rob Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad cam asta a fost la gura portitei: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresh3r Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Ceva amatori pentru week-endul urmator? Suzuki Samurai '96 - 1.3i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Propuneri de traseu? M-as baga si eu.. Sanse 50% Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buru Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Nu duminica asta dar poate urmatoarea facem o iesire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Daca e pentru saptamana aviatoare poate ii convocam si pe ieseni. Le-am propus o iesire la Macin... Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad weekend-ul asta se anunta actiune? Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad weekend-ul asta se anunta actiune? Eu nu pot mi-a lipit sclipici ambreiajul cu superglue:ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Eu nu pot mi-a lipit sclipici ambreiajul cu superglue:ha: Asa a fost invatat. Fii sigur ca acuma nu mai patineaza Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Sclipici e un flacau destoinic , un elev eminent care si-a depasit profesorul . De fapt , ei doi si-au depasit toti profesorii , in special la cantitatea de superglue ... Revenim ...ce aveti in plan ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Probe cu ambreiajul. Fara superglue. Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianix Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Salut. Dupa 10 Martie ma bag si eu cu autobuzul meu.Pana atunci.....,distractie placuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Eu nu pot mi-a lipit sclipici ambreiajul cu superglue:ha: A` naibii (sc)lipici ! :banana Daca-mi schimb uleiul la masina, as merge, daca nu....pas ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Schimba-l cu apă. Hai Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buru Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad La cules de ghiocei nu se baga nimeni? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad La cules de ghiocei nu se baga nimeni? Daca se culeg duminica.... :y Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buru Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Ala io, ala io. Sa inteleg ca mergem impreuna, doar noi doi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresh3r Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Daca ghioceii se culeg duminica acesta, incerc sa ajung si eu. Suzuki Samurai '96 - 1.3i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad prezent Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Raspund "prezent" si pentru duminica asta. Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Duminica ora 9.30 parcare Iricad - Bariera?:uameni Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Duminica ora 9.30 parcare Iricad - Bariera?:uameni OK. Daca tot s-a preluat initiativa si s-a propus o ora de intalnire, propuneti va rugam si un traseu. Poate le face cu ochiu' multora care sunt "nesiguri" ;) Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad se pare ca sunt ceva amatori de o iesire peste Dunare. Asa ca se propune intalnirea la ora 900 la bac. Sa putem trece cu bacul la 9 30. Daca e sa punem si un foc, fiecare poate aduce ceva la traista. In rest.... sufe, lopeti, farase, fiecare ce are Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Eu zic OK! Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Nu se mai inscrie nimeni? Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buru Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Daca suntem putini facem un traseu si mai frumos in completare ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate