Caphonne Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 :hl:av sa lasam cearta si mai bine sa anuntam niste iesiri asa mai in afara Bucurestiului dar nu din alea ''aah ne-am hotarat aseara la 11 noaptea asa ca , care vreti va asteptam la benzinarie'' sau ''iesim pana colea dar este obligatoriu mt-uri si troliu :D, aah care nu va tine mai bine stati acasa'' :D.La mai bine. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 @luckgil Mai multi au lasat numerele acolo: Filme n-am... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 (editat) Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Lasa-ne @ dacadrean du-te unde vezi cu ochii..:pt on topic: O iesire pe cinste pacat ca a inceput ploaia.. baietii sper ca v-a placut gratarul preparat si inca odata scuzele mele pentru fumul creat nu stiu ce au avut lemenele alea ca si acum am fum in nas :ha: :ha:. Stima Editat Ianuarie 15, 2017 de Astral Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Pentru claudiu182 îmi poți trimite si mie câteva poze? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Baiatu' asta @dacadrean :uameni nu face decat sa se bage in seamna in necunostinata de cauza! La fel face pe alte topicuri, nici macar nu are o masina cu tractiune integrala...dar ne tine lectii! :uameni Propun sa-l ignoram!!!:hm 1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 eu cred ca face postari ca sa poata puna anunturi la vanzari :D Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Spuf Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Un mic filmulet si cu cele 2 Arouri. Nu e mare lucru, dar decat nimic... merge :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Totusi revenind de la dare de pareri la iesirea noastra, chiar nu are nimeni ceva filmulete? Ca multa lume mai era pe acolo cu telefoane si aparate foto/video. Sunt curios sa vad si eu cum am reusit de am lasat numarul in urma la urcarea malului. Mai jos cateva poze....Nu cred ca sunt fix din momentul in care ai rupt numarul....da' poti sa-ti faci o parere despre ce s-a intamplat.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Mai jos cateva poze....Nu cred ca sunt fix din momentul in care ai rupt numarul....da' poti sa-ti faci o parere despre ce s-a intamplat.... poate parea off-topic....dar acum am vazut....de ce imi apare chestia asta in dreapta cu IRONMAN ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 (editat) Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Mai jos cateva poze....Nu cred ca sunt fix din momentul in care ai rupt numarul....da' poti sa-ti faci o parere despre ce s-a intamplat.... Te rog trimite-le pe mail la mine te rog: luckgil@yahoo.com Si mie imi apare, Apare la orice topic la ultimul post ca reclama nu e nimic personal :D Editat Februarie 14, 2013 de luckgil Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 poate parea off-topic....dar acum am vazut....de ce imi apare chestia asta in dreapta cu IRONMAN ??? Nu iti apare doar tie apare la ultima postare indiferent de rubrica. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Justitiarul Dacadrean.....ce bine ca ai aparut, chiar era nevoie iar de scandal si de conversatiile astea sterile. Ai fost si usor nepoliticos cu colegii care au intrat in apa, ei au intrat din pasiune, ca sa se joace, ca sa-si testeze masinile....nu au intrat de nesimtiti, nu au intrat ca sa faca rau. Daca tot esti asa de inversunat si de responsabil, te rog data viitoare cand se va mai intampla asa ceva sa le spui acolo pe loc....nu sa stai la gratare si tuica apoi tabari pe net si esti exgerat de vocal. Daca te apuca greata si simti ca nu mai suporti sa respiri langa animalele astea needucate cu masini 4x4 ....modificate......atunci ramai acasa. Horace :grin: ca de obicei :g Apropo de off-road-ul din "lumea civilizata" mentionata de Dacadrona-clona: Franta Germania Italia Spania [video=youtube;-rUT9A9aYdE]http://www.youtube.com/watch?v=-rUT9A9aYdE Australia MAI VREI DACADREAN? :ha3:hm CA LISTA POATE SA CONTINUE... slp Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 (editat) Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Horace :grin: ca de obicei :g Apropo de off-road-ul din "lumea civilizata" mentionata de Dacadrona-clona: Franta Germania Italia Spania [video=youtube;-rUT9A9aYdE]http://www.youtube.com/watch?v=-rUT9A9aYdE Australia MAI VREI DACADREAN? :ha3:hm CA LISTA POATE SA CONTINUE... slp Aia sunt pe sosea Cristi Editat Februarie 14, 2013 de LucianPredator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 (editat) Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Domnilor, Nu am rabdare ca sa va citesc toate polemicile dar vreau sa fac niste precizari. 1. In primul rand, nu stiu de unde o scot unii ca aceasta intalnire esta a Club4x4. Nu domnilor, nu forumul Club4x4.ro a initiat si organizat aceasta intalnire. Aici doar s-au postat informatiile despre ea si s-au organizat participantii. 2. Ii rog pe unii useri sa nu isi atribuie titlu de mare forumist, mare membru al comunitatii offroad pe aici si sa trimita la plimbare un user nou care si-a permis sa isi dea cu parerea. Daca nu ai masina 4x4 dupa cum spui in profil, cauta-ne, te rog, pe alt forum..., acesta este un forum al pasionatilor posesori de 4x4 (a se citi off-road, nu SUV-uri cu tractiune integrala de circula 99 % pe asfalt), atata timp cat nu ai si nu te dai cu o masina 4x4, n-ai de unde sa cunosti aceasta pasiune, nu sti cu ce se mananca, nu vorbim aceeasi limba! Tractozaure, nu cred ca ti-a dat cineva rolul de a trimite membri la plimbare. Nu cred ca esti in masura sa iti atribui acest rol. De multa vreme incoace ti-ai asumat doar rolul de a intra pe forum doar la caterinca, scandal sau la alte chestii de genul asta. 3. Desi stiti bine ca nu sunt genul "mai catolic decat papa", daca era dupa mine nu alegeam locul respectiv pentru intalnire adica in apropierea unui drum national foarte circulat. Stiti foarte bine ca, desi imi place si mie sa o fac, trecerea prin apa nu este bine privita de multa lume. Nu sunt ipocrit pt ca si eu daca eram acolo ma bagam in apa pana la gat dar lumea poate fi subiectiva iar asta poate sa dauneze imaginii comunitatii. Domnule @dacadrean, n-am idee cine esti si sper ca esti aici deoarece vrei sa intri in comunitatea 4x4 din Romania dar nu cred ca atitudinea ta este ce-a mai potrivita. Cei din comunitatea 4x4 sunt si ei oameni ca toti altii dar au o pasiune in plus. Faptul ca au existat cativa care te-au trimis la plimbare pt ca nu ai 4x4 nu e semnificativ si nu e o atitudine generalizata aici. Exista multi care nu au 4x4 aici dar isi doresc sa aiba si sunt bineveniti. Nu cred ca e cazul ca sa iei pe cineva de sus. Mai ales de sub umbrela anonimatului. Bineinteles, poti sa spui ce ai de spus dar fara sa iei pe cineva de sus. Inclusiv pe cei care isi pun xenoane iefine pe masina. Nu toata lumea isi permite sa isi ia xenoane cu 700 de euro facute bineinteles tot in china. Sa nu exageram cu chestii gen poluare pt ca nu e cazul aici. E doar o chestie subiectiva. Revenind la intalnire, mi-ar fi placut sa particip si sa intalnesc multi prieteni care au participat dar distanta mare nu mi-a permis acest lucru. E clar ca a fost distractie maxima. Editat Februarie 14, 2013 de Max 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacadrean Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Asa cum am spus revin sa postez dupa ce domnul @Max isi exprima parerea. Imi asum partea mea de extremism! Sper ca domnul Sandu o sa ma sune doar sa iesim la o bere :2dr , cand sanatatea imi va permite, sau in teren :lr dupa ce o sa am 4x4. Cred ca este pueril sa apelam la prieteni, amici sau colegi pentru a ne rezolva divergentele de opinie si sper ca totul sa se opreasca aici pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 (editat) Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Asa cum am spus revin sa postez dupa ce domnul @Max isi exprima parerea. Imi asum partea mea de extremism! Sper ca domnul Sandu o sa ma sune doar sa iesim la o bere :2dr , cand sanatatea imi va permite, sau in teren :lr dupa ce o sa am 4x4. Cred ca este pueril sa apelam la prieteni, amici sau colegi pentru a ne rezolva divergentele de opinie si sper ca totul sa se opreasca aici pe forum. Ce? Domn Sandu zici tu acolo? Ai intrat aici sa faci pe "justitiarul" :uameni asa cum te-ai bagat in seaman si in alte topicuri!!!:e Ai ceve de rezolvat cu cineva:x? Te rugam sa o faci barbateste, noi asa suntem obisnuiti! In spatele tastelor multi se dau zmeii! :) Cum spuneau colegii nostii, dupa ce iti iei o masina 4x4, adevarata poti exprima pareri! NU uita!!! Te astepatm la intalnirile noastre...:grin: Editat Februarie 14, 2013 de nessum adaugare litere... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Aloooo lasati omul in pace. Are si el ceva pareri si voi gata il puneti la zid. @dacadrean promit ca la urmatoarea iesire poti sa mergi cu mine in masina . BTW. incercati sa nu fiti ca ulii (sa panditi ):old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Cum este pana la urma cu ambreiajul care a fatat pe sosea ??? Sunt curios !!:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Cum este pana la urma cu ambreiajul care a fatat pe sosea ??? Sunt curios !!:old Pe o parte nu mai are ferodourii de loc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacadrean Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 @nessum Totusi te rog sa ma clarifici daca am inteles eu gresit portiuneadin postarea lui Max ....Faptul ca au existat cativa care te-au trimis la plimbare pt ca nu ai 4x4 nu e semnificativ si nu e o atitudine generalizata aici. Exista multi care nu au 4x4 aici dar isi doresc sa aiba si sunt bineveniti. ...... Intregul post il regaseti putin mai in spate. Domnu' Sandu stie despre ce vorbesc... Apropo: MODERATÓR, -OÁRE, moderatori, -oare, s. m. și f., s. n., adj. 1. S. m. și f., adj. (Element) care moderează, ponderează, frânează, potolește. Multumesc @nea fane sper insa ca pana atunci sa fiu si ok din punct de vedere medical si sa ma alatur cu propria masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 (editat) Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Cum este pana la urma cu ambreiajul care a fatat pe sosea ??? Sunt curios !!:old Pai e simplu nea fane :grin:, ne-am luat la revedere la Vidra pe sosea, fiecare a plecat pe rotile lui (confirm asta in calitate de "mare forumist si mare membru al comunitatii off-road" :wink: ca ne-am despartit si masina lui Lucian mergea in toate mintile ei) si in directia lui si cam in maxim 20 de minute ne-a sunat sa mergem sa-l tractam ca i-a cedat ambreiajul, cum GPScu era mai aproape (eu deja ajunsesem la spalatorie si bagasem Tractozauru` la cosmetica :ha:), s-a dus sa-l tracteze... Pam, pam, end of story, asa ca la munca nea fane! :e :h5 Editat Februarie 14, 2013 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Nene Tractozaur am inteles ca vina nu este a fabricantului sau a servicelui care a montat ambreiejul ????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Am poze nu mai are ferodourii de loc pun poze in 5 min Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 (editat) Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Nene Tractozaur am inteles ca vina nu este a fabricantului sau a servicelui care a montat ambreiejul ????? Sincer..., nu m-am prins aici... Dar a cui e vina? Eu (ca martor ocular) nu am facut decat sa-ti spun cum s-a intamplat... :cn Asta-i o poza inainte sa iesim la asfalt in Vidra... http://i748.photobucket.com/albums/xx122/Tractozaur/diverse/off-road%20adunati/IMG_6390_zps72687212.jpg Editat Februarie 14, 2013 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Traditionalul Calugareni - reloaded la ADUNATII-COPACENI !!! 10.02.2013 Pai la montaj nu sa greșit dar vina fabricantului eu cred ca este stai sa pun poze si ne dam cu părerea placa este puțin albastrita in zona in care a frecat pe mituri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate