Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Distribuirea DVD CHEIA=O noua intilnire 15 iulie Sibiu

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 70
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

M-am uitat pe calendarul competitional, si pentru a nu se suprapune cu alt eveniment, propun ca intalnirea sa aiba loc in jurul datei de 15 iulie.

Locatia cea mai potrivita ar fi in centrul tarii, sa fie accesibil pentru toata lumea, de exemplu Sibiul... :lol: :lol: :lol:

Parerea mea... :roll:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M-am uitat pe calendarul competitional, si pentru a nu se suprapune cu alt eveniment, propun ca intalnirea sa aiba loc in jurul datei de 15 iulie.

Locatia cea mai potrivita ar fi in centrul tarii, sa fie accesibil pentru toata lumea, de exemplu Sibiul... :lol: :lol: :lol:

Parerea mea... :roll:

De acord.

Link spre comentariu

daca ramine Sibiu am sa incerc sa vb cu ceva ocoale silvice poate facem si ceva plantari de puieti(daca merge acum ca nu ma pricep) sa vada ce oameni sintem. cred ca bine la imagine
Link spre comentariu

Vizitator koala
daca ramine Sibiu am sa incerc sa vb cu ceva ocoale silvice poate facem si ceva plantari de puieti(daca merge acum ca nu ma pricep) sa vada ce oameni sintem. cred ca bine la imagine

... mare caracter Gabi asta al nostru :D ... parca si vad intalnirea cu seful ocolului silvic : "Dom' inginer, eu vin cu treij' de gorobeti, ingineri dar si poeti :D ... si sapam domle toata bucata aia de acolo, din deal ... cat imi dati daca-i fac sa si cante, cantece vesele de foc si tabara, in timp ce dau cu sapa ?" ... :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu

... mare caracter Gabi asta al nostru :D ... parca si vad intalnirea cu seful ocolului silvic : "Dom' inginer, eu vin cu treij' de gorobeti, ingineri dar si poeti :D ... si sapam domle toata bucata aia de acolo, din deal ... cat imi dati daca-i fac sa si cante, cantece vesele de foc si tabara, in timp ce dau cu sapa ?" ... :lol: :lol: :lol:

nu m-am gindit dar e o idee buna :twisted: :lol: :lol:

Link spre comentariu

Asta-i santaj :D

Da nu scapati :D :D :D

Nu stiu daca s-or gasi atatea lopeti ptr copacei

nu e santaj,e rinduiala :twisted: :oops: :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu

daca asa spui matale :D :D :D

da vezi cu treaba cu copacii....ca-i idee buna :D

ma gindeam sa nu fim doar cei rai care strica sa aratam ca si facem ceva util :D

Link spre comentariu

Gasiti tot felul de motive sa va intanliti... :D

Si eu nu am cum sa vin :(

dece? esti bine venit oricind.

poti sa propui si tu motive :roll: :D

Link spre comentariu

Gasiti tot felul de motive sa va intanliti... :D

Si eu nu am cum sa vin :(

Nu fi trist .....nici eu nu am cu ce ma da acolo.....da nu ma las.....vi pana la BV si de acolo te duc eu.....dupa care la locul faptei....trebe sa ne descurcam :D :D :D

Link spre comentariu

Vizitator Deceneu
Buna treaba! Ca semn de prietenie intre offroad-eri si zonele lor eu zic sa aduca fiecare cite 10 puieti de arbori din zona lui si sa-i plantam in zona Sibiu. Ce spuneti? :idea:
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare