patroler Postat Februarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Inaltare Disco I Am montat anvelopele!:grin:Tot am masurat,dar totusi am ramas pe langa BL.E prea complicat(decupare extrema)sa decupez vreo 5-6 cm din aripi.In fine,am pus BL.de 4.6 cm.Prima problema e axul volan.Nu se poate extinde destul.Nu stiu exista ceva ax sau cruce mai lunga???Maine trebuie sa gasesc o solutie...... Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Inaltare Disco I Salutam! Robi vezi ca se poate inlocui complet axul . Eu am mers la dezmembrari si am gasit unl care se potriveste , dar l-am modificat si pe cel original din care am luat cu flexul din partea cea care trebuie sa culiseze una in cealalta dupa care l-am scos cca 1cm (functioneaza foarte bine ) , daca vrei miine pot face o intrebare sa vad daca nu mai gasesc ceva la dezmembrari. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Februarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Inaltare Disco I Salutam! Robi vezi ca se poate inlocui complet axul . Eu am mers la dezmembrari si am gasit unl care se potriveste , dar l-am modificat si pe cel original din care am luat cu flexul din partea cea care trebuie sa culiseze una in cealalta dupa care l-am scos cca 1cm (functioneaza foarte bine ) , daca vrei miine pot face o intrebare sa vad daca nu mai gasesc ceva la dezmembrari. Merci Ady,te rog mult! Merci!!! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Inaltare Disco I Cred ca te pot ajut , acum am vorbit cu un prieten si crede ca mai gaseste unul , dar vezi daca nu poti sa il modifici pe al tau ca sa nu complicam lucrurile . Eu am pus BL de 4cm si a r merge si cel original cu modificarea care am facut-o. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Februarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Inaltare Disco I Cred ca te pot ajut , acum am vorbit cu un prieten si crede ca mai gaseste unul , dar vezi daca nu poti sa il modifici pe al tau ca sa nu complicam lucrurile . Eu am pus BL de 4cm si a r merge si cel original cu modificarea care am facut-o. Maine incer Ady ,azi nu am mai avut chef...Eventual daca poti spune de la ce masina l-ai pus? Merci. Maneta de reductor si cv.nu trebuie prelungit? Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Inaltare Disco I Ba da cea mica nu pune probleme dar cea mare (de la cutie) are o unflatura(un fel de amortizor de vibratii) care iti da de cap . Daca il anulezi si prelungesti cu o tija axul ai zgomote in masina , daca vrei sa il lasi trebuie sa il strimbi inspre inainte dar inauntru este cauciuc care se arde daca il incalzesti . Cel mai bine este sa incerci sa il indoi la rece (eu nu am reusit ) .Se pare ca axul provine de la ......................ARO:ha: (cred ca seria 24 pe care nu o cunosc foarte bine). Totusi Robi nu ai cum sa pui 33" fara sa tai din caroserie asa ca mai gindestete , la cea in doua usi taiat + over fendere este super rezultat (vezi ca am ceva poze cu caroseria la rubrica vinzari). Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Februarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Inaltare Disco I Ba da cea mica nu pune probleme dar cea mare (de la cutie) are o unflatura(un fel de amortizor de vibratii) care iti da de cap . Daca il anulezi si prelungesti cu o tija axul ai zgomote in masina , daca vrei sa il lasi trebuie sa il strimbi inspre inainte dar inauntru este cauciuc care se arde daca il incalzesti . Cel mai bine este sa incerci sa il indoi la rece (eu nu am reusit ) .Se pare ca axul provine de la ......................ARO:ha: (cred ca seria 24 pe care nu o cunosc foarte bine). Totusi Robi nu ai cum sa pui 33" fara sa tai din caroserie asa ca mai gindestete , la cea in doua usi taiat + over fendere este super rezultat (vezi ca am ceva poze cu caroseria la rubrica vinzari). Perfect,:grin:atuncea nu o sa ma plictisesc nici maine. Cu rotile e c-am tarziu,l-am montat deja,sunt pe masina.Am pus si BL-ul,urmeaza numai "finisarea"ax volan,maneta sch,.bari,etc.Poate nu scap fara flex :ha:asta e.Vedem in curand. :-)))) Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Inaltare Disco I Perfect,:grin:atuncea nu o sa ma plictisesc nici maine. Cu rotile e c-am tarziu,l-am montat deja,sunt pe masina.Am pus si BL-ul,urmeaza numai "finisarea"ax volan,maneta sch,.bari,etc.Poate nu scap fara flex :ha:asta e.Vedem in curand. :-)))) Pune si tu niste poza sa vada si ochiu nostru.S:cl Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Februarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Inaltare Disco I Pune si tu niste poza sa vada si ochiu nostru.S:cl Ok.de seara pun cateva.:h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Februarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Inaltare Disco I Cateva poze in timpul lucrarii.... Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Februarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Inaltare Disco I Aaaaaa! Asta a fost baza! :wink:Frumos exemplar :-))))) Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Februarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2013 (editat) Re: Inaltare Disco I Sa rezolvat cu axul volan!:h5Am modificat maneta sch.viteza cat si locasul manetei reductor.Urmatoarea problema,inaltarea barilor fata/spate si trebuie sa gasesc flanse roti pentru ca interiorul anvelopei freaca usor in tendonul fata.In rest functioneaza perfect. Editat Februarie 8, 2013 de patroler Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Martie 29, 2013 Autor Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: Inaltare Disco I Eu de la ei mi-an luat flansele de 30. Sa rezolvat,merci.Am schimbat jantele cu J8/16,ET -35 in acelasi timp si anvelopele cu niste BFG AT de 285x75x16(33")in loc de Silverstone Extreme de 33x10.5x15..Arata si se comporta minunat. O sa revin cu poze. Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin12ro Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: Inaltare Disco I Sa rezolvat,merci.Am schimbat jantele cu J8/16,ET -35 in acelasi timp si anvelopele cu niste BFG AT de 285x75x16(33")in loc de Silverstone Extreme de 33x10.5x15..Arata si se comporta minunat. O sa revin cu poze. Salut, am si eu un disco 1 si vreau sa o pregatesc pt expeditii. Am nevoie de niste info de la tine , suntem aproape (eu Baia Mare). Da un semn daca vezi postarea asta. ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate