Marius C alias Turagmes Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Merge....da-i plantam in prima zi ca dupa aia cine stie cum o sa-i punem in pamant :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Merge....da-i plantam in prima zi ca dupa aia cine stie cum o sa-i punem in pamant :D :D :D Totul e sa-i pui cu verdele in sus :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 de obicei asa se pun....da dupa o noapte langa foc.....cine stie :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Buna treaba! Ca semn de prietenie intre offroad-eri si zonele lor eu zic sa aduca fiecare cite 10 puieti de arbori din zona lui si sa-i plantam in zona Sibiu. Ce spuneti? :idea: ffff buna ideea .eu ma gindeam ca silvicu sa dea puieti si noi sa ii plantam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Bine poa' sa dea si silvicu' ceva pentru cei care nu au padurea in spatele blocului :wink: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 hai sa vedem pe cine ne bazam la intilnire. ps. trebuie sa stiu cita palinca iau :lol: :twisted: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 eu ar fi chiar culmea sa nu vin,asa ca ma trec pe lista primul o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 Eu vin, pe mine te poti baza !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 ptr cateva ore....si tot vin :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 ptr cateva ore....si tot vin :D hai sa te prindem aici capai vezi tu cind pleci :twisted: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 imi dati voi drumu de buna voie...ca manc mult....de beut nu mai zic :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 imi dati voi drumu de buna voie...ca manc mult....de beut nu mai zic :D :D :D de acord pleci cind termini ce avem de baut :twisted: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 asa sa fie :D :D :D Pe aceasta cale rugam admin-ii sa ne furnizeze neste iconite mai sugestive...cu sticle...si alte cele cerculete ,,parfumate" :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 baieti din Gh sint asteptati, toti :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 fac tot posibilul sa vin si eu ca de mult imi doresc sa va cunosc si sa particip si eu la o astel de iesire. dupa fiecare intalnire imi ziceam "la asta nu am fost dar la urmatoarea sigur ma duc" :) sper sa ne vedem la sibiu :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 baieti din Gh sint asteptati, toti :D Nici nu incape vorba sa nu venim. Asa ca mareste rezerva federala de palinca, venim hotariti :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 baieti din Gh sint asteptati, toti :D Nici nu incape vorba sa nu venim. Asa ca mareste rezerva federala de palinca, venim hotariti :lol: :lol: :lol: sa marcat :D dar cam cite masini? vreau sa stiu ptr cazare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 Trei masini sigur, speram sa dublam numarul dar pe trei te poti baza :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Sa vad cum mi se face graficul de program la slujba ca poate vin si eu cu FIDJI-ul... si ceva aspirine de a doua zi... :idea: :lol: :lol: :lol: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 In scurt timp va fi disponibil un formular de inscriere ca si aici: http://www.maxoffroad.ro/sibiu15iulie2007/inscriere.htm Inca nu e gata dar va zic eu cand va fi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 NU E BINE IN 12 IULIE K E CONCERT ROLLING STONES!!!!!!!!!!1 :idea: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 nu e ,sorry.imi notasem eu gresit.e pe 17. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 Ursule, nu ai baut palinca cand ai fost aici la mine. Ce e cu tine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 pai tocmai k nu am baut... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 lasa ca bea la sibiu,palinca din aia bunaaaaaa,de nu ii mai vine sa plece acasa.......(sau nu mai poate :lol: :lol: :lol: ) o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate