dacadrean Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! http://hackrogov.cloudap.net/petitii/ Succes! Editat Februarie 24, 2013 de atar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! http://hackrogov.cloudapp.net/petitii/ Ce tampenie mai e si asta? Cu ce motiv postezi porcarii din astea pe forum? Acum m-am convins. Esti aici doar ca sa te bagi in seama aiurea si sa iti bati joc de oameni. Te rog sa iti cauti alt forum pentru scopul tau. Drum bun! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Eu oricum nu intelesesem nimic din balmajelile lui dacadrean. "Asiguratorul ar zice: poti conduce 10 masini diferite intr-o zi cu care poti face accidente. Intr-o luna poti conduce aproximativ 310 masini." Nu neg ca legiuitorul ar putea sa "rationeze" la fel de tampit (e plina tara de oameni care au acces la 310 masini pe luna) dar asta nu ii face mai inteligenti nici pe unii, nici pe celalalt. Oricum, lui ii parea corect ca un incepator de 18 ani sa poata plati o prima de asigurare in conditiile cele mai bune, pentru ca masina apartine mamei lui de 36 de ani care nici nu are carnet, iar alt incepator de 18 ani sa plateasca dublu pentru ca vehiculul e pe umele lui. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Sau masina este pe numele bunicii care nu a avut permis niciodata :)) Ca sa beneficieze si de 25% reducere pentru pensionari. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Ma, eu le-am dat mail la astia pe adresa care era postata mai sus, ca asa greata mi-e sa-mi inscriu masina pe Romania. Now what ? EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Eu zic ca mai bine ne adunam vreo 2-3 milioane de barbati, intram in parlament si in guvern peste ei, ii belim absolut pe toti, fara exceptie, apoi ii invitam pe romanii inteligenti si cu bun simt care vor sa-si asume guvernarea la modul serios, sa ocupe ce functii vor, fara cacaturi de "alegeri democratice", cu mentiunea ca daca il mai prindem pe vreunul ca mai face crime impotriva poporului, il mazilim urgent. Ideea nu este noua, exact la fel a facut si Vlad Tepes si a dat roade excelente. Ce ziceti?! Am tot vrut sa postez comentariul asta de cateva zile, dar m-am abtinut, insa exact acum cateva minute mi-a zis un prieten de initiativa asta: http://capitalismpepaine.wordpress.com/ Cred ca se apropie momentul in care trebuie sa scapam de jigodiile astea ordinare care ne mananca viata de 22 de ani! Este mai simpu decat va imaginati, doar ganditi-va putin... :h5 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Eu zic ca mai bine ne adunam vreo 2-3 milioane de barbati, intram in parlament si in guvern peste ei, ii belim absolut pe toti, fara exceptie, ... Si eu cred ca asta e singura solutie in tara asta. Nu tine nici cu justitia, nici cu proteste pasnice, nici cu petitii, nici cu povesti lacriomogene. Nu le starnim interesul cu asa ceva. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Si eu cred ca asta e singura solutie in tara asta. Nu tine nici cu justitia, nici cu proteste pasnice, nici cu petitii, nici cu povesti lacriomogene. Nu le starnim interesul cu asa ceva. :) Aoleo?!??....Pai nu era vorba ca DOAR mergand la vot putem schimba ceva ?!??? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! No no no nene Astral... la golanie trebuie sa raspunzi cu golanie. Este singurul limbaj pe care un golan il intelege. Nu-i nevoie de 2-3 milioane, nici nu ar fi posibil. Dar 300,000 se poate, si sunt suficienti. Pentru asta vin de unde-oi fi si tot belesc o naparca d-asta sa-mi fac steag din pielea lui ! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! numai daca angajam mercenari..greci sau bulgari,ca noi suntem frate cu codrul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! eu as angaja sarbi...sunt oameni dintr-una...si nu stiu multe :grin: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Mai bine albanezi......:ha: 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Eu zic ca mai bine ne adunam vreo 2-3 milioane de barbati, intram in parlament si in guvern peste ei, ii belim absolut pe toti, fara exceptie, apoi ii invitam pe romanii inteligenti si cu bun simt care vor sa-si asume guvernarea la modul serios, sa ocupe ce functii vor, fara cacaturi de "alegeri democratice", cu mentiunea ca daca il mai prindem pe vreunul ca mai face crime impotriva poporului, il mazilim urgent. Ideea nu este noua, exact la fel a facut si Vlad Tepes si a dat roade excelente. Ce ziceti?! Scapa ieftin asa. Vlad Tepes le oferea o moarte usoare. Astia merita chinuiti. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Meridivs Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Discutia degenereaza dar tot ar fi ceva daca s-ar strange vreo 70-80 off-roaderi care sa claxoneze simultan orice limuzina care paraseste parcarea parlamentului.... Din pacate, lasand vreo 2-3 inimosi la o parte, se pare ca romanii mai degraba se lasa calcati in picioare. Totusi, daca aveti de gand sa faceti ceva legat de porcaria asta de lege count me in si haideti sa facem ceva inainte sa disparem cu totii in Valhalla. Crazy about good old cars with tons of... personality :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Ce mercenari, sarbi, albanezi,turci, tatari,etc. Razesii lu'Stefan cel Mare ! http://www.libertatea.ro/detalii/articol/10-masini-incendiate-nici-un-vinovat-foto-436654.html 1 Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Dar ce ziceti de porcaria asta: Astia chiar o caura cu lumanarea http://www.realitatea.net/soferii-nu-vor-mai-putea-circula-cu-o-masina-care-nu-este-inmatriculata-pe-numele-lor_1120852.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Februarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! eee... let's see some action! The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! eee... let's see some action! Ar fi sunat mai bine la persoana intai..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! pai..sunt niste retardati...nici macar ei nu stiu legea. Inspecţia tehnică periodică nu poate fi făcută pentru aceste maşini pe teritoriul României, unde nu va fi recunoscută, de cele mai multe ori nici asigurarea de răspundere civilă pe care o au, a mai precizat Diniţă. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/soferii-nu-vor-mai-putea-circula-cu-o-masina-care-nu-este-inmatriculata-pe-numele-lor_1120852.html#ixzz2M0oltYgi Eu am masina inmatriculata in Bulgaria (proprietarul avand resedinta in romania din 2007) si mi-am facut programare la R.A.R. si mi-am facut I.T.P. valabil 2 ani fara nici un fel de problema..singura chestie ar fi ca itp-ul nu este valabil decat in Romania. Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Februarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Ar fi sunat mai bine la persoana intai..... stii ca daca se face ceva, sint prezent. eu le-am trimis comentariile mele. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! stii ca daca se face ceva, sint prezent. eu le-am trimis comentariile mele. S-a facut in ianuarie 2012 in P-ta Universitatii......si degeaba......sa nu mai rascolim mortii....astia suntem ! http://www.youtube.com/watch?v=NBd6FBZbB1g REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! In ianuarie 2012 s-a pregatit terenul pentru venirea USL la putere si suspendarea lui Basescu... si s-a devastat centrul capitalei. A fost si un topic atunci, foarte incins, care s-a sters... hai sa facem bilantul la 1 an dupa. La 2 dupa va fi si mai rau (tocmai ce am platit 1200 RON la primarie...) Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! In ianuarie 2012 mai important pentru mine era sa le aratam ca PUTEM IESI IN STRADA si sa ne sustinem punctul de vedere, indiferent care ar fi fost acela !!! Mai important pentru mine era ca oamenii sa prinda curaj si incredere ca DOAR manifestatiile din strada ne-au mai ramas pentru a ne face ascultati si pentru a se tine cont de NOI TOTI, proștii care le platesc LOR contractele frauduloase cu statul, etc !!! Mai important pentru mine era ca lumea sa vada ca discutiile si mobilizarile de pe internet devine reale in strada !!! Mai important pentru mine era ca lumea sa vada ca "se intampla", ca "se face ceva" concret !!! Mai important pentru mine era ca manifestatia aia sa capete valoare de precedent si prin asta un avertisment pentru oricine ar fi venit la putere !!! Dar lumea atat de activa, patimasa, vehementa, revoltata, revolutionara in spatiul virtual a ramas tot in spatiul virtual cu acelasi carcoteli, cu aceleasi indemnuri "sa se faca ceva, de catre cineva....", cu aceleasi vaicareli, frustrari ca "nimeni nu face nimic", etc.....etc.....etc......etc....etc..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! pai atunci singura noastra sansa ramane si ea virtuala... sa-i frigem la un CS... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Astrale, Manifestatiile de strada aveau efect ...acum 20 de ani ...acum ... la cat de nesimtiti sunt astia ... Pe de alta parte mi-ar surade o iesire de sfarsit de saptamana undeva in centru pe langa guvern cu plecare de la o periferie ...cu bulgaroiul meu ...Stiu ca situatia poate nu n-ar schimba prea multe ...dar doar asa ...pe principiul "incercarea moarte n-are" ! In fond ce ar putea sa ne ia? Fumul de la esapament? Cati va bagati concret la iesirea asta? Lasand la o parte gargara de pe forum? :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate