Forte Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Anul acesta iesim mai putin, am ales calitatea in locul cantitatii! Cine rateaza o iesire ... o rateaza ... fiecare este unica in felul ei si de fiecare data mergem in locuri pe unde nu am mai fost ... viata-i prea scurta ca sa ne jucam mereu in aceesi batatura ... la cativa pasi de locurile stiute sunt locuri la fel de minunate care asteapta sa fie descoperite! Noi exploram taramurile minunate ale Dobrogei! Sambata, 9 februarie ... am participat la o Iesire Prieteneasca la Padure! :banana Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabi Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Re: Prin Sant spre Padure frumoasa iesire!! Nu lua niciodata un somnifer si un laxativ in aceeasi seara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dac Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Re: Prin Sant spre Padure Forte, Va pregatiti pentru Dacii Liberi :grin::grin::grin: ? Cit mai aproape de imposibil ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghiaurul Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Re: Prin Sant spre Padure WAZZZUUUPPP!!!!!!!!! I'm back in bussiness!!! :) Sa ma luati si pe mine in calcul la urmatoarele ieshiri! 0744801993 ;) Jeep Wrangler YJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts