bebesaint Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Deci ne conformam variantei propuse de "ferodo" si ramane stabilita intalnirea la orele 9.00 in parcare la "Bac"? Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buru Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Da daaaa :) Abia astept sa vad ce stiu sa faca in teren gumele tale :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Da daaaa :) Abia astept sa vad ce stiu sa faca in teren gumele tale :jp1 Abia astept sa vad ce fac EU in teren! Gumele vin cu "pedigree". Eu in schimb... va trebui sa ma bazez pe experienta acumulata pe sosea in sutele de mii de km facuti pentru Arabesque. Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Poze, filme? Ca eu n-am avut nici timp nici ce sa filmez. Voi da. Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvy_GL Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Poze, filme? Ca eu n-am avut nici timp nici ce sa filmez. Voi da. Da da! si eu vreau sa vad poze, mai ales filme daca are cineva. Iesirea a fost super tare!!! iar vremea a tinut cu noi si a fost cum nu se poate mai bine! The way of ... Samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Primele poze. Din putinul meu. Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad si un filmulet Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Ceva poze si de la mine: Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Un mic popas si un gratar cu lemne ude: Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Jorj, Asa mare e dragostea de Jimny??:grin: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buru Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o7iMVEIMGFY#! -:cl 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad s-ar baga cineva sambata viitoare in Vrancea? Sa stiu daca ii starnesc si pe aia. Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
taviman Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Salut, M-as baga... Unde mai exact? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad cei din VN deocamdata isi ling ranile dupa ultima iesire. Tin legatura cu ei si anunt din timp cand si unde. Daca vreti sa iesim in zona ... propuneri Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresh3r Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad ceva amatori pentru duminica asta? Suzuki Samurai '96 - 1.3i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad ceva amatori pentru duminica asta? Suntem profesionisti. m-as baga. Sa vedem cine vine, unde mergem... Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresh3r Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad eu sunt amator, nu profesionist. :h5 ma gandeam undeva pe aici pe langa galati. oricum, majoritatea hotaraste.:grin: Suzuki Samurai '96 - 1.3i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad se usuca pamantul... O sa plangem dupa noroaiele astea... Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad in principu sambata 6.04 dimineata 8 30, parcare Iricad: 1. ferodo - Vitara 2. raresh3r -samurai ...... Lista e deschisa. si pentru participanti si pentru traseu Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresh3r Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad 1. ferodo - Vitara 2. raresh3r -Samurai 3. d-rive - Jimny Suzuki Samurai '96 - 1.3i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad pentru sambata 20.04 descoperim traseul Garboavele - Cuca? Se baga cineva? Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad sambata 27.04? Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 (editat) Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Prima zi de pasti am inteles trebuie sa fim acasa,sa ciocnim ooole dar a doua zi trebuie sa facam miscare asa ca daca sunt amatori maine sa facem o tura in muntii macin.Traseul fiind mediu am sa iau si copii cu mine si obligatoriu echipamentul de cheping(masa, sacune )si binenteles gratarul.Intalnirea va fi la bac galati la ora 8,30-9 ca sa trecem cu bacul de 9. Deci lista este deschisa. -cos -naspet -alyon Editat Mai 5, 2013 de dulceanu ionel Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad poze, filme, povestiri? Piesa de teatru cu tematica? Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate