Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

• Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Tg.Mures

A trecut si Tg-Mures, pentru mine cu foarte multe bune si ceva rele (ca'sa'i in tenis).

Zuz & Zuza multumesc lui Bogdan4x4 si Ucenicei pentru rabdarea de a ne deslusi din tainele (de nepatruns pana acum :grin: ) navigatiei si nu numai, lui Bronco pentru intariri :h5 de sambata deviza mea este - nici o campare fara palinca - lui Pepi pentru sfaturi clare in speciala :grin: si nu in ultimul rand Domnului Presedinte pentru ca e presedinte.

Cum s-a vazut cursa din Vitara:

Joi am ajuns la hotel pe la 23.00, inscriere, inspectie tehnica ... indicatii spre prolog, da-i mare gasit locul cu pricina ... o vagauna intunecata din care se zarea doar o mica parte de samurai, troliat de 2 G-uri ... bun hai sa vedem ce se poate face ... da nu se vedea nimic ...asa ca am trecut direct la bere.

Vineri, start in ordine alfabetica, probabil, adica JE antepenultimul. Dupa start aproape imediat intram in siajul lui Bogdan4x4 care ne ia la remorca pentru restul traseului. Ziua de vineri a fost excelenta - scoala cu profesori in ale navigatiei. Asa am ajuns in speciala cu toate CP-urile bifate.

Speciala un fel de pescuit sportiv in Mures, fiecate cu momeala lui, mai un filtru, mai un delco, mai un troliu, mai un Unimog :ha: fiecare dupa posibilitati.

Seara la fel, dupa posibilitati: bere, bere, bere, bere palinka, katerinka, discutii serioase, discutii neserioase ...

Sambata, start .... intarziat ... dai mare sa gasim startul ... uite startul, hai ca-i bine n-a plecat nimeni inca.

Start si dai 700m ... sau 70m :ha: am intrat in traseu ... frumos, mai plimbare mai tehnic, pana la o speciala pe bolovani de dimesiuni respectabile (ptr vitara) ... facuta si asta, chiar mai decent decat ma asteptam.

Dupa speciala a incepu valsul, in fata Toyota in spate Toyota, Mitsu, Toyota, Toyota, Samurai, Samurai .... jale da-i talpa si nu gandi ... ploua, s-au aburit geamurile, nu conteaza ... gresit ... intre 2 bolovani cat dealu' o groapa, 20km/h ... THE END :p

Mai trag de 2 bani speranta, ne mai invartim 20-30 km dar nu mai are nici un rost, asfalt la pozitia 53 (mult cautata pozitie 53 :ha: ) si vira ancora ... trial - spectator ... hotel - spectator ... concert - spectator ... bere, zaraza, vodca - participant.

Felicitari participantilor, castigatorilor si celor care s-au ocupat/organizat concursul Mures Trophy 2008!

La anu' o sa fim mai buni :twisted:

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Smart

nu stiam ca a fost si concurs de scufundari :ha:

ÅŸi eu care am aflat prin telefon....

bine-nţeles telefon cu împrumutu, îmbrăcăminte idem (nu că nu aş putea spăla numai ce-i aparţine pe drept)

no, dar faza tare o fost când astăzi la masă-mi povesteşte cum vânzătorul de sandvich l-a văzut aseară la Pro TV. Ghinionul meu că finnd la serbarea lui fiică mea, am ratat ştirile.

În schimb datorită acestei spălări (no, ghinion, nu i-am dat şi ceva bani şi dero), a pierdut cu sutele numerele de telefon. Astfel încă este în căutarea expeditorului de sms de azi (cel care i-a oferit Suzuki dotat cu periscop).

o nevastă suferindă (dacă socotesc bine ce a însemnat această baie....., dar mai bine lasă)

Link spre comentariu

Tuturor celor ce au fost prezenti, felicitari pentru participare in primul rand.

Am vazut pozele lui adrian si am o nelamurire: suzuki, lada si toyota sunt atat de inalte fata de unimog ? :ha: :ha: :ha:

Lasand gluma la o parte, consider ca este bine si normal sa incerci sa aflii care sunt limitele unei masinarii chiar daca ajungi in situatia lui zoli. Vorba aceea "sa gresesti este omenesc". Sper ca astfel de invataturi sa nu lase urme, atat fizice cat si financiare.

Altfel inca o data felicitari tuturor participanti si organizatori si abia astept sa ne reintalnim (sper ca macar un week-end liber sa se suprapuna cu intalniri sau concursuri).

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

foarte interesanta evolutia submarinului galben ! :ha: :ha: :ha: extrem adevarat frate! "We all live in a yellow submarine,

yellow submarine, yellow submarine" :-P

(sper ca totul este OK si ca motorul mai merge; am inteles ca era nou...)

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Nu-mi merge upload-ul de poze (firefox 3b4) sa pun direct poza. La open asa:

1. Parvulescu Sorin, Kirkosa Gyula 353.01

2. Szallo Laszlo, Chiriac Romica 367.7

3. Szekely Karoly, Siklodi Lajos 432.61

4. Laszlo Alber, Petho Attila 441.49

5. Szilvester Zsolt, Szilvester Akos 473.68

6. Dumitrescu Marius, Dumitrescu Stefan 504.04

7. Tutuianu Robert, Zaharia Stefan 504.54

8. Rusmir Daniel, Mircea Dan 511.68

Link spre comentariu

Ca si subiect al acestui eveniment ,multumesc de aprecieri, imi vine sa-mi sparg capul dar chiar parea nevinovata trecerea pe locul respectiv cand peste tot era apa de 40 cm si eu pot trece si in apa de 1,5 m fara grija. Totusi 3 m era cam mult si pentru noi. Se pare camotorul nu a avut de suferit. S-a dus un N95 ,si un Garmin Nuvi 360 plus maruntisuri .Dar cel mai rau imi pare ca dupa Arad nici la Tg. Mures nu am putut sa termin (Hazliu este ca am crescut la 5 km de locatia respectiva si in copilarie faceam baie pe acolo)

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

am discutat deja cu cativa braconieri de pe mures care au intinse plase ..

daca prinde unele lucruri de la masini, sa ma anunte

deja se cauta proprietari de la

- una bucata capac wc

- una buacta cauciuc de tractor (dinala mare), posesorul trebuie sa despagubeasca un pik pe gasitor pt ca a rupt plasa

- una bucata sticla de 2 l bere (golden) cu cca 1 l de lichid

lista se va actualiza :ha: :ha: :ha:

felicitari organizatorilor, felictari participantilor

f f frumos

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare