Buru Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Zona Galati Din pacate eu sambata muncesc. :ang2 Poate data viitoare merg si eu. Vezi ca cica e un client care vrea sa ii arati nu stiu ce in offroad si apoi vine luni la o discutie pentru un LR Disco. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Ianuarie 11, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Zona Galati Deci suntem pana acum 5 la numar ? “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Zona Galati 7 masini . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Zona Galati Daca pot sa ma fofilez maine de la serviciu o sa apar si eu. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buru Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 (editat) Re: Zona Galati Daca pot sa ma fofilez maine de la serviciu o sa apar si eu. o sa poti sigur :W Editat Ianuarie 11, 2013 de Buru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 (editat) Re: Zona Galati Deoarece suntem vreo 8-9 masini, am vb cu Cos, Ion si Aurel si am stabilt sa modificam punctul de intalnire. Deci, ne vedem la bac Galati pentru a trece toti odata Dunerea, cu bacul de ora 9. Anuntatii si pe cei pe care-i cunoasteti si merg cu noi.... Deci ne vedem inainte de ora 9. Acum am intrat in casa .... fug MT-urile in toate directii pe gheata care-i pe strada...! Editat Ianuarie 11, 2013 de Sclipici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Zona Galati Daca pot sa ma fofilez maine de la serviciu o sa apar si eu. Daca este nu are rost sa vii pana la Galati propun sa ne vedem in Macin daca poti ajunge .... Oricum suni pe unul din noi Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buru Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Zona Galati Bine ca ati scris aici de modificare ca ma sunau colegi si ma intrebau unde ne vedem pana la urma. Erau putin derutati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Zona Galati Dupa cum a spus si domnul Sclipici Vom trece cu bacul la Galati incercam cu cel de ora 9 deci ne vedem la bac ..... Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Zona Galati Ramane stabilit Ion COS SCLIPICI Jorj Buru Naspet Cine mai era ????? Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 (editat) Re: Zona Galati Ramane stabilit Ion COS SCLIPICI Jorj Buru Naspet Cine mai era ????? Bogdan Daniel Cristi (D-Drive) LE: Razvan si Eddie - copiloti Editat Ianuarie 11, 2013 de JorJ W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: Zona Galati Am plecat cu bacul de 9 si ne-am intors cu bacul de 7 pm.Surprinzator cred ca am fost in jur de 12 masini cam aproape toata gasca din galati.Traseul a fost de dificultate medie doar 3 treceri au pus probleme din cauza zapezii mai troienite.Pacat ca a fost ziua scurta si nu am apucat sa facem si alte trasee dar o sa revenim in Muntii Macin.Pozele mai profesioniste or sa apara pe masura ce baietii le descarca. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: Zona Galati Mangliule cand ai avut timp bre sa intri si sa pui si poze. Sa inteleg ca un jet la troaca,pupatul sotiei si vorbele cum ca ea este cea mai scumpa fiinta de pe planeta si evident cina nu iti sunt familiare. Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: Zona Galati Stai ca-ti zic io cum ... ca-l stiu eu , parinte responsabil ... daca tot fuse cu ficioru' la uffrod ... l-a dus si la curv...fete ( baiatu' lui poate ...cred ... el , nu ...stiu ...) . In timpul cat astepta cu tacsu' , si-a gasit ocupatie ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: Zona Galati Luati-va telefoane inteligente si nu mai da-ti banii pe saorma Si snitele din ceafa de p ui.Pozele le-am pus inca de pe bac. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buru Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: Zona Galati -filmarea a fost realizata de colegul Cristi(suzuki jimny) vizionare placuta :cl:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: Zona Galati Frumos filmuletul la mai mare ! Dacia Renault Duster,Buster,Master ........ s-a descurcat exemplar inca odata se confirma regula cum ca soferul este piesa cea mai importanta ... Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: Zona Galati Foarte frumos traseul pe care l-ati parcurs! Filmuletul executat de Cristi m-a facut sa "visez" ca am fost si eu acolo. Felicitari voua ca ati reusit sa va adunati atat de multi! :ap Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buru Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Zona Galati A zis Cristi ca l-a sunat intr-o zi Jimnyul tau si i-a spus ca e foarte suparat si ca s-a saturat de stat in parcare sau doar de traseul Basarabiei la vale, Basarabiei la deal si isi doreste si el foarte mult sa iasa la joaca cu fratiorii lui, sa-si dezmorteasca articulatiile si cardanele :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Zona Galati - Iesiri Offroad suntem pregatiti pt 2013 Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Zona Galati Baieti care ati facut poze, le vreau si eu pe mail dany_mjc@yahoo.com va rog Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 (editat) Re: Zona Galati Hai gasca cu pozele pt ca au fost 3-4 dsl-uri +cateva camere de filmat.Buru frumos filmul dar cam lung de am piedut si stirile de la ora 17:ha:si nu mai stiu cine a murit sau cine a mai fost violat. Editat Ianuarie 14, 2013 de dulceanu ionel Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Zona Galati A zis Cristi ca l-a sunat intr-o zi Jimnyul tau si i-a spus ca e foarte suparat si ca s-a saturat de stat in parcare sau doar de traseul Basarabiei la vale, Basarabiei la deal si isi doreste si el foarte mult sa iasa la joaca cu fratiorii lui, sa-si dezmorteasca articulatiile si cardanele :banana :ha: Vreau si eu sa merg cu voi, dar voi iesiti doar sambata, iar eu muncesc in fiecare sambata pana la orele 13.00. Chiar varianta de nu merge la munci, presupune sa imi iau de lucru "la purtator", adica telefon, agenda, etc. dupa mine. Fix nashpa! Poate saptamana viitoare va mai ramane ceva chef de "joaca" si pentru duminica. :ha1 Oricum, eu stau cu ochii pe voi si va astept "la cotitura" sa ma bag si eu. Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Ianuarie 14, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Zona Galati Cateva poze mai bune de la mine de pe camera. “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Ianuarie 14, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Zona Galati Si inca cateva : “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate