Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 ce pareri aveti o facem? FARA CIRCOTELI cine vrea vine cine nu se uita la poze :twisted: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Cand ....cum.....unde? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Propuneri...locatie....perioada....program.... :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 M-am uitat pe calendarul competitional, si pentru a nu se suprapune cu alt eveniment, propun ca intalnirea sa aiba loc in jurul datei de 15 iulie. Locatia cea mai potrivita ar fi in centrul tarii, sa fie accesibil pentru toata lumea, de exemplu Sibiul... :lol: :lol: :lol: Parerea mea... :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 in principiu de acord....sa vedem ceilalti ce spun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 M-am uitat pe calendarul competitional, si pentru a nu se suprapune cu alt eveniment, propun ca intalnirea sa aiba loc in jurul datei de 15 iulie. Locatia cea mai potrivita ar fi in centrul tarii, sa fie accesibil pentru toata lumea, de exemplu Sibiul... :lol: :lol: :lol: Parerea mea... :roll: De acord. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 poate e off topic dar tot sintem invatati cu off-ul ,ce se aude de DVD-ul Sibiu 2006??????? :?: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 daca ramine Sibiu am sa incerc sa vb cu ceva ocoale silvice poate facem si ceva plantari de puieti(daca merge acum ca nu ma pricep) sa vada ce oameni sintem. cred ca bine la imagine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 daca ramine Sibiu am sa incerc sa vb cu ceva ocoale silvice poate facem si ceva plantari de puieti(daca merge acum ca nu ma pricep) sa vada ce oameni sintem. cred ca bine la imagine ... mare caracter Gabi asta al nostru :D ... parca si vad intalnirea cu seful ocolului silvic : "Dom' inginer, eu vin cu treij' de gorobeti, ingineri dar si poeti :D ... si sapam domle toata bucata aia de acolo, din deal ... cat imi dati daca-i fac sa si cante, cantece vesele de foc si tabara, in timp ce dau cu sapa ?" ... :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 daca ramine Sibiu am sa incerc sa vb cu ceva ocoale silvice poate facem si ceva plantari de puieti(daca merge acum ca nu ma pricep) sa vada ce oameni sintem. cred ca bine la imagine ... mare caracter Gabi asta al nostru :D ... parca si vad intalnirea cu seful ocolului silvic : "Dom' inginer, eu vin cu treij' de gorobeti, ingineri dar si poeti :D ... si sapam domle toata bucata aia de acolo, din deal ... cat imi dati daca-i fac sa si cante, cantece vesele de foc si tabara, in timp ce dau cu sapa ?" ... :lol: :lol: :lol: nu m-am gindit dar e o idee buna :twisted: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 ps.MAX VREM ICONITE ca nu mai avem cuvinte :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 si mai stiu una, cine nu vine nu primeste DVD-ul :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Asta-i santaj :D Da nu scapati :D :D :D Nu stiu daca s-or gasi atatea lopeti ptr copacei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Asta-i santaj :D Da nu scapati :D :D :D Nu stiu daca s-or gasi atatea lopeti ptr copacei nu e santaj,e rinduiala :twisted: :oops: :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 daca asa spui matale :D :D :D da vezi cu treaba cu copacii....ca-i idee buna :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 daca asa spui matale :D :D :D da vezi cu treaba cu copacii....ca-i idee buna :D ma gindeam sa nu fim doar cei rai care strica sa aratam ca si facem ceva util :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 nu pe bune...ideea e perfecta...asa avem si noi un atu in fata legilor viitoare....ca viata astora bolnavi de 4x4 va fi din ce in ce mai grea :cry: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 poate tre sa inmultim si fauna... :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 poate tre sa inmultim si fauna... :lol: :lol: :lol: tu ,nu ca iasa beti pui :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 ma ienervati.... :oops: :D :D :D ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 ma ienervati.... :oops: :D :D :D dece?????????????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Gasiti tot felul de motive sa va intanliti... :D Si eu nu am cum sa vin :( ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Gasiti tot felul de motive sa va intanliti... :D Si eu nu am cum sa vin :( dece? esti bine venit oricind. poti sa propui si tu motive :roll: :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Gasiti tot felul de motive sa va intanliti... :D Si eu nu am cum sa vin :( Nu fi trist .....nici eu nu am cu ce ma da acolo.....da nu ma las.....vi pana la BV si de acolo te duc eu.....dupa care la locul faptei....trebe sa ne descurcam :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Buna treaba! Ca semn de prietenie intre offroad-eri si zonele lor eu zic sa aduca fiecare cite 10 puieti de arbori din zona lui si sa-i plantam in zona Sibiu. Ce spuneti? :idea: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate