Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

reparatii trolii

tor

Postări Recomandate

as dori sa stiu un meserias serios care se pricepe la reparat trolii sau chiar o firma. Am un troliu adus din anglia de pe o masina de recuperari auto si as dori sa-l reconditionez. Editat de Astral
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSd8e7i-eY1kiG0VgN8aX1CwFinkF_DrXMdOsuc6eVx0ipZZ2iP
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: reparatii trolii

as dorii sa stiu un meserias serios care se pricepe la reparat trolii sau chiar o firma. Am un troliu adus din anglia de pe o masina de recuperari auto si as dorii sa-l reconditionez.

Da si tu niste detalii despre troliu. Marca, model, ce probleme are?

Link spre comentariu

Mie imi trebuie o garnitura de cauciuc cu guler ptr warn 9500,garnitura are 10 cm in diametru,unde gasesc?

Multumesc.

Editat de Astral
Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

Mie i-mi trebuie o garnitura de cauciuc cu guler ptr warn 9500,garnitura are 10 cm in diametru,unde gasesc?

Multumesc.

Cred ca mai am eu asa ceva. Verific in garaj si iti spun.

Altceva?

Link spre comentariu

Mulţumesc Max .

Mai am rupt un maner interior de deschis usa.

Cand am zis altceva ma refeream la alte piese necesare troliului.

Oricum, am si maner interior pentru usa. :) (Banuiesc ca e vorba de Toyota LJ70)

Link spre comentariu

Troliu este pe masina l—am montat cu garnitura ciupita.

Este intradevar vorba de LJ 70 cea din avatar.

Am o mare rugăminte daca poţi sa—mi trimiti doua :cl:cl

Sau sa ma indrumi catre cineva din Bucuresti care ma poate ajuta.

Mulţumesc.

Editat de Sabau Gigel
Link spre comentariu

Este rupta partea subtire [gulerul]

Pana la urma mai ai nevoie de garnitura? Eu am pregatit-o ca sa ti-o trimit dar nu ai mai zis nimic.

Daca o vrei, da-mi datele de livrare si ti-o trimit maine cu Fancurier.

Te costa vreo 18 lei transportul.

Clanta nu pot sa iti dau ca trebuie sa descompletez o usa pt asta.

Alta separat se pare ca nu mai am.

Link spre comentariu

Multumesc frumos.

Sigur ca da,am nevoie ca atfel intra apa in troliu.

Adresa: Bucuresti,bd. Constructorilor nr,16A sector 6

Sabau Gheorghe tel. 0722632572

Raman dator cu prima ocazie cand ne vedem.

Link spre comentariu

Multumesc frumos.

Sigur ca da,am nevoie ca atfel intra apa in troliu.

Adresa: Bucuresti,bd. Constructorilor nr,16A sector 6

Sabau Gheorghe tel. 0722632572

Raman dator cu prima ocazie cand ne vedem.

Azi pleaca catre tine.

Dai o bere ... cand ma apuc eu de baut. :wink:

Link spre comentariu

as dori sa stiu un meserias serios care se pricepe la reparat trolii sau chiar o firma. Am un troliu adus din anglia de pe o masina de recuperari auto si as dori sa-l reconditionez.

Ai deschis discutia dar nu ai mai zis nimic. Ce se intampla? Ai reparat deja troliul?

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Daca tot s-a deschis discutia poate ma ajuta si pe mine cineva cu o problema la troliu.

De ceva vreme o inceput sa caraie ciudat si parca da sa scape, nu s-a intamplat, dar asa am eu impresia. Am facut eu ceva gresit sau se mai strica si ele din cand in cand nu stiu :)). Se pricepe cineva la reparat?

Editat de Astral
Link spre comentariu

Daca tot s-a deschis discutia poate ma ajuta si pe mine cineva cu o problema la troliu.

De ceva vreme o inceput sa caraie ciudat si parca da sa scape, nu s-a intamplat, dar asa am eu impresia. Am facut eu ceva gresit sau se mai strica si ele din cand in cand nu stiu :)). Se pricepe cineva la reparat?

Ce fel de troliu e?

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Ce fel de troliu e?

pe troliu scrie urmatoarele: PRIME TECH 12000LB WINCH

Automatic overload cut off 187 2 : 1 gearing reduction ratio very fast

ai idee daca repara cineva asa ceva? as prefera sa il pun pe curier si cineva sa se ocupe de el. mersi

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Ma bag si eu . Am nevoie de o firma sau de cineva care stie sa repare Trolii. Acaretul este aproape de Bucuresti platesc deplasarea ( diagnoza / reparare ) Mai precis s-au ars cele trei firicele de la mufa exterioara.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Aici am o problema !!! este destul de bine ancorat cam greu de demontat , dar totodata destul spatiu de lucru ? . Cred ca as prefera sa platesc deplasarea / diagnoza etc / ori se repara / ori se arunca ? Multumes

Editat de Astral
Link spre comentariu

De ce nu te duci cu masina la unii din baietii care s-au oferit sa te ajute si sunt din Bucuresti? De reparatie wireless n-am auzit pana acum...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Masina se afla in zona Adunatii - Copaceni , sunt multe filtre de militie pana in Bucuresti , am mai avut probleme cu ei / talonu ridicat etc . Masina arata mai ciudat ( modificari ) pui mei . Deaceia prefer sa vina cineva la fata locului platesc :grin: Aici in zona mea nu am probleme. Cam asta este prob . Multumesc

Link spre comentariu

Scuze, dar nu cred ca iti poate cineva diagnostica / repara troliul fara a-l demonta de pe masina. Deci , fie ca faci dumneata asta sau altcineva ... tot acolo ajungi. Totusi ...

- Daca e vreo chinezarie NO NAME ...il poti trece direct la pierderi. Jegurile vandute la Metro si pe net low cost, nu au venit cu piese de rezerva

- Daca e vreo chinezarie cu staif ( gen Tmax sau altceva ,, ) are sens sa il demontezi si sa incerci reparatia. De asemenea daca stii cine e furnizorul de trolii marca matali ( gen Primetech - Max) pt ca iti poate furniza piese pt acestea.

Daca vrei sa te ajutam cu ceva pareri, propun sa pui niste poze cu troleul sau sa ne spui ce scrie pe eticheta...macar atat!

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare