Sabau Gigel Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Felicitari. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmicus Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Felicitari baieti! Ca de obicei, ceva frumos! Saptamana asta se petrece ceva? Eu aterizez in zona si tare ma mananca de-o iesire! :dr1 :h5I love Simex!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Eu prezent. S-a incalzit, va fi noroi pentru toata lumea pe saturate :banana danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road salutare, eu saptamana asta nu bifez. succes Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Cine merge si unde e adunarea ? danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, Nici eu nu pot merge deoarece nu mi-am reparat inca arcul. Poate ne organizam pentru saptamana viitoare. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, Si eu am ceva treaba in wk asta , ramane sa fiu prezent saptamana viitoare Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cata Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Intr-adevar zapada cam mare ...dar a fost fain. Salut, Nu stiu cum a fost la alte iesiri dar pentru prima data am fost impresionat. m-a prins flama cu offroad-ul. Sa dea Domnul sa fim sanatosi si masinile bune si pe alte dati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmicus Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ceva miscare saptamana asta? :dr1 :h5I love Simex!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei1315 Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Superb baieti :) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Sa inteleg ca nu s-a mai iesit de o luna in gasca organizata ? Ceva pregatiri pe week-end-ul asta mi-a soptit o pasarica, se confirma ? danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut Dane, Urmareste Fissbucul si vezi acolo. Eu nu stiu daca este ceva..... Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Martie 20, 2013 Autor Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut Dane, Urmareste Fissbucul si vezi acolo. Eu nu stiu daca este ceva..... ... feisbucul cui? Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut Laurentiu , Cred ca cel mai bine ne auzim pe la telefon , doar ai numere nu? Dane tu stii numerele de telefon pentru contact? Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, Eu nu stiu nimic ca-s de moda veche, am fost fortat sa-mi fac cont pe FB si nu-l folosesc, dar de ce nu se posteaza aici, e cumva :ce? danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Martie 22, 2013 Autor Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut Laurentiu , Cred ca cel mai bine ne auzim pe la telefon , doar ai numere nu? Dane tu stii numerele de telefon pentru contact? Il am pe a lui Liviu, pe a lui Razvan si pe a lui Dan Chiper, sper ca din cei mai sus mentionati or sti vreo unul ceva. Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmicus Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ceva miscare in weekend? Aterizez si eu in zona si ma mananca de-o iesire! :wink: :h5I love Simex!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmicus Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salutare! Ceva miscare prin zona zilele astea? Un Paste Fericit tuturor! :h5I love Simex!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Sarbatori Fericite! ....ar fi draguta o iesire...:grin: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road De Craciun iese cineva ? Vad ca doar de pe la Paste nu a mai postat nimeni ...... danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road ... se pare ca lumea si-a inceput concediile sau se gandesc din ce in ce mai mult la ele(concediile:wink:) ... altii mai pun la punct jucariile, pt sezonul noroios sau chiar rece :). Ar merge o iesire ca nu s-au mai adunat mai mult de 2 masini de mai bine de 2 luni :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Incercam o iesire duminica pe la 9? Doritori de inghitit praf? Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road eu ma inscriu, si Liviu era doritor, dar mai asteptam si pe altii:grin: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Prezent. La Trei Sarmale ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road ezact. Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate