gabi.r Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Am aderat cu placere si prin liberă vointa anul trecut in 2012 in CNOR, si respectiv prin votul Adunării Generale a Cluburilor am fost validat atunci impreuna cu echipa propusă de dl. Bulugioiu Silviu in componenta CNOR . Tot prin liberă vointa doresc sa eliberez locul meu in actuala Comisie conform dreptului meu si a regulamentelor statutare. Am motive personale pentru care am făcut acest lucru, care țin numai de propria mea vointa si persoana, care nu au legătura cu functionarea sau componenta CNOR. Doresc înlocuirea mea conform regulamentelor CNOR Succes foștilor mei colegi din CNOR !!! mult succes offroad-ului si comunității din care doresc sa fac parte ca sportiv in continuare !!! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: VACANTEZ poziția de membru cnor Am aderat cu placere si prin liberă vointa anul trecut in 2012 in CNOR, si respectiv prin votul Adunării Generale a Cluburilor am fost validat atunci impreuna cu echipa propusă de dl. Bulugioiu Silviu in componenta CNOR . Tot prin liberă vointa doresc sa eliberez locul meu in actuala Comisie conform dreptului meu si a regulamentelor statutare. Am motive personale pentru care am făcut acest lucru, care țin numai de propria mea vointa si persoana, care nu au legătura cu functionarea sau componenta CNOR. Doresc înlocuirea mea conform regulamentelor CNOR Succes foștilor mei colegi din CNOR !!! mult succes offroad-ului si comunității din care doresc sa fac parte ca sportiv in continuare !!! Salut REGEP m-am tot gindit sa scriu sau nu dar dupa cum ma cunosti imi place sa arat realitatea asa cum o vad eu daca este buna sau nu decid cei care citesc.Eliberarea postului ocupat de tine se face automat expirind mandatul PRESEDINTELUI,nu contest motivele pentru care nu t-iai indeplinit sarcinele asumate dar aceasta demisie trebuia sa o depui imediat dupa alegeri,acum eventual poti sa areti SCUZE fata de colegii de comisie care au muncit si pentru tine.Nu doresc atacuri si polemici personale dar trbuie sa terminam cu ORGOLILE si sa mearga la CIRMA OFF-ROADULUI oameni care vor sa faca ceva si au habar cum trebuie facut.Nu am nimic cu tine personal si sper sa itelegi ca cele aratate de mine sunt in scop constructiv,TE ASTEPT LA MURES SA BEM UN VIN ( sti tu decare). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Ianuarie 31, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 (editat) Re: VACANTEZ poziția de membru cnor Mai Liviu, eu nu critic si nici nu ma dezic de activitatea CNOR in anul 2012; mai mult asum activitatea colegilor mei chiar daca eu nu am avut suficiente acțiuni in anul precedent...așadar înțelege te rog ca nu intenționez nici sa mai continui si nici sa candidez sau sa votez pro/contra la alta organizare... Scuzele mele despre inactivitate, le prezint daca vrei tu, in mod public : iertare dragi colegi din CNOR...nu am răspuns la mesajele voastre pe mail legate de regulamente si alte situatii...etc...etc...si nici nu am avut vreo initiativa...cu excepția organizării cursurilor de arbitrii...la Rm. Vâlcea... Este mi bine așa ??? Liviu, eu doar fac loc într-o noua echipa, pentru ca sa vina alt om in locul meu, si sa candideze cu mai mari sanse înspre binele offroad-ului si spre continuarea lui...ce e rău in asta ? Ca sa înțelegi corect, eu nici nu voi participa la sedinta de la Sibiu, pentru ca nu am mandat din partea clubului x3m Vâlcea,...nu urmăresc vreun scop ascuns...din partea clubului nostru, va participa dl. Marius Sirbu, noul nostru Președinte ( Marius este Campion Open si așa am considerat noi ceilalți membrii ca este normal si corect sa ne fie Președinte ) Referitor la un pahar de vin...Vin cu plăcere pentru ca la Mureș este o echipa si petreceri extraordinare !!! Daca in afara de bolovani mai mari sau mai mici exista si ocazia sa încercăm mașinile offroad, o sa iau cu mine si una dintre rablele mele....daca nu...oricum prezent !!! Mureș 2011...nota 8 organizare...si 10 pentru traseu Mureș 2012...nota 10.00 organizare...si 6 pentru traseu ( m-ai obligat sa vorbesc franc...) Salutari Liviu !!! Editat Ianuarie 31, 2013 de gabi.r 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: VACANTEZ poziția de membru cnor Gabi - daca vrei sau daca nu mai vrei sa mai ramai in CNOR, este alegerea ta, faci exact cum simti. Eu vreau sa te felicit pentru franchetea ta......pt sinceritate - "nota 6 pt traseu". Nu imi permit sa critic munca colegilor din Mures, eu nu am avut cum sa particip anul trecut....insa ma bucura sa vad ca incep discutii care par a fi constructive. Cred ca asta este calea catre mai bine, catre trasee mai bune, catre competitii organizate mai bine, trebuie sa existe acest dialog prietenesc(cum este dialogul dintre tine si Liviu) si sa spunem ce avem pe suflet. Cu siguranta Liviu o sa se gandeasca si la anul o sa pregateasca trasee mai bune......si o speciala pt tine:))). Sper ca la anul sa ne intrecem acolo. Horace Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: VACANTEZ poziția de membru cnor Salut domnilor ma bucur ca sa inteles ce vroiam sa punctez si nu sa luat ca ofensa, sper sa ajungem toti maturi (aproape toti) si sa facem ce trebuie pentru miscare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: VACANTEZ poziția de membru cnor Salut domnilor ma bucur ca sa inteles ce vroiam sa punctez si nu sa luat ca ofensa, sper sa ajungem toti maturi (aproape toti) si sa facem ce trebuie pentru miscare. PS dupa alegeri (daca vom fii alesi) am sa incerc sa pun in practica o idee mai veche ca fiecare partcipant la competitie sa puncteze etapa, puctajul obtinut sa anuleze etapa mai slaba si sa aduca in loc cupa mai buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: VACANTEZ poziția de membru cnor PS dupa alegeri (daca vom fii alesi) am sa incerc sa pun in practica o idee mai veche ca fiecare partcipant la competitie sa puncteze etapa, puctajul obtinut sa anuleze etapa mai slaba si sa aduca in loc cupa mai buna. Foarte buna initiativa!:br 1 Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: VACANTEZ poziția de membru cnor Iata au inceput sa apara idei bune.:10 Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: VACANTEZ poziția de membru cnor PS dupa alegeri (daca vom fii alesi) am sa incerc sa pun in practica o idee mai veche ca fiecare partcipant la competitie sa puncteze etapa, puctajul obtinut sa anuleze etapa mai slaba si sa aduca in loc cupa mai buna. Excelenta initiativa! Asta ar creste nivelul campionatului! :10 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: VACANTEZ poziția de membru cnor Si ce facem la etapa la care nu punctam datorita faptului ca suntem membrii ai clubului organizator? Ne mutam la cluburi care nu organizeaza competitii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: VACANTEZ poziția de membru cnor @piede: 1) ma tem ca e o confuzie la mijloc. Dl Iernean se refera la conceptul de a da note competitiilor la care participam ca sportivi.feedback. Cred ca tu ai vazut cuvantul „punctam“ si te ai gandit la la acumularea de puncte in clasamentul general. Alta problematica. 2) in varianta de regulament pt 2013 s_a reintfodus posibilitatea de a puncta la etapa organizata de clubul din care faci parte. Problema pe care o reclami nu mai exista :) 3) (suntem offropic) eu personal consider incorect sa punctezi la etapa proprie. Eu nu as puncta la etapa proprie indiferent ce scrie in regulament... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: VACANTEZ poziția de membru cnor Mersi de explicatie Watcher. Eu chiar la asta ma gandeam. Sa concurez ca membru de club la etapa clubului meu?!... e IMORAL, dar si daca mai si castigi....!!. ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Februarie 3, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2013 (editat) Re: VACANTEZ poziția de membru cnor Salut REGEP m-am tot gindit sa scriu sau nu dar dupa cum ma cunosti imi place sa arat realitatea asa cum o vad eu daca este buna sau nu decid cei care citesc.Eliberarea postului ocupat de tine se face automat expirind mandatul PRESEDINTELUI,nu contest motivele pentru care nu t-iai indeplinit sarcinele asumate dar aceasta demisie trebuia sa o depui imediat dupa alegeri,acum eventual poti sa areti SCUZE fata de colegii de comisie care au muncit si pentru tine.Nu doresc atacuri si polemici personale dar trbuie sa terminam cu ORGOLILE si sa mearga la CIRMA OFF-ROADULUI oameni care vor sa faca ceva si au habar cum trebuie facut.Nu am nimic cu tine personal si sper sa itelegi ca cele aratate de mine sunt in scop constructiv,TE ASTEPT LA MURES SA BEM UN VIN ( sti tu decare).[/ Am sters cele scrise anterior, Am gresit locul postarii Scuze... Editat Februarie 4, 2013 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: VACANTEZ poziția de membru cnor Watcher....uite ca mie imi convine de minune noua regula si voi concura la etapa Kamikaze. Nu particip la trasee, nu cunosc zona, deci nu am vreun avantaj. Oare cat este de imoral ??? Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: VACANTEZ poziția de membru cnor Decizi singur cat este de imoral. Anul acesta este regulamentar deci poti sa te dai indiferent de parerile altora. Eu nu m-as da la evenimentul facut de clubul meu, no way. Daca ajungi sa castigi, chiar dacanu stii traseul, chiar daca nu te ajuta colegii de club, va fi o victorie umbrita de dubii. Tu singur decizi cat conteaza asta pentru tine. Inteleg ca au fost foarte multe voci care au sustinut ca suntem un popor foarte corect si cinstit si ca problema pe care au fost N reclamatii in anii anteriori lui 2012 de fapt nu exista, si ca de aceea s-a revenit la varianta in care se puncteaza si la etapa 'proprie'. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: VACANTEZ poziția de membru cnor Watcher - din fericire pentru mine nu cunosc zona, nu stiu scurtaturi...asadar o sa fie frumos. Nu sunt genul de cacacios care sa se bucure de victorii trucate, am facut un sport barbatesc unde nu prea era loc sa trisezi si unde inveti ca pt o victorie chiar trebuie sa muncesti. Personal imi convine sa merg aici...moral sau imoral, fiecare judeca cum vrea......insa mult mai ieftin si mai aproape decat Baia Mare, Arad sau Cluj. Scutesc bani multi si zile de concediu. Astept sa faceti si voi etapa...:))). Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Mai 27, 2013 Autor Partajează Postat Mai 27, 2013 (editat) Re: VACANTEZ poziția de membru cnor Salut REGEP m-am tot gindit sa scriu sau nu dar dupa cum ma cunosti imi place sa arat realitatea asa cum o vad eu daca este buna sau nu decid cei care citesc.Eliberarea postului ocupat de tine se face automat expirind mandatul PRESEDINTELUI,nu contest motivele pentru care nu t-iai indeplinit sarcinele asumate dar aceasta demisie trebuia sa o depui imediat dupa alegeri,acum eventual poti sa areti SCUZE fata de colegii de comisie care au muncit si pentru tine.Nu doresc atacuri si polemici personale dar trbuie sa terminam cu ORGOLILE si sa mearga la CIRMA OFF-ROADULUI oameni care vor sa faca ceva si au habar cum trebuie facut.Nu am nimic cu tine personal si sper sa itelegi ca cele aratate de mine sunt in scop constructiv,TE ASTEPT LA MURES SA BEM UN VIN ( sti tu decare). Ei !!!...uite ca am gasit undeva o invitatie de un pahar de vin DECARE la Mures ,si aceasta ma face acum dupa citeva luni sa accept cu placere !!! Desigur Liviu, ca atunci cind scriai despre lenea si inactivitatea mea, despre SARCINILE pe care cu indolenta nu le-am indeplinit, atragind atentia savantilor,briliantilor si harnicilor offroaderi din Comisie, nu aveai nici o banuiala ca o sa tu o sa fi numit in CNOR in locul meu...FELiCITARI pentru numire, si multumesc pentru franchetea si finetea exprimarii !!! Raminem desigur prieteni, si te rog sa nu tratezi acest mesaj drept un atac, sau vreo intentie de a intra in polemica...desigur ma bucur ca valorile sa se adune; acum apreciez sincer ca Valoarea CNOR a fost net imbunatatita prin cooptarea persoanei tale . Chiar daca ma repet, i-ti adresez felicitari si mult succes alaturi de colegii tai !!! Doresc si eu alaturi de tine sa se opreasca CRIMA OFFROAD-ului...sa se faca epurare !!! Cine a gresit, sa fie aruncat afara din fenomen !!! E clar ca eu mi-am dat demisia de frica...,insa prin judecata faptelor, gesturilor mele, trebuie luata ATITUDINE prin activism, vorba si reactiune !!! Sa nu mai apara doamne fereste si alti circotasi inchipuiti sau burgheji dusmani ai poporului cu atitudine impotiva sportului cu tricou alb... !!! Ma autopropun ca pedeapsa sa nu mai am voie prin lege federativa sa depasesc Toyota la urcare !!! In incheiere te rog sa apreciezi ca am citeva lucruri la care ma pricep...unul dintre ele este ViNUL !!!...( raceste-l te rog pe DECARE la 5-7 grade !!!). La restul lucrurilor procedeaza cum te pricepi tu !!! Te salut de la Valcea, De la BOUL DE PIATRA !!! Editat Mai 27, 2013 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate