bibanu67 Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) Uitati ce am gasit... 99 patrol 2.8 http://photos.smugmug.com/photos/i-XchntFR/0/XL/i-XchntFR-XL.jpg http://photos.smugmug.com/photos/i-BjmpnhK/0/X2/i-BjmpnhK-X2.jpg Are o bataie pe dreapta, mi s-a spus ca este rulmentul. Are un turometru jucaus care merge cand vrea el. Are o transmisie care intra in a treia si a patra cu un mic...Crunch! Motorul sa oprit de cateva ori...dupa cate observ se intampla mai mult cand este inca rece adica pe la un sfert pe ceasul de temp...odata ce ajunge la jumate ceasul nu se mai opreste motorul din mers...presupun ca doar necesita sa fie incalzita destul inainte de a fi condusa. Caut un mecanic priceput in Cta...sau Buc Mersi Editat Ianuarie 16, 2013 de bibanu67 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: fresh one asta suna ca in bancul ala cu gagica aia faina,are o tata de cauciuc,un picior de lemn,nasul carn si se uita crucis....scuze de abaterea de la subiect , eram curios sa vedem o poza si mai multe detalii.al luat-o sau ai intentia? daca esti fericitul propietar ,sa o folosesti sanatos ,toate bune. amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bibanu67 Postat Ianuarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) Re: fresh one as vrea sa incep cu jante pe 15" si BF Goodrich Mud Terrain 35x11.5 probabil sa adaug 'spacers' sa iasa inafara un pic jantele fiind mai subtire profilul rotii probabil ca va sta inauntrul aripii daca nu... ma gandeam la un 50mm lift dar o sa astept sa vad daca e nevoie, pt inceput o sa ramana stock susp. bara fata/spate urmeaza precum si roof rack - o sa dau setul de 5 jante originale cu roti cu tot sa recuperez un pic din costul de la noul set Ar fi fost bine daca exista un mecanic cunoscator in domeniu Patrols prin Cta...daca nu as fi dispus sa merg la Buc in speranta de a pune la punct toate cele... Daca cineva poate recomanda un magazin online de unde as putea obtine jante/roti, va rog... http://photos.smugmug.com/photos/i-Zz3BCZ3/0/O/i-Zz3BCZ3.jpg Editat Ianuarie 16, 2013 de bibanu67 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: fresh one Sa o folosesti cu sanatate.Din fericire,are cin' sa se ocupe de ea in Bucuresti.De ce nu-i pui jante intoarse? Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: fresh one Masina e din Timisoara, nu-i asa? Nu am mers cu ea, dar e foarte frumoasa. Sa o stapanesti sanatos. Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bibanu67 Postat Ianuarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: fresh one Din Timisoara, da... as vrea sa scot un pic inafara jantele/rotile odata ce le schimb am observat ca sunt f.multe offset'uri de ales, care din ele ar fi potrivit pt jante pe 15" cu cauciucuri BF Goodrich 35x12.5 ??? am vazut offset de -40, -35, -30, -15, 0 ... Inteleg ca la un cauciuc de 12.5 ar fi necesar o janta de 10" latime dar in acelasi timp nu vreau sa am probleme cu atinsul PE INTERIOR, la jantele cu mult negative offset...caut doar sa aduc noile jante/cauciucuri inafara sa ajunga egal (sau un pic sa depaseasca) muchia aripei de plastic. Cine are cunostinta in acest domeniu va rog..."school me" ... poze cu jante/offset'uri diferite ar ajuta imens PS- ce ET offset au jantele originale Nissan de tabla? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: fresh one Din Timisoara, da... as vrea sa scot un pic inafara jantele/rotile odata ce le schimb am observat ca sunt f.multe offset'uri de ales, care din ele ar fi potrivit pt jante pe 15" cu cauciucuri BF Goodrich 35x12.5 ??? am vazut offset de -40, -35, -30, -15, 0 ... Inteleg ca la un cauciuc de 12.5 ar fi necesar o janta de 10" latime dar in acelasi timp nu vreau sa am probleme cu atinsul PE INTERIOR, la jantele cu mult negative offset...caut doar sa aduc noile jante/cauciucuri inafara sa ajunga egal (sau un pic sa depaseasca) muchia aripei de plastic. Cine are cunostinta in acest domeniu va rog..."school me" ... poze cu jante/offset'uri diferite ar ajuta imens PS- ce ET offset au jantele originale Nissan de tabla? Salut, daca vrei sa pui pe masina 35x12,5 va trebui sa-i montezi un kit de inaltare de minim +5... eu zic ca si atunci o sa frece putin in aripa. La anvelope de 12,5 poti sa pui linistit jante de 10 j. Ca sa scoti rotile in exterior mai poti folosi si flanse/distantiere. O sa atasez mai jos niste poze cu Patroale incaltate cu diferite roti, et-uri, anvelope. Oricum la planurile care le ai... poti sa mai incluzi si un kit de inaltare :grin: Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: fresh one ET negativ (offset negativ) inseamna iesite in afara. :h5 aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: fresh one Patrol Y60 alb - jante 12 j (latime) et-73,5 R15 cu anvelope Bogger 35 x 16(latime) R15 Patrol Y60 Pick-up - jante 10 j(latime) et - 45 R15 cu anvelope Gt Radial 33 x 12,5 R15 Patrol Y60 Pick-up lung visiniu - jante 10 j et -45 cu anvelope BFgoodrich 33 x 12,5 R15 + flanse de 3,5 cm Patrol Y60 negru - jante 8 j et -35 cu anvelope BFgoodrich 33 x 12,5 R15 Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: fresh one Aici iti atasez ce te intereseaza pe tine: 35 x 12,5 R15 si niste jante 10j et negativ Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bibanu67 Postat Ianuarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: fresh one Ce marca sunt jantele argintii din pozele de mai sus? Pacat ca nu intra roti de 35 fara sa fie inaltata. Imi plac jantele pe -35 offset de la ultimul patrol (negru) cum vin aproape la muchia aripii. Deci jante 8×15 cu et-35 ar fi ce caut...ramane sa decid daca merita inaltata pt roti 35 sau sa raman pe 33's...cu susp stoc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: fresh one Ce marca sunt jantele argintii din pozele de mai sus? Pacat ca nu intra roti de 35 fara sa fie inaltata. Imi plac jantele pe -35 offset de la ultimul patrol (negru) cum vin aproape la muchia aripii. Deci jante 8×15 cu et-35 ar fi ce caut...ramane sa decid daca merita inaltata pt roti 35 sau sa raman pe 33's...cu susp stoc Alea cromate sunt Enkei NSR - 10j et -55,5 R15 Mai sunt de la Enkei modelul HR 8j et - 35 (astea din poza). La Patrolul ala negru dau fain jantele si pt ca e inaltat 10 cm. Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jolly Roger Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: fresh one Felicitari pentru achizitie, s-o conduci sanatos si fara evenimente! Cred ca inainte de roti ar trebui sa rezolvi "micile" probleme semnalate. Rotile mai mari nu vor face altceva decat sa-ti amplifice aceste probleme. Ar trebui sa te preocupe mai mult sa ai o masina care merge bine, in loc sa arate mai bine. Oricum vei face, spor la treaba! ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate