dicomes Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 (editat) Simplu: 6 masini, zapada, playground-ul valcean, buna dispozitie...o reteta perfecta pt distractie! Pierderi: o bara directie indoita..rezolvare la botu' calului, un cardan pierdut in zapada si recuperat... schimbat crucea pe loc, o planetara care a cedat nervos... mers acasa! Editat Ianuarie 31, 2013 de Max Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dicomes Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: inceput de an X3M Valcea Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: inceput de an X3M Valcea Felicitari colegii X3Moffroad Ramnicu Valcea ! V-am urmarit filmuletele , a fost o super iesire , pe care am ratato :tk Promit ca data viitoare imi fac temele din timp ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: inceput de an X3M Valcea Si de la mine un scurt montaj: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: inceput de an X3M Valcea felicitari......va invidiez:))) Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: inceput de an X3M Valcea hmmm nea gabi ai scos gasca la treaba bag de seama .... felicitari !!!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: inceput de an X3M Valcea Mmmm ce masinute :grin:Frumos. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi de la cheia Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: inceput de an X3M Valcea sa speram ca data viitoare sa nu mai avem incidente si sa fie formatia completa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dicomes Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: inceput de an X3M Valcea Mai punem cateva poze. Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 (editat) Re: inceput de an X3M Valcea sa speram ca data viitoare sa nu mai avem incidente si sa fie formatia completa Adi ce inseamna formatia :ha1 , ne bagi la cantat de 4x4 :tk sau ai ramas cu o seara in urma ....fara numar , fara numar !!! Ff frumos , mi-a placut ce a-ti facut .. capul formatiei , pe zapada intampina tot greul :1:rsp aceasta formatiei !! Ca bine zici ADI !:h5 Editat Ianuarie 31, 2013 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 (editat) Aici lipseste purcelusul tau Sorine, nu-ti pare rau? Superba iesire .FELICITARI. Masinute frumoase dar GRATARUL? Editat Ianuarie 30, 2013 de Astral Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 (editat) Re: inceput de an X3M Valcea Aici lipseste purcelusul tau Sorine, nu-ti pare rau? Superba iesire .FELICITARI. Masinute frumoase dar GRATARUL? Ce sa mai zic ....PURCEAUA ,e moarta in cotet !!:tk Crede-ma ca la Valcea nu e timp de gratar .... se mananca la carciuma !!! Editat Ianuarie 31, 2013 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: inceput de an X3M Valcea Frumoasa iesirea! Ce masina e cea care s-a rasturnat?Ce motor si ce punti are? Imi place cum flexeaza ! KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pajero sport ady Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: inceput de an X3M Valcea super tari locurile si masinile. felicitari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi de la cheia Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: inceput de an X3M Valcea este un fel de curcitura deaceea nu m-am hotarat ce nume sa -i dau:ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: inceput de an X3M Valcea este un fel de curcitura deaceea nu m-am hotarat ce nume sa -i dau:ha1 Arata super tare si-mi place cum flexeaza.I-am scris si lui Larry24 ca sunt curios de la ce masina ati folosit telescoapele si arcurile par de Jimny.Puteam sa jur ca-s coilovere. Am vazut ca mai are si un rand de amortizoare aproape orizontale. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dicomes Postat Februarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: inceput de an X3M Valcea Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dicomes Postat Februarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: inceput de an X3M Valcea Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate