Kibitz Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 (editat) Salutari, Deoarece in urma discutiei (de aici) despre inaltarea pentru rotile de 35 de inch la patrol s-a ajuns cu calculul la niste valori de peste 6000 de euro va propun sa determinam cat ar costa varianta mai mica... 33 inch. Premise: Jante: 100%5 = 500 Anvelope: BFG KM2 = 210*5 = 1050 Inaltare body-lift 2 inch: (ome) = 1600 Kit bucsi corectie cater: 125 Total: 3275 Euro (fara manopera) Alte propuneri/Idei? Am uitat ceva? :h5 Editat Ianuarie 21, 2013 de Kibitz aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 33 de inch - cum? Body lift 1600 de euro?! Ar tb sa te coste maxim 200 de lei...iti trebuie 8 flanse de 2-5.5 cm (eu am favcut de 5.5 si in afara de "difuzorul" de la radiator nu a trebuit sa mai modific nimic) si 8 suruburi mai lungi cu exact dimensiunea body liftului. In cazul inaltarii cu flanse, tb sa iei in calcul faptul ca bara fata si bara spate sunt prinse pe sasiu si tu vei inalta doar caroseria..adica va apar o distanta intre caroserie si sasiu egala cu inaltimea flansei pe care o vei folosi, lucru inestetic. In cazul asta fie tb sa te obisnuiesti cu distanta aia, fie sa iti faci alte bare, fie sa modifici sistemul actual de prindere al barelor originale. Sper ca ti-am foat de folos, bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 33 de inch - cum? @Adrian: Cred ca e vorba de suspension lift de la OME de 2 inch ... :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Ianuarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 33 de inch - cum? @adrianudeanu: mea culpa - suspension lift (deh... din graba). Bun de stiut si cum stam cu calculul pt. BL! @plummer: multumesc pt. corectie @Ironman4x4: pe mine ma ajuta (Stiu ca s-a mai discutat despre ofertele in topic-uri, dar cum am ajuns la calcule de bani e bine sa avem exemple concrete. Parerea mea... Asteptam, totusi, si parerea moderatorilor.) :h5 Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 33 de inch - cum? Sorin,ma bucur ca ai deschis un topic dedicat acestei probleme...chiar daca informatii exista pe forum si nu putine,in esenta aici se va discuta (sper) si se vor afla costurile concrete.Interesant. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 33 de inch - cum? Mai fac o observatie: dupa parerea mea cea mai ok metoda ca sa iti incapa rotile este sa decupezi aripile. Operatia trebuie sa fie ieftina, salvezi si overfenderele de plastic (le lasi acasa pana cand e nevoie sa le pui inapoi), iti ies si rotile in afara (scapi de flanse, sau alte jante etc) Deci: planul cel mai rapid si mai ieftin ar fi sa: pastrezi jantele actuale daca sunt de 15 sau 16, sa dai jos overfenderele, sa tai aripile, si sa pui 33 uri (285/75/16 sau 33/12.5/15 etc) Ai vreo 5 cm de decupat in spate, fara nicio modificare (tabla caroseriei coboara sub nivelul contraaripii). Si te gandesti dupa aia la suspensie fara sa fii stresat de inaltare, caster, etc. Singurul motiv real pentru care se pun suspensiile aftermarket este ca sa iti incapa rotile mai mari. O suspensie gen rally raid pe lungimea 'normala' a arcurilor face mult mai mult sens pentru a merge cu masina la vanatoare, plimbare, etc. Rotile mai mari le pui pt garda la sol (si pt confortul mental cel mai adesea) :). Si pentru ca la nissan POTI :) Rezultat: obtii rotile mai inalte (cresti garda la sol cu approx 2.5 cm presupunand ca ai roti standard de ±31 inch), mai late, nu dai bani mai mult decat trebuie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 33 de inch - cum? Salut, Pentru roti insa turbo 34, fara sa atinga si sa tai din aripi, am pus suspensie+5, kit cutie, bucse caster, amortizor de directie, roti, piulite pentru jante de tabla, la un pret de 1800-1900e. Am dat jos bara stabilizatoare din spate. Asta ca sa-ti faci o idee de pret. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 33 de inch - cum? Am cumparat azi 5 buc Kumho KL71 de 285/75/16 ar veni 33. Maine le montez pe Patrol stock si vedem daca atinge sau nu!! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 33 de inch - cum? Am montat azi 285/75/16 pe Patrol stock si nu atinge nicaieri, nici la incrucisari maxime! Deci se poate cca 33 fara probleme!!! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Ianuarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 33 de inch - cum? Ura! Ce jante ai pus? Sunt cele standard de aluminiu? aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 33 de inch - cum? Am avut eu pe Pajero 33/12,5/15 pe jante et -20 si imi atingea putin la flexari in aripa fata, partea din spate a acesteia, problema rezolvata cu flexul. Masina mea este STOCK. Nu inteleg depre ce vorbiti aici, aveti vreo indoiala ca atinge la Patrol?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 33 de inch - cum? Doctore , e posibil sa fi scapat tu din vedere ca Petrake flexeaza mai mult decat Mitsake . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 33 de inch - cum? Ura! Ce jante ai pus? Sunt cele standard de aluminiu? Da pe jatele standard cu + ET sau zero, nu stiu exact! Ideea este ca incap si mai mari, mai este loc destul! Am flexat-o maxim si tot mai este ceva loc. Problema este ca unele anvelope nu au marimea exacta 33 sau 35 ci mai mult calculate cu crampoane.....dar daca masori anvelopa si are 33 va intra 100%. Am atasat si 2 poze cu anvelopele langa Delica :grin: Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Y61 SWB pe roti 33 de inch - cum? Azi am iesit putin in teren cu anvelopele pe 33 si chiar nu este nicio problema!! Si o incrucisare cu 33' Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate