cucuci Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw E frumoasa masina sa stii. Bullbarul nu o sa il mai poti prinde daca-i pui si bodylift, jantele le-as schimba, carligul + pragurile jos cu ele ... ;)) Apropo, pui si bodylift sau doar suspension lift? Cum te-ai decis? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
schneider Postat Februarie 3, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Inaltare totala !!!!! dispar bari, ornamente,praguri,carlig....tot ce nu o face demna de off road JOS !!! imi place foarte mult masina lui Smeagol ... o sa ma inspir din ce a facut el . Apropos de jante..... o sa am o problema,cred, cu incaltatul masinii.... jantele sunt pe 16" si din cate am vazut eu, nu cred ca pot sa-i pun pe 15" pentru ca sunt mai mari etrierii. si SIMEXURILE mele mult dorite pe 16" nu sunt decat de 33" (enorme) . mult prea mari pentru Vitara. sa-i schimb etrierii.....mmm....ma mai gandesc... Ce sa mai... incep problemele... asta asteptam !!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Ramai la jante pe 16" zic eu. Intai decide-te la cauciucuri si in functie de aia vezi ce BL sa pui: de 3 de 6 de 7. Flanse la roti sau jante intoarse neaparat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Frumoasa masina, vad ca-i facuta in Japonia. Eu parca nu m-as apuca de dat jos caroseria. Cel putin daca nu are rugina evidenta.Dureaza mai bine de 1 luna sa o lucrezi si s-o pui la loc. De inmatriculat unde o faci? Romania sau Bulgaria.Ideal ar fi sa o inscrii mai intai si apoi sa te apuci de ea. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Inaltare totala !!!!! dispar bari, ornamente,praguri,carlig....tot ce nu o face demna de off road JOS !!! imi place foarte mult masina lui Smeagol ... o sa ma inspir din ce a facut el . Apropos de jante..... o sa am o problema,cred, cu incaltatul masinii.... jantele sunt pe 16" si din cate am vazut eu, nu cred ca pot sa-i pun pe 15" pentru ca sunt mai mari etrierii. si SIMEXURILE mele mult dorite pe 16" nu sunt decat de 33" (enorme) . mult prea mari pentru Vitara. sa-i schimb etrierii.....mmm....ma mai gandesc... Ce sa mai... incep problemele... asta asteptam !!!!! baga linistit janta pe 15 ca intra fara probleme si gumele pe 15 sunt si mai ieftine dar si mai inalte in talon,si pe piata este o gama mult mai diversificata la anvelope pe 15 de cat pe 16 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
johnnyb Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Salut . Pe 16 gama de causiucuri e mai ingusta ceeace nu e rau pentru o masina asa usoara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Salut . Pe 16 gama de causiucuri e mai ingusta ceeace nu e rau pentru o masina asa usoara. barbur "fiam" singura varianta care avantajeaza vitara la latime este 235/85/16 dar in rest toate sunt la fel,in schimb pe 15 ai avantajul acelui inch in talon nu in janta,care iti mai da ceva garda in plus suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
schneider Postat Februarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw nu intra janta pe 15". oricum, am schimbat bratele, etrierii,fuzetele,discurile, jantele... Deci, am rezolvat problema . Am luat si anvelopele. Silverstone 31/10,5/15(SIMEX-URI) am desfacut toata masina. Am dat jos caroseria, motorul cu cutia, suspensii... E toata bucati. pentu preparare am luat : jante cu anvelope,arcuri spate, telescoape fata-spate, pivotii, . de la Soso am luat setul de bucsi,inaltatoarele de caroserie(7cm) , autoblocantul... am schimbat si grupurile... aveam raport de "fuga" 37 cu 8 !!! am schimbat cu 41 cu 8 . Va pun cateva poze si.... mai vorbim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
schneider Postat Februarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw ....alte poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Va miscati repede. ;) Sa nu uiti sa pui poze cu varianta aleasa de voi legata de coboratul diferentialului fata sa-mi fac o idee. Felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
schneider Postat Februarie 11, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw dat fiind faptul ca se modifica foarte greu suporti de la diferentialul fata si de cumparat sunt foarte scumpi , amicul meu (cel care este indrumatorul meu) Milu , a avut o idee pe cat de ingenioasa pe-atat de rapida . ......deci.... ce-am facut : 1 am dat suportii de pe sasiu jos : 2 am debitat obucata de tabla de 4-5 mm de dimensiunea suportului dar mai lunga cu 3cm : 3 am sudat-o de sasiu in locul insemnat in prealabil si pe ea am sudat suportul cu 3cm mai jos: Cam asa arata : urmeaza finisatul ca... de... trebuie sa arate ca la carte !!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Foarte interesanta varianta. Dar cu celalalt suport? Aceeasi treaba? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Sper ca ati tinut cont de faptul ca tabla respectiva de 4-5mm grosime o sa impinga suportii mai spre dreapta/stanga cu 4-5 mm. Distanta intre cei 2 suporti de prindere a dif fata o sa se micsoreze cu grosimea tablei, deci trebuie debitat si din suportul vechi exact grosimea tablei. In rest, spor la treaba. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
schneider Postat Februarie 11, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw da da da... am tinut cont de grosimea tablei... azi am ridicat rezervorul si ... daca mai am timp voi lungi tendoanele pe spate... cu 3-4cm... si... se da cu autovapant pe caroserie si cu grund pe sasiu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
schneider Postat Februarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw ... sasiul...... urmeaza autovapantul peste care voi da un strat de vopsea. ....si caroseria......un pic mai avansate lucrarile la ea, autovapantul e dat pe ea... in paralel se curata bratele, tendoanele fuzetele,puntile,arcurile,etrierii,tamburii etc si se pregatesc de vopsit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
schneider Postat Februarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Salut, Revin cu noutati ... de azi m-am apucat de montat masina . Am pus motorul cu cutie cu tot la loc , radiatorul, esapamentul si rezervorul. Si incep sa pun suspensia ... [ATTACH=CONFIG]168229[/ATTACH ] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
schneider Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw continui montajul..... Nu sunt prea incantat cum stau arcurile pe fata. dupa ce pun caroseria o sa vad ce fac.si telescoapele stau intise la maxim . cred ca o sa se lase cand o sa pun caroseria. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Daca flansa de la arc e de aceasi dimensiune cu flansa de prelungire la amortizor, eu zic ca nu o sa fie probleme. Intradevar stau tensionate amortizoarele, ca nu ai caroseria, interiorul etc. deci o sa se mai comprime arcurile. Totusi, sa ai in vedere corectia unghiului facut de rotile fata, la ce flanse ai pus pe fata, cred ca o sa iti trebuiasca 2 seturi de camber bolturi, unu surub sus si unu jos. Oricum, bravo. O lucrare foarte profi facuta! :br Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
schneider Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Gata... am pus caroseria... acum va astept cu pareri si, de ce nu, cu critici ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Mie cel mai mult mi-a placut eficienta cu care a fost efectuata lucrarea, mai ales dupa ce au fost pareri ca o sa dureze luni de zile... Calitatea e mai greu de evaluat din poze, dar tinand cont ca e o masina cu valoare relativ mica destinata distractiei, si nu o vreo masina buna de "colectie" , deja pot zice ca a fost tratata regeste :grin: Singura mea critica ar fi culoarea tamburilor spate, nu au nicio treaba :ha: ar fi mers mai bine un gri metalizat inchis, ceva gen culoarea "naturala" a fierului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Frumos arata. Ai ceva mecanici priceputi. Credeam ca o sa intalnesti specia ce mi-a fost data mie , sa-mi tina masina mai mult de 7 luni pentru operatii la fel de simple. Gandeste si un rollcage. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 (editat) Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Daca flansa de la arc e de aceasi dimensiune cu flansa de prelungire la amortizor, eu zic ca nu o sa fie probleme. Intradevar stau tensionate amortizoarele, ca nu ai caroseria, interiorul etc. deci o sa se mai comprime arcurile. Totusi, sa ai in vedere corectia unghiului facut de rotile fata, la ce flanse ai pus pe fata, cred ca o sa iti trebuiasca 2 seturi de camber bolturi, unu surub sus si unu jos. Oricum, bravo. O lucrare foarte profi facuta! :br nu se folosesc 2 seturi de camber bolt doar 1 si BUN Editat Februarie 22, 2013 de Astral suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nnightwolf Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Frumoasa masina, felicitari pt tot ce a iesit din ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
schneider Postat Martie 12, 2013 Autor Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw salut baieti... am revenit ... intre timp am mai facut treaba . am vopsti masina , apoi, am schimbat jantele : au urmat scaunele : ...troliul... .....si a iesit cam asa(pana acum)... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: vreau sa prepar o Vitara 2.0 97kw Salutam! foarte frumos , uite un om ambitios , felicitari pentru hotarire. Acum sper sa si faci offroad cu ea ca altfel pacat de asa preparare (desi stiu o gramada care le modifica doar sa se plimbe cu ele prin oras , nu neaparat ca ar fi ceva rau doar ca eu nu ii inteleg , probabil ca de sus si cu full locker se vede lumea altfel:ha:). Felicitari inca o data! Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate