Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zona Galati - Iesiri Offroad

Kenzgro

Postări Recomandate

• Răspunsuri 191
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Zona Galati

se propune o iesire sambata 26 ian cu cei din Vrancea la releul Magura Odobesti. Vara cam asta ar fi traseul

Cine se mai baga? Plecarea din Galati ar trebui sa fie pe la 8. Intoarcerea.... cand s-o putea.

Don't drive faster than your angel can fly....
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Zona Galati

Cunosc bine zona; la intrarea in padure, la vreo 200 m pe stanga, e moshia mea!

Foarte fain in padure, drumul buN, l-am strabatut si cu masina mica, dar daca e stricat de ape, n-ai nici o sansa sa ajungi sus.

Iarna n-am fost, dar cred ca sunt obligatorii MT-uri ! Sunt zone unde se formeaza o clisa lipicioasa , prin padurea de la poale.

Nu ma bag, am ceva treaba sambata!

Link spre comentariu

Re: Zona Galati - Iesiri Offroad

Si de ce sa mergi pe drumuri ? ...

Daca cumva crezi ca ai nevoie , iti imprumut pe baza de inventar cutia de sub bancheta ... din ea lipseste doar un baton sustras de veverita de fiica-mea , in rest traiesti din ea cam o saptamana .

Ar fi suficient pentru tine pana la Focsani si inapoi ?

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Da ... s-a cam inrautatit vremea. Sper sa se opreasca pana deseara sa pot iesi si eu la o vanatoare maine.

“We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.”
Link spre comentariu

Salutari,

Daca va ganditi sa organizati o ieseala prin Macin , anuntati-ne si pe noi , poate ne alaturam grupului vostru ..... daca nu-i cu suparare bineinteles.

Noroiala placuta !

Multumesc,

Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33"
Link spre comentariu

Salutari,

Daca va ganditi sa organizati o ieseala prin Macin , anuntati-ne si pe noi , poate ne alaturam grupului vostru ..... daca nu-i cu suparare bineinteles.

Noroiala placuta !

Multumesc,

Bineinteles dam de stire !!!!!!!!!!!!

Nu orice om poate fi mare OM!!!
Link spre comentariu

... inca . Nu se grabeste nimeni sa se inhame la raspunderi si la incartiruiri...inca ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Daca mai iesiti duminica, dati de stire aici, ca m-as baga si eu. Din pacate muncesc in fiecare sambata si duminica e singura mea zi libera. O sa incerc sa il mai sun pe nenea' Cristi poate ma ia dupa el :al

Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare