Vizitator carmol Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 DISTRACTIE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AT 5.9 Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: Distractie pe langa Bucuresti power!!! grandul sta parcat in Baneasa(Antena1)? Johnson. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carmol Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: Distractie pe langa Bucuresti cand sunt la munca (antena 1 ) da Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: Distractie pe langa Bucuresti da' noroiu', unde-i noroiu'? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carmol Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: Distractie pe langa Bucuresti s-a dus sa se p..e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: Distractie pe langa Bucuresti Bre nea Carmol.....intreba si omul asta (respectiv Semaca) unde gasisi matale noroiul ala. Ca deh......ii inteleg curiozitatea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carmol Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: Distractie pe langa Bucuresti ah sorry sunt un pic paranoic , intre voluntari si comuna pantelimon pe camp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: Distractie pe langa Bucuresti dac ai avut parte de distractie e ok ....vrei mai mult hai nene la ardeal...intre drumuri de taf si poteci pietruite ai de unde alege ...eventual albii de rau ...zippo stie ..:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: Distractie pe langa Bucuresti si un drag de rachiu cu slana ,pita :dr2 si branza de mor toti SUV -istii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: Distractie pe langa Bucuresti Am intrebat caci aveam o banuiala !! Am vazut stilpii de inalta tensiune: este in apropiere de livada, la Dobroiesti!!! (intre voluntari si pantelimon) Stau in apropiere si acolo ma mai dau si eu, singur sau cind am oaspeti, si vreau sa ma dau lebada cu IMS-ul!!! Dupa ce ploua se fac neste noroaie de mare success! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate