Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013

Astral

Postări Recomandate

Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013

Din pacate nu este ok "balaceala" si se poate lasa cu repercursiuni nu doar pentru cei ce se balacesc ci catre tot grupul datorita alaturarii la aceasta imagine.

Daca politistii isi prindeau mintea, nu stiu cati am fi evitat vreo amenda (motive care nu aveau legatura cu intratul in apa). Chiar daca locatia a fost publica, in vazul tuturor, pe viitor trebuie evitat sa atragem atentia curiosilor cat si a autoritatilor.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 317
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dar cu ce am deranjat ca ne-am intalnit intrun loc public,trebuie sa ne ascundem?Eu cred ca trebuie promovat offroad-ul chiar si cu ajutorul autoritatilor.

Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

Dar cu ce am deranjat ca ne-am intalnit intrun loc public,trebuie sa ne ascundem?Eu cred ca trebuie promovat offroad-ul chiar si cu ajutorul autoritatilor.

Nu e vina noastra ca pe pod s-au oprit oamenii sa se uite la noi, insa maxim de "audienta" a fost cand era activitate in apa. Aia nu prea a fost OK - din punctul meu de vedere. In fine....nu prea mai are importanta. La anul sa fim sanatosi sa ne vedem iarasi.

Editat de Big.Ursu

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Link spre comentariu

Citez un user ce a postat pe un alt topic:

...

Nicaieri in lume legea nu este respectata din bunavointa ci din teama de pedeapsa.

Si degeaba faci tu apel la constiinta si buna crestere, asa ceva nu se mai invata/ dobandeste la varsta la care ai carnet.

Link spre comentariu

Pai tu o cam iei in deradere , dar nu e chiar asa !

Cred ca ai simtit-o pe pielea ta cum e :tk

Iar eu ce pretentii sa am de la tine , de copilotaj ..... Ma las pe mana ta si ma aduci acasa in 4 scandurii !

Ai mă nici chiar așa la ce structura are mașina ta ......

Link spre comentariu

Nu știu de ce se face atâta caz de balaceala dacă eram la concurs se ocolea râul pe pod ? Credeți ca am poluat râul mai mult decât cei care deverseaza câte si mai câte ... A o sa spuneti ca s-a poluat din cauza gazelor de esapament si al uleiului care s-a scurs dar dacă era un rău navigabil motoarele de barca nu poluează ? Eu zic sa nu mai cautam nod in papura

Link spre comentariu

@Yonutz - imi pare rau ca nu ai aparut. Dar nu intrara zilele in sac.

NADS Fitted

Link spre comentariu

Daemonus,

Si mie imi pare rau ca n-am putut ajunge din pacate ...dar las ca innoptez eu odata la Cracovia ...si ii luam gatul la zaibar ....

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Daemonus,

Si mie imi pare rau ca n-am putut ajunge din pacate ...dar las ca innoptez eu odata la Cracovia ...si ii luam gatul la zaibar ....

Sau berica..[]..ca se cam duce zaibarelu

NADS Fitted

Link spre comentariu

si astea`s toate pozele de pe Arges?:grin:

Super eveniment oricum.

Pacat ca ne mai vedem abia la anu` in asemenea formatie.

Apropo de vigilenta si problema cu militienii...frumos ar fii ca data viitoare sa organizam un gratar pe Victoriei,poate chiar in vecinatate la Guvernul Romaniei :wink:

Editat de Andrei Robert
IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata...
Link spre comentariu

Credeți ca am poluat râul mai mult decât cei care deverseaza câte si mai câte .

De ce nu-i intrebi pe ei despre poluare ?

Uite aceeasi mentalitate:

Am pus xenon pe masina si o sa ziceti ca sunt taran dar in principal deoarece circul f mult noaptea si efectiv ma omorau taximetristii care au xenon si pe faruri si pe proiectoarele de pe logan, proiectoare care nu stiu exact unde bat dar clar nu pe sosea ci mai degraba in ochii celorlalti participanti la trafic.

Acum sincer eu nu sunt deacord cu xenoane aftermarket dar prefer sa le am si sa le tin maxim jos ca sa "deranjeze" pe cat mai putini participanti la trafic, iar in momentul cand vine un meltean sa le folosesc.

Nu cred ca daca nu aveai pe unde sa treci si treceai prin rau sa ajungi in partea cealata ca sa ajungi in varful muntelui sarea cineva.....dar, cand o faci doar ca sa-ti demostrezi ceva inseamna ca exista o problema......

Iar cand iti sustii punctul de vedere: "ca asa fac toti" dejea sunt multe lipsuri....

Editat de dacadrean
Link spre comentariu

@dacadrean

1) Arata-mi, te rog, unde este scris ca nu am voie sa trec cu masina prin Arges sau orice alt rau care nu face parte dintr-o rezervatie naturala... :wink:

2) Daca nu ai masina 4x4 dupa cum spui in profil, cauta-ne, te rog, pe alt forum..., acesta este un forum al pasionatilor posesori de 4x4 (a se citi off-road, nu SUV-uri cu tractiune integrala de circula 99 % pe asfalt), atata timp cat nu ai si nu te dai cu o masina 4x4, n-ai de unde sa cunosti aceasta pasiune, nu sti cu ce se mananca, nu vorbim aceeasi limba!

3) Nu intra in polemica cu noi, ca suntem trecuti prin multe in atatia ani de "forumeala" :ha:, te rugam sa nu mai faci off-topic pe acest topic!

Bafta si succes in continuare!

Link spre comentariu

1. Vezi ca am pus un link mai sus unde poti lamuri aceste lucruri. Pentru acesul pe plaja si in mare a fost mediatizat ca sunt amenzi si de 20.000lei.

2.Citeste regulamentul! Pasiunea pentru offrod trebuie sa mearga mana in mana si cu:

6.a Intalnirile Club 4x4

La intalnirile organizate sub egida CLUB4X4.RO sunt interzise manifestarile care incalca regulile de circulatie pe drumurile publice sau care aduc atingere ordinii si linistii publice, de genul liniute, muzica data la maxim, comportament necivilizat, limbaj trivial etc..

Ce vrei sa zici ca ceilalti care nu au intrat nu sunt pasionati sau cum?

Eu consider ca sunt catva care nu aveau masina pregatita de "balaceala" iar ceilalti au bun simt si nu intra in apa daca nu este cazul.

3.Nu e vorba de polemica si nu sunt offtopic atata timp cat discut despre modul desfasurarii acestei intalniri.

Este de ajuns ca mass media sa preia si sa difuzeze acesta joaca "nevinovata" in apa si atunci or sa fie afectati toti membrii :cl si toti posesorii de 4x4 !

Gandeste!Crezi ca merita?

Eu vreau sa-mi achizitionaz un 4X4 si nu vreau sa fiu afectat de actiuni de acest gen ce pot duce la interzicerea off-road-ului asa cum este el in acest moment in Romania. Am vazut ca sunt useri care locuiesc in afara Romaniei si pot sa-ti confirme despre regulile stricte cu privire la off-road.

Numai bine!

Link spre comentariu

1. Vezi ca am pus un link mai sus unde poti lamuri aceste lucruri. Pentru acesul pe plaja si in mare a fost mediatizat ca sunt amenzi si de 20.000lei.

2.Citeste regulamentul! Pasiunea pentru offrod trebuie sa mearga mana in mana si cu:

6.a Intalnirile Club 4x4

La intalnirile organizate sub egida CLUB4X4.RO sunt interzise manifestarile care incalca regulile de circulatie pe drumurile publice sau care aduc atingere ordinii si linistii publice, de genul liniute, muzica data la maxim, comportament necivilizat, limbaj trivial etc..

Eu consider ca sunt catva care nu aveau masina pregatita de "balaceala" iar ceilalti au bun simt si nu intra in apa daca nu este cazul.

3.Nu e vorba de polemica si nu sunt offtopic atata timp cat discut despre modul desfasurarii acestei intalniri.

Este de ajuns ca mass media sa preia si sa difuzeze acesta joaca "nevinovata" in apa si atunci or sa fie afectati toti membrii :cl si toti posesorii de 4x4 !

Eu vreau sa-mi achizitionaz un 4X4 si nu vreau sa fiu afectat de actiuni de acest gen ce pot duce la interzicerea off-road-ului asa cum este el in acest moment in Romania. Am vazut ca sunt useri care locuiesc in afara Romaniei si pot sa-ti confirme despre regulile stricte cu privire la off-road.

Numai bine![/quote ]

cred ca suntem in povestea Drobul de sare. Si ca am făcut grătar pe mal eram pasbilii de amenda

Link spre comentariu

hai ca iese cu scandal,terminati cu prostiile,toti santem vaccinati si raspundem pentru faptele noastre iar aici chiar nu a fost cazul.Pacat ca nu am putut socializa mai mult din cauza vremii,cred ca nu mai ieseau discutiile astea

• Like 1
Link spre comentariu

Chiar se gandea cineva ca dintr-o suta de masini nu o sa fie nimeni care sa se dea putin ? E normal ce s-a intamplat, iar cui nu-i convine, si ii este rusine cu noi, nu e obligat sa stea. Bineinteles ca nu as fi fost de acord sa intre TOATE masinile in apa, dar asa a fost de bun simt.

PS : Frumoasa intalnirea.

PATROL Y61 SWB 3L
Link spre comentariu

[/quote ]

cred ca suntem in povestea Drobul de sare

Tu ai zis-o! Daca privesti lucrurile asa nu astepta sa cada. :)

ca am făcut grătar pe mal eram pasbilii de amenda

Si faptul ca masinile erau modificate asa cum zicea cineva mai sus era pasibil de amenda.

Cand te stii cu musca pe caciula, intelgent este sa stai linistit nu sa faci valuri ca drobul sa pice.

....

Bineinteles ca nu as fi fost de acord sa intre TOATE masinile in apa, dar asa a fost de bun simt.

......

Pai si pe ce criterii se intra in apa? Dupa marimea 00-lelor iar cei ce le au deja unflate stau pe mal iar ceilalti spera sa le umfle apa?

Si cum crezi ca numarul celor ce vor intra in apa pe viitor va scadea si nu se va inmulti?

Hai sa-ti dau cateva exepmple:

La inceput erau catva cu xenon non OME. Acum sunt foarte multi!

La inceput erau cativa turbati care aprindeau proiectoarele si lampile de ceata. Acum sunt multi!

Daca nu va deziceti de astfel de manifestari vr fi considerate normale si vor fi mai multi adepti.

Sunt deja comentarii de genul "nu am avut-o gata ca ma bagam si eu".

PS: Am primit PM-uri in care se vorbeste despre: nu merita, am incercat si eu dar am vazut ca nu am cu cine si nu vreau sa ma mai enervez, tarani, marlani, turma, grozavi, nesimtire etc.

PS2: Il rog pe Max sa intervina iar daca el spune ca ce ati facut este corect si isi alatura imaginea lui si a :cl cu imaginea pe care incepti voi sa a o conturati eu nu mai postez nimic pe acest topic. :wink:

• Like 1
Link spre comentariu

@dacadrean

Vad ca iti place sa-ti tot dai cu parerea ca in topicul "Greseli de pilotaj si echipari proaste in offroad!" fara sa ai o idee ce inseamna off-rad-ul.

Cumpara-ti o masina prepar-o, experimenteaza cu ea placerile off-road-ului si dupa aia vino si comenteaza ce fac altii.

Editat de Astral
De ce inventati cratime unde nu e cazul...?
  • Like 1

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

6.a Intalnirile Club 4x4

Numai bine!

Bla, bla mult si aiurea... :uameni

Draga dadadrean, azi ai facut o luna pe acest forum, luna in care ai cateva postari la”fiabilitate” si cum sa-ti vinzi masina, chipurile sa-ti iei un 4x4 (nemodificat, ca vezi ca n-ai voie sa mergi cu unul modificat ca esti pasibil de amenda, e de bun simt, nu-i asa…? :grin:) si vi aici si ne faci morala? Vezi-ti prieten drag al off-road-ului de treaba ta si exercitati fantasmele de justitiar in alta parte! :Hr

Tot nu mi-ai aratat unde exista scris (de legiuitor) ca nu am voie sa intru intr-un rau... Marea si plaja e una, raul, paraul, e alta... incurci borcanele cu apa tovarasu`... :hwslp

Pentru informarea ta, aceasta intalnire nu a fost organizata sub egida Club4x4, a fost o intalnire facuta la initiativa catorva vechi ai off-road-ului si atat... :wink:

Tot pentru informarea ta, aceasta intalnire a fost aprobata de catre autoritatile locale, primarul chiar a fost incantat de initiativa, politia prezenta la eveniment a fost pentru fluidizarea traficului de pe pod, pentru ca gura-casca opreau masinile fix pe banda 1 si se uitau la noi cum ne distram..., nevinovat... :grin:

Nu-ti mai lua masina 4x4..., este un non sens... :bi

• Like 1
Link spre comentariu

[/quote ]

cred ca suntem in povestea Drobul de sare

Tu ai zis-o! Daca privesti lucrurile asa nu astepta sa cada. :)

Si faptul ca masinile erau modificate asa cum zicea cineva mai sus era pasibil de amenda.

Cand te stii cu musca pe caciula, intelgent este sa stai linistit nu sa faci valuri ca drobul sa pice.

Pai si pe ce criterii se intra in apa? Dupa marimea 00-lelor iar cei ce le au deja unflate stau pe mal iar ceilalti spera sa le umfle apa?

Si cum crezi ca numarul celor ce vor intra in apa pe viitor va scadea si nu se va inmulti?

Hai sa-ti dau cateva exepmple:

La inceput erau catva cu xenon non OME. Acum sunt foarte multi!

La inceput erau cativa turbati care aprindeau proiectoarele si lampile de ceata. Acum sunt multi!

Daca nu va deziceti de astfel de manifestari vr fi considerate normale si vor fi mai multi adepti.

Sunt deja comentarii de genul "nu am avut-o gata ca ma bagam si eu".

PS: Am primit PM-uri in care se vorbeste despre: nu merita, am incercat si eu dar am vazut ca nu am cu cine si nu vreau sa ma mai enervez, tarani, marlani, turma, grozavi, nesimtire etc.

PS2: Il rog pe Max sa intervina iar daca el spune ca ce ati facut este corect si isi alatura imaginea lui si a :cl cu imaginea pe care incepti voi sa a o conturati eu nu mai postez nimic pe acest topic. :wink:

Prietene , vad ca ai dezvoltat un mare cacat , pe care nu te saturi sa il termini .....esti un nesimtit tu , nu noi care facem ceva ....ne-ai adus ff multe injurii mascate , precum ca ai primit tu pm ,,,, CINE ESTI MA TU ,,, :pt

Te rog schimba canalul !!

Vad ca in momentul in care a intrat IONUTZ pe acest topic , l-ai primit ca pe un GURU ....Pai ai grija cu soparlele ca nu suna prea bine .... Sau esti CLONA .

Sau mai intamplat astfel de soparle si ani trecuti cand ati facut oameni sa fuga ....ca ne trebuie autorizatie sa iesim pe camp .... AFLA ,CA URMATOAREA IESIRE ,VA PROPUN SA NE INTANLIM LA GROAPA !!! Acolo cum ne mai prinzi cu usa ?

La GROAPA , tineti cont ca e teren privat , a uni bun prieten care e pasionat de acet sport ,care trebuie sa ia amploare si sa nu fie ingropat de unii care stau in fata tastaturii !

UUUAAAA ca existi printre noi !

Editat de Astral

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Vad ca nimeni nu ia in calcul faptul ca jumatate din masinile intrate in rau au fost masini de asistenta. Unii au venit sa puna osul la munca pentru a ajuta colegii ramasi impotmoliti, eu -desi masina mea nu iubeste apa- am strans din buci si am venit cu roata de rezerva pentru 324-ul care a rupt valva...

Daca din 100 de masini prezente, 5 au intrat in apa pentru deliciul spectatorilor, iar inca 5 au venit sa ajute, nu vad care e problema. Pana la urma asta inseamna o intalnire 4x4 :)

Link spre comentariu

Totusi revenind de la dare de pareri la iesirea noastra, chiar nu are nimeni ceva filmulete?

Ca multa lume mai era pe acolo cu telefoane si aparate foto/video.

Sunt curios sa vad si eu cum am reusit de am lasat numarul in urma la urcarea malului.

Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata,

Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea

Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata

Link spre comentariu

Justitiarul Dacadrean.....ce bine ca ai aparut, chiar era nevoie iar de scandal si de conversatiile astea sterile. Ai fost si usor nepoliticos cu colegii care au intrat in apa, ei au intrat din pasiune, ca sa se joace, ca sa-si testeze masinile....nu au intrat de nesimtiti, nu au intrat ca sa faca rau.

Daca tot esti asa de inversunat si de responsabil, te rog data viitoare cand se va mai intampla asa ceva sa le spui acolo pe loc....nu sa stai la gratare si tuica apoi tabari pe net si esti exgerat de vocal.

Daca te apuca greata si simti ca nu mai suporti sa respiri langa animalele astea needucate cu masini 4x4 ....modificate......atunci ramai acasa.

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare