Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire spre Padurea Neagra

pit ciprian

Postări Recomandate

Salutare domnilor, eu si cu mister Eugen, imparatul traseelor:ap, organizam in data 32.02 sambata o iesire pe un traseu Oradea -Padurea Neagra, plecarea va fi din Oradea si vom merge pe un traseu exclusiv off road, nu stim peste ce vom da si nici cand o sa terminam. Conditii de participare-gume adecvate sezonului, disponibilitatea de a polisha :grin: daca e nevoie masina, restul deataliilor le stabilim ulterior. Momentan suntem urmatorii Eu:grin: -mitshu

eugen-land fermier:h5

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Iesire spre Padurea Neagra

Rectific,greseala de tastatura ,23.02,iar Padurea Neagra o puteti gasi usor pe Google.

Salut pe cei care au revenit pe forum dupa atata timp,observand foarte repede greseala mea de tastatura....!Aceasta iesire va fi organizata sambata,indiferent de alte sugestii.

Editat de pit ciprian
Link spre comentariu

Gata, am luat la cunostinta, multumesc de invitatie. fac tot posibilul sa vin, mai ales ca imi place cum suna: "nu stim peste ce vom da si nici cand o sa terminam".

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

Traseu

Si din "tastatura", ca-i usor, iata si traseul:

_ _ _:Hr :Gr:jp1_ _ _ aprox. 100 km

Altitudine max. 700 m la Poiana Florilor.

Pe traseu, daca tinem ochii bine deschisi, putem vedea o cascada si un izvor de apa minerala.

Intalnire la 8.30, ca sa nu pierdeti vremea, LukOil - Nufarul, la ora 9.00 va astept la Strandul cu Valuri din Baile 1 Mai.

Cine-i mai somnoros se poate intalni cu noi in localitatile prin care vom trece.

In desaga, fiecare cu carnatul lui sau gasim carnat la comun in Sanmartin.

Cu bautura usor, ca ati exagerat data trecuta.

Editat de DaKaR
Link spre comentariu

_ _ _:Hr :Gr:jp1_ _ _

Intalnire la 8.30, ca sa nu pierdeti vremea, LukOil - Nufarul, la ora 9.00 va astept la Strandul cu Valuri din Baile 1 Mai.

Cine-i mai somnoros se poate intalni cu noi in localitatile prin care vom trece.

Deci din zona Betfia inram in padure?

http://modificari4x4.blogspot.ro/

relatii la tel 0723013231

peter.erno@yahoo.com

Link spre comentariu

Re: Traseu

Pe traseu, daca tinem ochii bine deschisi, putem vedea o cascada si un izvor de apa minerala.

Usor usor sau chiar incet ne-ai condus la precedenta iesire:ha: domnul Eugen:ha: asta din cauza sigura a l beneficiilor aeului curat din imprejurimi:gr1. Cine transporta apa plata??

.

Link spre comentariu

ar fi de preferat namoale cu ape adanci..pana la urma de unde si cand?

Daca vii ca si pilot cu "Def-ul" tau, vei avea posibilitatea sa ne conduci la trecerea printre cele doua baraje, nu sus pe baraj ci jos prin coada lacului :ti

Altfel, in postarea mea, anterioara acesteia, vezi traseul, locul si orele de intalnire.

Link spre comentariu

La ora 08-30 ne intalnim la Lukoil:h5 cand ne intoarcem nu pot spune:wink:. Oricum nu e graba pentru ca duminica nu mergem la munca. Cei care nu au mai fost cu noi sunt bineveniti:wink:. Cine nu e pasionat de fript carnati la comun in natura:4079862908: este invitat sa-si aduca papa la pachet. In rest pentru consumul propiu ficare isi aduce ce-i place :x

Link spre comentariu

Re: Traseu

Din pacate masina mea nu e gata, asa ca vin cu Narcis

Radu, ca sa vezi traseul, fa clik pe tractoru de mai sus:h5

Ne vedem la Lukoil:banana

Link spre comentariu

Buna seara tuturor.

Am reusit sa imi aranjez treburile si sa vin si eu in vizita prin orasul natal (sunt nascut si crescut la Oradea), si as vrea sa ma alatur voua in aceasta iesire. Dar am o rugaminte: poate cineva sa imi 'cazeze' si mie sambata setul de gume de asfalt? Si il recuperez seara la intoarcere. M-ar durea sufletul sa rod gumele de noroi pe asfaltul Cluj-Oradea-Cluj. (frate-meu sta la bloc si nu am unde le lasa).

Multumesc anticipat.

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

Buna seara tuturor.

Am reusit sa imi aranjez treburile si sa vin si eu in vizita prin orasul natal (sunt nascut si crescut la Oradea), si as vrea sa ma alatur voua in aceasta iesire. Dar am o rugaminte: poate cineva sa imi 'cazeze' si mie sambata setul de gume de asfalt? Si il recuperez seara la intoarcere. M-ar durea sufletul sa rod gumele de noroi pe asfaltul Cluj-Oradea-Cluj. (frate-meu sta la bloc si nu am unde le lasa).

Multumesc anticipat.

Sigur ca da, suna-ma cand ajungi in Oradea si rezolvam problema.

0767943322

Ionut

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare