Sabau Gigel Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Re: Iesiri zona Oradea Mi-a placut FOCUL ,FELICITARI. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Iesiri zona Oradea Multumim pentru aprecieri, oraganizam alta iesire pe data 23.02 dar pentru asta o sa deschid alt topic in conformitate cu regulile forumului:cl Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Iesiri zona Oradea Abia ce am vazut topicul. poate pe 23 vin si eu la frate-meu (la Oradea) si ies si eu cu voi la o tura. Pentru ca sunt mai nou pe site, imi permit sa te intreb unde anuntati iesirea urmatoare. tot aici, pe ''Banat-Crisana''? "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Iesiri zona Oradea Abia ce am vazut topicul. poate pe 23 vin si eu la frate-meu (la Oradea) si ies si eu cu voi la o tura. Pentru ca sunt mai nou pe site, imi permit sa te intreb unde anuntati iesirea urmatoare. tot aici, pe ''Banat-Crisana''? Tot Banat-Crisana: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77123-Iesire-spre-Padurea-Neagra 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate