ionutzt Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 :( nu sunt in tara..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 cred ca vin si eu 80% mai ales ca mi-am inmatriculat masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 cred ca vin si eu 80% mai ales ca mi-am inmatriculat masina Bravo, Kherim ! Constanta e cu noi !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 daca stau sa ma gandesc bine sunt invitat la o nunta la sibiu pe 7iulie la un fost coleg care s-a maritat pe acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 Eu sunt invitat la o nunta in Medias, se insoara amicul ala al meu din Germania cu o fatuca "locala" ... da' nu o sa scap ocazia sa beau cu voi "din cupa dulce a prieteniei" :lol: :lol: :lol: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 ce se intimpla? vad ca nu se prea inghesuie lumea :? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 ce se intimpla? vad ca nu se prea inghesuie lumea :? or fi piratat deja DVDul :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 M-am uitat pe calendarul competitional, si pentru a nu se suprapune cu alt eveniment, propun ca intalnirea sa aiba loc in jurul datei de 15 iulie. Locatia cea mai potrivita ar fi in centrul tarii, sa fie accesibil pentru toata lumea, de exemplu Sibiul... :lol: :lol: :lol: Parerea mea... :roll:In august lumea nu e mai libera? Eu as prefera in August. La jumatea lui iulie nu am cum sa vin. :( Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 ce zice-ti de asaceva ptr sb? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 N-ar fi rau :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 pentru asa ceva nu cred ca ajunge ocolu silvic. cred ca e nevoie si de brigada locala de pompieri :)) asta daca nu ploua destul vin si eu (sper sa am si pneusuri pana atunci :?) ah unde e iconitza cu ala care ridica 2 deshte in sus? :2thumbs: Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 Sibiu'lu Gabi si G Gabi,,,dubleaza cantitatea de palinca ca viu si io cu Patricia. Iau frigideru'cu mine pentru bere.Io dau berea rece tu palinca. La ce potential are Sibiu ,,,,!!!! trebe bere si palinca multa! :twisted: Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 Gabi, la volumul de bere si palinca ce se vehiculeaza pe aici deja ai asigurata mlastina pentru speciala noroiasa, nu-ti trebe pompieri locali sau mai stiu eu ce ocoale silvice, cind incepem noi a face pipi :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 e bine ,am scapat de o grija :twisted: :oops: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Vin si eu, daca mai imi ramane vre-o masina intreaga, dupa TAT. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Vin si eu, daca mai imi ramane vre-o masina intreaga, dupa TAT. Pai te duci cu toate la TAT :roll: Va tin pumnii,sa fiti pe podium 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 stati asa ca nu plecati nicaieri fara mine! Pina atunci termin si eu zukele mic si o sa fie prima lui proba in teren, asadar aveti grija la cantitatea de palinca. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Vin si eu, daca mai imi ramane vre-o masina intreaga, dupa TAT. am incredere in tine sigur o sa ai masina sa vi la sb :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 apropo de cazare, ceva corturi, focuri de tabara si binenteles palinca din belsug ,NU MERGE :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 apropo de cazare, ceva corturi, focuri de tabara si binenteles palinca din belsug ,NU MERGE :D Eu mai mult ca sigur vin cu cortul :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 eu propun sa facem o lista cu cine vine ca sa vedem unde ne cazam. posibilitati sint mai multe. o sa avem si cina la stina sau vinatoreasca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 eu propun sa facem o lista cu cine vine ca sa vedem unde ne cazam. posibilitati sint mai multe. o sa avem si cina la stina sau vinatoreasca. Am inceput topic nou cu lista celor care doresc sa se inscrie aici: http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?p=3617#3617 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate