Tomitza Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Ai reusit sa faci o lucrare superba. FELICITARI!!!!! 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
schneider Postat Martie 12, 2013 Autor Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Merci draga Tomita de aprecieri. Si tie aDY... mai am de facut barile si de definitivat pragurile . bine...si alte chestii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Frumos . ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
schneider Postat Martie 19, 2013 Autor Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw am terminat bara de fata si pragurile. le-am si personalizat.am colantat-o cu carbon... deja am pus pe masina primul strat de noroi oricum... sunt multumit de ea. mai am de lucru.... va tin la curent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Salutam! frumos , cu noroi ii sta mai bine . Un lucru mai poti sa ii faci si anume sa ii inlocuiest carcasa grupului fata cu una de otel (are cineva de vinzare aice pe forum ) , inevitabil mai devreme sau mai tirziu cea de aluminiu va crapa (cunosc amici care au schimbat deja 2-3) . Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soxxxxxxxxxx2003 Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw eu am 2.0v6 si am reusit sa o sparg duminica. dar intradevar am sarit cu toate rotile cam 1m sau cel putin alea de fata. deci e recomandat daca dispui de finantari te salut frumoasa lucrarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw superba Bara fata este mortala ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Buna treaba ai facut cu masinuta. Felicitari pentru lucrare! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
schneider Postat Martie 20, 2013 Autor Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw masina are grup de fier !!!!! si blocant pe spate. are cam tot ce se poate pune pe ea. azi am luat si acumulatorul cu gel optima pe care o sa-l montez in interiorul masinii cu un,,dual battery system" de la T-MAX pentru troliu. Barile sunt de duraluminiu de 5mm. revin cu noutati pe masura ce inainteaza proiectul. asa cum spuneam..... mai e de lucru !!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
schneider Postat Martie 25, 2013 Autor Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Mult noroi . Cum ii sta bine... ....si prima troliere... P.S. multumesc lui Tomitza pentru troliu si plasma ( de la el le-am luat) s-au dovedit a fi ,,MINUNEEE"... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Felicitari pentru rezultat ! S-o folositi sanatos. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Mult noroi . Cum ii sta bine... [ATTACH=CONFIG]172914[/ATTACH] ....si prima troliere... [ATTACH=CONFIG]172915[/ATTACH] P.S. multumesc lui Tomitza pentru troliu si plasma ( de la el le-am luat) s-au dovedit a fi ,,MINUNEEE"... Sa le stapanesti sanatos si sper sa le folosesti mai mult cand ii scoti pe altii:x:h5 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
schneider Postat Aprilie 12, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw dupa trei luni de munca masina e aproape gata ... ...a meritat(asa cred eu) !!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Bravo Sorine, Ti-a iesit o masina pe sufletul tau. Deja cred ca ai si clienti:ha::ha: 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw pentru cei care nu stiu modificarile nu sau incheiat .sa inceput la montarea de punti de patrol si coilovere.ne puteti urmari la sectiunea 'modificari' cu titlul vitara cu punti de patrol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floralp Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Bafta cu noul proiect! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate