dulceanu ionel Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad A doua zi de pasti nu am avut stare acasa si am plecat la o tura cu familia in muntii macin impreuna cu naspet si cos.Traseu usor si lexant cu peisaje frumoase.Atasej un filmulet cu plimbarea. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Sa-mi sara inima ... credeam ca anunti o .... ... ma duc sa-mi pun niste gheata pe la tample ... ... credeam ca anunti o ieseala ... ... undeva unde leurda infloreste mai tarziu ... Bujorii de Dobrogea - o splendoare , sper sa nu fie descoperiti si sa ramana in continuare in natura ! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bkp Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Stati ca inca e prea devreme, deabea au inceput sa infloreasca. In cateva zile dispar :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Pe 31 calarim masinile spre Piatra Neamt. Deci...suntem in pauza de pregatiri, fara boscheti si mocirla! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Pe 31 calarim masinile spre Piatra Neamt. Deci...suntem in pauza de pregatiri, fara boscheti si mocirla! :wink: Rezolvat si cu rezervarea la Ianis. daca mai sunt doritori sa se grabeasca. Se umple. Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Suntem 5 masini spre Piatra Neamt! Netrebuie un ceaun mare ! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Sa ce ? am eu ! ce bagam ? fasolea mea cu caise ? bors de peste ? rasoale taranesti ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 (editat) Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Ceva oo cu carne la untura in borcan ptr "micul/marele" dejun...si...dupa activare, tzup-tzup prin padure...fie zi sau noapte! Editat Mai 19, 2013 de Sclipici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Eu sunt liber si luni si marti deci am putea s-o mai lungim prin zona,ca doar nu mergem in fiecare zi pe acolo. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad A doua zi de pasti nu am avut stare acasa si am plecat la o tura cu familia in muntii macin impreuna cu naspet si cos.Traseu usor si lexant cu peisaje frumoase.Atasej un filmulet cu plimbarea. frumoasa plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Fasole la ceaun ... E poate ca ...nu . Nu ...inainte de miezu' noptii . De la ora zero incepand , poate ca o sa vi se aplece de la pastravul cu limeta si piper alb in folie cu ulei de masline , sau de la buzunarul de piept de pui cu sunca si rozmarin la abur ... Sau poate de la turtele pe gratar , cu seminte de dovleac, numai despicate manual cat de firbinti posibil , si lasat ceva unt sa se topeasca in ele , violate-indesate cu niste branza rumenita pe-o piatra lata , in compania frateasca a neste foi de ceapa supraincalzita in suc propriu , dar numai langa snitele de vanata , mai subtirele pentru doa'ne si don'soare , si mai grase s'olecuta mai arzoaice pentru pentru al' de poa's tina bocancii la foc pana la rasarit . Nu , in nici un caz inainte de miezu' noptii , ca mie-mi interzice religia sa intru in bucatarie inainte de miezu' noptii . Este o singura exceptie , cand ar trebui sa hranesc in prealabil neste virgine inaintea ...inevitabilului ... daca sunt de-astea , sunt exonerat , ma leg io sa fac orice din orice a avut un sistem circulator activ ... motiv de exonerare sa fie ...Tuica ... da , mai e , dar cred ca s-a stricat , din ...( fusei de ma documentai , sa nu gresesc ...) deci : '98 , '83 , si 2008 . Clar , nu mai e proaspata , o arunc ca poate face rau la cineva ... ramaneti fara ... facem la fata locului , ca poate gasim ...o salcie , buna de reumatism , o minune - va fierb mai multa sa va ajunga ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad ...Nu ...?... !! ... no , bine , atunci ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Suntem 5 masini spre Piatra Neamt! Netrebuie un ceaun mare ! :grin: ne trebuie si antemergatoare. Sunam la rutiera? Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Costica, as veni si eu la Piatra Neamt dar mi-e teama ca nu e loc de amandoi acolo... :ang2 Acum pe bune... ma gandesc sa vin si eu, numai taci odata!!! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad frumoasa plimbare Tony nu-i ca pe la voi dar in lipsa de altceva cand ma puca dorul de plecat cel mai aproape este Macinul. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Fasole la ceaun ... E poate ca ...nu . Nu ...inainte de miezu' noptii . De la ora zero incepand , poate ca o sa vi se aplece de la pastravul cu limeta si piper alb in folie cu ulei de masline , sau de la buzunarul de piept de pui cu sunca si rozmarin la abur ... Sau poate de la turtele pe gratar , cu seminte de dovleac, numai despicate manual cat de firbinti posibil , si lasat ceva unt sa se topeasca in ele , violate-indesate cu niste branza rumenita pe-o piatra lata , in compania frateasca a neste foi de ceapa supraincalzita in suc propriu , dar numai langa snitele de vanata , mai subtirele pentru doa'ne si don'soare , si mai grase s'olecuta mai arzoaice pentru pentru al' de poa's tina bocancii la foc pana la rasarit . Nu , in nici un caz inainte de miezu' noptii , ca mie-mi interzice religia sa intru in bucatarie inainte de miezu' noptii . Este o singura exceptie , cand ar trebui sa hranesc in prealabil neste virgine inaintea ...inevitabilului ... daca sunt de-astea , sunt exonerat , ma leg io sa fac orice din orice a avut un sistem circulator activ ... motiv de exonerare sa fie ...Tuica ... da , mai e , dar cred ca s-a stricat , din ...( fusei de ma documentai , sa nu gresesc ...) deci : '98 , '83 , si 2008 . Clar , nu mai e proaspata , o arunc ca poate face rau la cineva ... ramaneti fara ... facem la fata locului , ca poate gasim ...o salcie , buna de reumatism , o minune - va fierb mai multa sa va ajunga ... Costica ai dat copy/paste la vreun text sau ai mintea odihnita. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 (editat) Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Pai , da , din memorie ...plec la Suceava , fac si o repetitie generala , sa-mi iasa ! Daca asta te face fericit doctore , fac repetitie si la tacere ... O luna incepand de acu' e bine ? Ti pup , Cos - out ! Editat Mai 20, 2013 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad La multi ani Costica. Si Elenei. Stii tu care!!!:2dr Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Costica, dai tzuica aia batrana la Piatra? ...unde-o fi noroiu` mai mare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad La Multi Ani Costica !!! Sa ne vedem sanatosi la Piatra ! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad La multi ani Cos !!! :2dr Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad Ma uratanie de mangliu (aka Cos), tu nu vezi ca uamenii astia au gatlejele uscate? Noi o sa-ti cantam un "Multi ani, traiasca-ti si familia" la Piatra, in timp ce tu vei turna tzuica aia veche si "naspa" in pahare! Apoi purcedem la un traseu nocturn pe piscuri pline de ursuleti gingasi! Scapa cine poate....si norocul lui...va termina tuica ramasa ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad avand in vedere ca sigur voi ramane peste noapte impotmolit trebuie sa-mi ascund ceva de-ale gurii prin masina? poate am si musafiri.... Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Mai 25, 2013 Partajează Postat Mai 25, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad avand in vedere ca sigur voi ramane peste noapte impotmolit trebuie sa-mi ascund ceva de-ale gurii prin masina? poate am si musafiri.... Nu, nu trebuie sa ascunzi nimic ca oricum gasim... :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: Zona Galati - Iesiri Offroad deci doctore inteleg ca n-am sanse sa raman singur in padure daca imi pun de la Galati 2 fiole pe sub scaune.... Dar sa nu mai afle nimeni. Ramane secret. Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate