Kenzgro Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad sambata sau duminica ? “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Posteaza pe forumul asta ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?74813-Zona-Galati/page21&highlight=galati sunt mai multi care ar vedea. “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Zona Galati se propune o iesire sambata 26 ian cu cei din Vrancea la releul Magura Odobesti. Vara cam asta ar fi traseul Cine se mai baga? Plecarea din Galati ar trebui sa fie pe la 8. Intoarcerea.... cand s-o putea. Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Zona Galati Cunosc bine zona; la intrarea in padure, la vreo 200 m pe stanga, e moshia mea! Foarte fain in padure, drumul buN, l-am strabatut si cu masina mica, dar daca e stricat de ape, n-ai nici o sansa sa ajungi sus. Iarna n-am fost, dar cred ca sunt obligatorii MT-uri ! Sunt zone unde se formeaza o clisa lipicioasa , prin padurea de la poale. Nu ma bag, am ceva treaba sambata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresh3r Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Am vazut pe site-ul CNADR ca toate drumurile catre Focsani, sunt inchise. Suzuki Samurai '96 - 1.3i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Si de ce sa mergi pe drumuri ? ... Daca cumva crezi ca ai nevoie , iti imprumut pe baza de inventar cutia de sub bancheta ... din ea lipseste doar un baton sustras de veverita de fiica-mea , in rest traiesti din ea cam o saptamana . Ar fi suficient pentru tine pana la Focsani si inapoi ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresh3r Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Da. ar fi suficient. Trec eu ma tarziu sa imi iau "cadoul".:grin: Suzuki Samurai '96 - 1.3i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Ianuarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Da ... s-a cam inrautatit vremea. Sper sa se opreasca pana deseara sa pot iesi si eu la o vanatoare maine. “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad va urez succes cu vremea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Astia din Focsani s-au inchis bine. Au pus si Politia sa-i pazeasca sa nu ajunga nimeni la ei. Ii calcam sambata viitoare? Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Pregatim o iesire la noroiala? Vremea se anunta buna Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad noi peste cativa ani: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Inteleg ca emigrezi ... Vin si io ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad nu se baga nimeni la noroi sambata asta? Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lyo Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad nu se baga nimeni la noroi sambata asta? Eu m-as baga pe la Garboavele si prin imprejurimi !!!! Hai sa profitam de zapadica....cat mai este NR meu o741025003 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Dimineata sunt in zona Brates Daca aveti nevoie de recovery call ,me !!!!!! Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Salutari, Daca va ganditi sa organizati o ieseala prin Macin , anuntati-ne si pe noi , poate ne alaturam grupului vostru ..... daca nu-i cu suparare bineinteles. Noroiala placuta ! Multumesc, Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Salutari, Daca va ganditi sa organizati o ieseala prin Macin , anuntati-ne si pe noi , poate ne alaturam grupului vostru ..... daca nu-i cu suparare bineinteles. Noroiala placuta ! Multumesc, Bineinteles dam de stire !!!!!!!!!!!! Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
taviman Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Salut, Ma bucur ca sunt atatia pasionati de aventura in Galati. Mi-ar placea sa ma alatur la o tura. Mai aveti loc de un membru in club? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Salut Fara nici o problema cand mai iesim dam de stire ,Cat despre primit in club ............momentan nu exista unul . Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad ... inca . Nu se grabeste nimeni sa se inhame la raspunderi si la incartiruiri...inca ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad bai gata cu fotosinteza. cand si unde iesim ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad sambata.... Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Cam asta a fost Duminica, 4 feb: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Daca mai iesiti duminica, dati de stire aici, ca m-as baga si eu. Din pacate muncesc in fiecare sambata si duminica e singura mea zi libera. O sa incerc sa il mai sun pe nenea' Cristi poate ma ia dupa el :al Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate