Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zona Galati - Iesiri Offroad

Kenzgro

Postări Recomandate

• Răspunsuri 191
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Zona Galati

Clar mergeam in Macin (Macinley )

daca este facem si lista pt sambata dimineata

Ionica ---

Aiurel ---

Cos ---

Poate si cel mai urit posesor de vitara din cati exista in acest univers cunoscut ..........

Si cine mai doreste .....

Editat de naspet
Nu orice om poate fi mare OM!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Clar mergeam in Macin (Macinley )

daca este facem si lista pt sambata dimineata

Ionica ---

Aiurel ---

Cos ---

Poate si cel mai urit posesor de vitara din cati exista in acest univers cunoscut ..........

Si cine mai doreste .....

Deci noi mergem in Macin. Da?

“We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.”
Link spre comentariu

Asa cred ...

Manglii aialati si-au dat acordul de principiu ... in principiu ...Sclipici zice ca sa mergem , ca s-a plictisit singur ca o are mica .... Si Aiurica zice ca vrea , cred ca si poate ...daca vrea ...

Aaaaa ... gratarim ceva sau doar sunca si ceapa ma-sii pe capota ? Mai doreste cineva snitel de ceafa de pui incalzita pe turbina ? Daca da , cate portii ? ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Acu` vazui ca am ajuns pe o lista...de plimbari !

La Gura Portitei nu merg...sunt multe ore de calarit pe asfalt, dus-intors, si e prea putin timp, avand in vedere ca nu stii ce patzesti in teren...!

Am vazut ca Forte si gasca din Dobrogea au fost acolo iarna, dar, din cata-mi amintesc, au ramas o noapte cu cazare asigurata. Ei va pot spune mai multe, dar sunt canale de trecut, mlastini inghetate si nisip. Sper sa fie timp sa stabateti pustietatea, iarna.

Daca pot merge in Macin, tre`be sa schimb rotile, sa pun taria si sunca in rucsac, si...cam atat am de luat, restul sunt deja imprastiate prin masina...

Link spre comentariu

Deci Cos si Sclipici ... ramane pentru Macin ? Mai aduc si eu ceva de aruncat pe gratar nu e problema.

Credeti ca ar trebui sa-mi pun BFG-urile MT ?

“We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.”
Link spre comentariu

Deci Cos si Sclipici ... ramane pentru Macin ? Mai aduc si eu ceva de aruncat pe gratar nu e problema.

Credeti ca ar trebui sa-mi pun BFG-urile MT ?

Ar fi recomandat ,se anuntase ninsoare si putina ploaie dar vedem ce va f

Kenzgro

Cos

Sclipici

Ionica.....Poate da poate nu

Cu voia dumneavoastra si Eu

Link spre comentariu

Ok, sambata ne vedem la iesirea din oras, pe dig spre bac Braila, imediat dupa podul peste Siret...!

Am confirmarea si de la Ion, mergem toti manglii, in vechea formatie...! Lipseste Jorj, da` poate vede si vine cu noi !

Beutura de fiert, slana si ceapa, chingi, sufe si oketi, troliile cuplate pe baterii si cauciucuri bune...!

Nu stiu daca o sa fie timp sa incingem gratarul...! Cum hotarati voi...!

Editat de Sclipici
Link spre comentariu

Mi-e lene sa schimb rotile , si n-am un MRL ... ce-mi trebuie rachiu ?... tu ti-ai luat portia pe anu asta ... crezi ca am mintile tulburate permanent ?... mai esti in grafic cu portia de ulei uzat , imi zici pe cand ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Ok, la 9 la Lukoil. Maine ma duc la atelier sa skimb rotile.

Pui MT-uri ? Eu am AT-uri ... imi recomanzi sa raman cu ele ?

Link spre comentariu

Pui MT-uri ? Eu am AT-uri ... imi recomanzi sa raman cu ele ?

AT-uri am si eu acum, dar in zzapada Inghetata si noroi nu-s bune. MT -urile sapa si agatza mai bine, iar pe gheata...nu contraza ce ai ! Descarca bine si nu fug in lateral in teren, sanie, ca AT-urile. Pe asfalt ud sau cu gheatza nu-s grozave, prefer AT.

Pune MT-uri ptr iesirea asta!

Link spre comentariu

Nu ar fi mai bine ora 8 ca sa trecem cu bacul de ora 9

Sambata dimineata am ceva rapid de facut, dar cred ca ma incadrez pentru o ora rezonabila, dar astept aici sa stabiliti definitiv ora pentru bac.

Ma bag la ceva traseu subtirel pentru zona Macin pentru ca nu ma bazez decat pe anvelopele de iarna, iar varianta Macin - Vadu - Gura Portitei iese din calcul pentru mine, mai ales daca se lasa cu Vadu - Gura Portitei dupa o zbenguiala prin Macin, realmente nu este timpul necesar.

Ca informatie care va poate fi de folos va spun ca pe timp de vara Vadu - GP, inseamna 2-2,5 ore dus-intors (fara a mai pune la socoteala Macin - Vadu dus-intors)...

http://wildstate.files.wordpress.com/2012/09/offroad-de-la-vadu-la-gura-portitei-28.jpg

http://wildstate.files.wordpress.com/2012/09/offroad-de-la-vadu-la-gura-portitei-24.jpg

http://wildstate.files.wordpress.com/2012/09/offroad-de-la-vadu-la-gura-portitei-32.jpg

Dar acum daca sunt petece de zapada si insule de gheata, timpul creste considerabil, dar mai ales capcanele. In principiu ar trebui sa stiti starea canalului dintre Periboina si GP, daca e colmatat se trece, daca nu, nu.

Un alt aspect care nu trebuie deloc sa-l neglijati este starea vremii. Temperaturile scazute si vantul la malul marii pot genera conditii extreme, care la un moment dat sincer... iti cam taie cheful:

http://wildstate.files.wordpress.com/2012/02/iarna-extrema-la-corbu-03.jpg

http://wildstate.files.wordpress.com/2012/02/iarna-extrema-la-corbu-10.jpg

http://wildstate.files.wordpress.com/2012/02/iarna-extrema-la-corbu-06.jpg

Povestea intreaga e aici: http://wildstate.ro/2012/02/03/eight-below/

In fine, nu vreau sa descurajez pe nimeni, e doar parerea mea ca Macin - Vadu - Gura Portitei e cam mult pentru o zi, dar pentru temerari... :old

Deci, sambata dimineata raspund la apel: JorJ si Bogdan, posibil si Eddie.

Va salut si un an nou bun va doresc tuturor.

W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf.
Link spre comentariu

Haide dom' Sorin cere si tu o invoire ce mama masii doar ai facut targetul si oricum de saptamana viitoare incepe treaba .

Ioane ai grija ce-ti doresti ca nu se stie niciodata ,iar cafeaua dimineata merge cel mai bine dupaaaa......... munca ....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare