 140 CP Power Shift Titanium

Link spre comentariu

Salut!

Multumesc mult... pana ajung la nivel simex mai dureaza putin sa ma invat cu ea.

Va urez numai de bine!!!

Cu multa placere! Sincer nici eu nu ma pricep inca foarte bine, dar de treaba cu simexurile m-am convins! :wink:

Toate bune si distractie maxima!

:h5I love Simex!:h5
Link spre comentariu

@Danut, colegul Stel, se referea la gasca care am iesit pe 30 decembrie, vreo 6-7 masini, si am reusit sa parcurgem in multe ore bune, doar 1 km de off-road, si multa buna dispozitie. :ha: Te asteptam duminica, la ora 9, la hanul 3 sarmale. Am sa mai revin eu cu un telefon mai dupa amiaza astazi, ca sa prezint agenda.

Zic si eu prezent, iar la insistentele lui razvan, trebuie sa imi iau sosoni de noroi iarasi.....:old

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

@ Andrei ,

Cred ca nu aveai GPS ul la tine , eu nu cred ca au fost mai mult de 500 de metri , dar pentru usurinta scrierii , acceptam 1 km :) :)

Cam asta ne va astepta si in Wk asta ..... asa ca nu stiu ce noroi vei gasi ..... dar e bine sa fii precaut si sa te "incalti " corespunzator.....

Primesc "in gazda" colegi "raniti" doar daca se ocupa sa "faca focul" in masina :))))))

Editat de dragosh16z
Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33"
Link spre comentariu

Salutare,

Prezent si eu la intalnirea de "10 ani" pe zapada...poate de data asta razbatem si noi mai mult prin padure, si ar fi binevenite sufe, lopeti, manusi groase, etc etc. Nu e alta, dar sa nu fim si noi luati prin surprindere de vreme.

Din pasiune...da pe banii nevestei !

Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn"

Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA"

Link spre comentariu

Razvane ... ai uitat ce era cel mai important .... pentru cei care au lanturi ..... sa si le puna la gat :):):):):) - sigur va fi de asa ceva dupa cum cerne afara

Editat de dragosh16z
Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33"
Link spre comentariu

O sa vedem ce o fi...sa nu lipseasca bauturile calde si voia buna...cu restul ne descurcam noi cumva

Din pasiune...da pe banii nevestei !

Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn"

Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA"

Link spre comentariu

Am iesit azi la o gura de zapada si e ........ proaspata si afanata; cam innotam cu ATV-ul unde era peste genunchi, adica se merge destul de greu, nu ca acum 2 saptamani la iesirea de pe 13.01 cand a fost parfum cu zapada aia inghetata si batuta. Propun un traseu mai domol.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare