GTC Motorsport Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Dragi colegi, La sedinta aflata in curs de desfasurare la SIbiu tocmai a fost votat calendarul provizoriu al cupelor (sau altor evenimente) din anul 2013. Evenimentele aflate in calendatul oficial sunt: Cupe: fara data - Arad (va fi stabilita pana la 28 februari) 30 mai - 2 iunie - Piatra Neamt 3 - 6 oct - Sibiu 10 - 13 oct - T44 17 - 20 oct - Harghita* 7 - 19 noi - Iasi 28 noi - 1 dec - Corb44 Trial-uri: 30 noi - Trialul Bobocilor Mures *cupa de la Harghita poate deveni etapa in cazul in care una din etape renunta. In acest caz clubul de la Harghita va organiza etapa in locul celei anulate. Acest calendar poate suferi modificari pana pe data de 28 februarie, cand va deveni definitiv. GTC MotorSport gtcmotorsport.ro facebook.com/GTC MotorSport Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: Calendar Provizoriu cupe si alte evenimente 2013 Interesant! Cupele anul acesta se vor organiza preponderent toamna din cate observ! Primavara si vara nu e loc? :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: Calendar Provizoriu cupe si alte evenimente 2013 Cupa TROFEUL DACII LIBERI pe 30 mai 02 iunie la Piatra Neamt = din oras direct in traseu.:av Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Calendar Provizoriu cupe si alte evenimente 2013 A fost anuntata si data pentru RAT - 15-19 iulie cu sosire/inscriere 14 iulie/duminica si plecare/dans/felicitari 20iulie/sambata. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Calendar Provizoriu cupe si alte evenimente 2013 Cupa TROFEUL DACII LIBERI pe 30 mai 02 iunie la Piatra Neamt = din oras direct in traseu.:av La asa ceva mi-ar face placere sa ma inscriu si eu si numai datorita numelui. :rsp Plus ca am vazut si trasee frumoase pe la voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Calendar Provizoriu cupe si alte evenimente 2013 Speram ca totul va fi frumos: trasee, participare, socializare. Sintem adeptii unui offroad de dragul offroadului, asa ca va asteptam cu drag la Piatra Neamt pentru offroad! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Calendar Provizoriu cupe si alte evenimente 2013 La asa ceva mi-ar face placere sa ma inscriu si eu si numai datorita numelui. :rsp Plus ca am vazut si trasee frumoase pe la voi. Ar putea un dac sa participe la organizarea unui altfel de trofeu ?:wink: Petrodava va asteapta!! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ides Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Re: Calendar Provizoriu cupe si alte evenimente 2013 Is the event in Sibiu next week going on? Where can I find more details? Best regards, Ides Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 Re: Calendar Provizoriu cupe si alte evenimente 2013 speek to Zipo 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate