RazvaNic Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Orsicum parerea mea personala este ca nu o sa poata sa scoate masinile de bulgaria sau alte tari , nu cre Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Orsicum parerea mea personala este ca nu o sa poata sa scoate masinile de bulgaria sau alte tari , nu cre :ha::ha::ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! :ha::ha::ha::ha::ha: Nu rade, i-a stat in gat si i-a murit la intrare .... in post! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 4, 2013 Autor Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Astral, nu trebuie sa te superi. am plecat de la a raspunde unei initiative legislative si s-a ajuns s-o punem de-o revolutie, lucru care pe mine nu ma deranjeaza. am spus si repet, cind o sa fie de iesit, o sa ies. uite mai jos o mostra de revolutie de weekend. respect parerea lui kosfunny, dar nu se poate sa organizam ceva in weekend. cind programul in parlament tine de marti pina joi la ora 14 (dupa masa de prinz se cara 90% dintre ei), e mare pacat sa strigam la luna. Actiunea cred ca ar trebui facuta in week-end sau seara de seara. Multi suntem sub jugul jobului ! la servici a fost simplu: le-am spus ca daca se face ceva, eu ma duc. si au zis ca mai vin si altii. in concluzie: haideti sa ne organizam, sa ne documentam, sa luam legatura si cu altii si sa trecem la fapte. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Astral, nu trebuie sa te superi. am plecat de la a raspunde unei initiative legislative si s-a ajuns s-o punem de-o revolutie, lucru care pe mine nu ma deranjeaza. am spus si repet, cind o sa fie de iesit, o sa ies. uite mai jos o mostra de revolutie de weekend. respect parerea lui kosfunny, dar nu se poate sa organizam ceva in weekend. cind programul in parlament tine de marti pina joi la ora 14 (dupa masa de prinz se cara 90% dintre ei), e mare pacat sa strigam la luna. la servici a fost simplu: le-am spus ca daca se face ceva, eu ma duc. si au zis ca mai vin si altii. in concluzie: haideti sa ne organizam, sa ne documentam, sa luam legatura si cu altii si sa trecem la fapte. Perfect de acord, sa purcedem! Numai bine, All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! uite mai jos o mostra de revolutie de weekend. respect parerea lui kosfunny, dar nu se poate sa organizam ceva in weekend. cind programul in parlament tine de marti pina joi la ora 14 (dupa masa de prinz se cara 90% dintre ei), e mare pacat sa strigam la luna Daca tu crezi ca un miting , mars sau fass, cum vreti sa ii spui , va rezolva ceva daca va tine si o zi intreaga te inseli. Mass-media cu stilul inconfundabil ii va invrajbi impotriva demonstrantilor pe toti "resemnatii " care vor intarzia la munca . Cand au iesit taximetristii in strada toata lumea era revoltata ca " nu le mai ajung banii la jepcari" si ca impiedica oamenii seriosi sa ajunga la timp la munca datorita blocajelor. Pe langa asta, daca s-ar organiza o actiune pe parcursul a mai multor zile sincer va spun ca eu nu voi risca sa imi pierd serviciul , cel mult voi apela la zilele de concediu, macar sa merite. Oricum romanii sunt dezbinati, invrajbiti, resemnati si santajabili. Gandul ca pot pierde si un amarat de salariu minim pe economie ii va face sa dea inapoi.Pe langa asta, cum am mai spus , e grav cand nu vezi in nimeni "luminita de la capatulul tunelului." . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Pina la urma eu vreau sa stiu doar data,ora si locul,restul e can-can. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Pina la urma eu vreau sa stiu doar data,ora si locul,restul e can-can.[/QU Nu intelegi, nu? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! @air_wolf Bullbar zice ca trebuie un lider ...ok ...fi tu Edi liderul nostru ... si hai sa ne masuram simexurili cu pushlamentarii ... Inca nu v-ati trezit la realitate? Nici dupa atata scris aici? :grin: Si acum partea funny ...atentie limbaj licentios (18+) ... Enjoy ... http://www.youtube.com/watch?v=coOg5xo_KVY Inca mai e timp ... ia verificati-va fotoliile ...tot calde sunt? :ap Editat Martie 4, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! "Viata-i greu si nu toti poate!" - dupa cum spunea cineva ... :ha::ha::ha: Da` ce tare a fost colegu` cu replica de mai sus care n-avea nici cap, nici coada, nici miez ... si nici vreo legatura cu locu` unde a fost aruncata, m-am stins de ras. Adormirati toti, fratilor? Pai asa ne rasculam noi impotriva grofilor, cu cornu-n perna si cu Mos Ene pe la gene?:grin: Hmmm, se stinse si thread-ul asta, dupa ce avusese un start puternic ca plecarea unui m3 csl cu launch control-u` activat.:ooo Somn usor,:sl1 Romania! Manca-ne-ar :shrk sa nu mai aiba astia :dr3 de cine sa-si bata joc. Numai bine, Editat Martie 4, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 5, 2013 Autor Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Yoane, n-am veleitati de lider; pot doar sa-mi expun punctul de vedere, ceea ce am si facut. daca toti cei care au citit aici au scris pe adresa onor minister, eu as fi multumit de rezultat. macar incepem de undeva. daca se va iesi in strada, o sa ies si eu. daca mi-e frica pentru servici... pai odata cu cresterea salariului minim pe economie, avem de dat in plus 50.000EUR/luna... din iunie vor fi 100.000eur/luna... de unde? o sa vedeti, din ce in ce mai multi vor inchide portile. preturile la carburant si energie se vor duce in sus. uitati-va pe factura de energie ca platim noi, din buzunarul nostru, acele cupoane ECOplm. deci afaceri de afaceri, nu baga nimeni mina in buzunarul enel, ca aia au arici. baga mina tot in buzunarul fraierilor. si lista aceasta poate continua. marim salariul cu 8% si impozitam in plus cu 16%... etc, etc... se va atinge masa critica si atunci o sa pocneasca buboiul. :rsp The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Tocmai ce am aflat ca primaria mi-a blocat cardurile pentru ca nu mi-am platit impozitele din urma; asta in situatia in care le-am facut memoriu ca le platesc pana pe 25 martie, dar le-am cerut si o justificare a debitelor pe ultimii 3 ani sa vad de unde vin sumele restante. Mi-au dat 30 de coli tiparite din sistem (sapt trecuta, cu semnatura de primire,etc) dar nu au fost in stare sa-mi dea o situatie clara. Le-am platit deja sapt trecuta o suma considerabila, dar nu a contat...De ce pana anul asta nu au miscat deloc cu somatii, popriri,etc? Pentru ca nu aveau controlul absolut...Asta-i viata intr-o colonie pesedista, 70% e ceva, nu-i asa? Acum, ma gandesc si eu, daca am cardurile blocate, de unde cred ei ca scot eu bani sa le platesc? Editat Martie 6, 2013 de flay Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Tocmai ce am aflat ca primaria mi-a blocat cardurile pentru ca nu mi-am platit impozitele din urma; asta in situatia in care le-am facut memoriu ca le platesc pana pe 25 martie, dar le-am cerut si o justificare a debitelor pe ultimii 3 ani sa vad de unde vin sumele restante. Mi-au dat 30 de coli tiparite din sistem (sapt trecuta, cu semnatura de primire,etc) dar nu au fost in stare sa-mi dea o situatie clara. Le-am platit deja sapt trecuta o suma considerabila, dar nu a contat...De ce pana anul asta nu au miscat deloc cu somatii, popriri,etc? Pentru ca nu aveau controlul absolut...Asta-i viata intr-o colonie pesedista, 70% e ceva, nu-i asa? Acum, ma gandesc si eu, daca am cardurile blocate, de unde cred ei ca scot eu bani sa le platesc? Pai si ce facem, pana cand mai rabdam? Tabaram pe ei, sau nu? Nu mai zice nimeni nimic? Or fi multumiti restul romanilor si poate, noi astia putini, nu suntem zdraveni la cap de ne vine sa facem nefacute.:uameni Numai bine, Editat Martie 6, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Se pare ca unii n-au mai rezistat! http://observator.tv/zeci-de-soferi-din-constanta-au-protestat-impotriva-noului-timbru-de-mediu-94490.html?utm_source=observator&utm_medium=col_st_art&utm_campaign=observator Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! O fi inceputul ? Oricum e curios faptul ca stirea e prezntata chiar de Antena 1 ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! mare smecherie...e o stire...fac rating...isi atng targetul....:grin: nu va intra in cap faptul ca pe astia doar cu parul le baga mintile in cap? auzi la ei...manifestatii pasnice.....:ha: cu asa ceva nu se impresioneaza nimeni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Pai si ce facem, pana cand mai rabdam? Tabaram pe ei, sau nu? Nu mai zice nimeni nimic? Or fi multumiti restul romanilor si poate, noi astia putini, nu suntem zdraveni la cap de ne vine sa facem nefacute.:uameni Numai bine, Acum am ajuns acasa, si am vazut hartiile trimise la banca ca sa-mi blocheze conturile; intre ce au cerut ei bancilor si ce am de platit de fapt, diferenta e de vre-o 2800 RON, abia astept maine sa le dau hartiile de cap! Si intre timp eu am banii blocati pe carduri. Concluzia... administratie de rahat,intr-un oras care lanseaza artificii de mii de euro la fiecare festival sau eveniment lipsit de importanta, asta au votat unii...asa ne trebuie! Sa ne uitam la Venezuela si sa ne rugam... Editat Martie 6, 2013 de flay 1 Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 6, 2013 Autor Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! mare smecherie...e o stire...fac rating...isi atng targetul....:grin: nu va intra in cap faptul ca pe astia doar cu parul le baga mintile in cap? auzi la ei...manifestatii pasnice.....:ha: cu asa ceva nu se impresioneaza nimeni de ce nu iesi in strada cu mitraliera?:dr3:jp1 vino cu ea la bucuresti si te urmez in acelasi stil. ca propunere serioasa: haideti sa incercam sa organizam ceva marti, 19 martie. propun aceasta data pentru ca: vedem ce se intimpla cu timbrul de mediu, lumea are timp sa se ambaleze suficient (probabil ca vor mai fi miscari si in tara). daca se va iesi mai devreme, ne alaturam lor. daca nu, vom incepe noi. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! de ce nu iesi in strada cu mitraliera?:dr3:jp1 vino cu ea la bucuresti si te urmez in acelasi stil. ca propunere serioasa: haideti sa incercam sa organizam ceva marti, 19 martie. propun aceasta data pentru ca: vedem ce se intimpla cu timbrul de mediu, lumea are timp sa se ambaleze suficient (probabil ca vor mai fi miscari si in tara). daca se va iesi mai devreme, ne alaturam lor. daca nu, vom incepe noi. Subscriu....si ma alatur celor care vor sa iasa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! ptr ca la cate mitinguri am participat....lumea din Bucuresti ne injura...si ne intorcea spatele....ete de-aia m-am scarbit de mitinguri...si altele asemanatoare ptr mine un politician bun...e un politician mort....punct i-as executa pe toti...pana la unul uitandu-ma in ochii lor....nu de la distanta...prin luneta...nici unul din ei nu merita statutul de om din 90 pana acum au devastat si dat de pomana tot sau aproape tot ce a fost bun in tara asta de saptamana viitoare voi merge la birourile astora de pe aici...din teritoriu sa stau de vb cu ei...fata in fata...sa vedem ce parere isi dau ps...cartusul de mitraliera e prea valoros ptr a fi irosit pe niste gunoie de acest gen.....cartusul de Glock face aceeasi treaba la un pret mai bun Editat Martie 6, 2013 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 6, 2013 Autor Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! sa invitam si somerii sa ni se alature. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! @Marius Da' spargator de mitinguri mai esti nene ... De ce va injura bre Miticii? Tu miros ca inainte ai binganit pe la securisti ... Daia nu te sufera Miticii ... :h5 :ha1 Lasa oamenii sa se adune ... :beat:bl ...Eu m-am pregatit ptr marea lovitura care o sa ne-o dea cu masinile inmatriculate pe BG ...mi-am inmatriculat o masina in ...China, ieftin frate ...pe niste rezidenti de ii tin in vreo doua valize la beci si cand caraie le mai arunc o bucata de paine si cate un pahar de apa ...mai circul treijda' zile ... :ha1 @Edy Sa invitam si curvele sa ni se alature ...ca maine poimaine le pune Ponta taxa pe f**ut! Si ne ducem la ele in vizita cu o floare (maine e 8 martie ...la multi ani tarfelor :ha1)... de le solicitam factura ...cu TVA ...cu taxare inversa! :ha1 Sa-l invitam si pe Yarac Obomba ...futule muma-n cur de negri ca toata ziua stau si ii bubuie paia prin Afganistan aiurea si nevinovati... :ha1 Sa-l invitam si pe Fitil Castrol ...arza-l-ar pe mate cu trabucurile lui cu tot ...sa ne aduca si noua niste jointuri sa prindem curaj sa le zicem la astia cate ceva legat de sex... A ...se poate sa uit??? Cum mi-am permis? :sht:wtf1: ...Pe Ciac Noris ... De fapt pa Ciaculetz ar trebui sa-l punem si presedinte si prim ministru o perioada, sa vedem acum dupa ce nu mai are ce vinde in tara asta din ce o sa faca el bani! :ha1 ... Daca se face, eu vin ... Daca nu se face ...tot vin ...da' dala vechi ...de preferat dala de se bea sec si rece ... Postul actual sa fie socotit drept un pamflet ...de fapt tot asa este si in viata reala ...suntem niste actori prosti ...filme de cacat ...regizori pedofili ...da' vrem Oscar ...ete ciuciu Oscar ...luam zmeurica ...cu paine (turceasca)! Am zis ... :h5 Editat Martie 6, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Ioane...ne injurau ca n-au liniste,...ca sa zicem mersi ca avem unde lucra...ca ne-am trezit acu sa incurcam lumea p-acolo...si ca oricum mare lucru nu rezolvam....ei...cu asta din urma...au avut dreptate :grin: acu,,,percepusi matale de ce m-am scarbit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Se pare ca unii n-au mai rezistat! http://observator.tv/zeci-de-soferi-din-constanta-au-protestat-impotriva-noului-timbru-de-mediu-94490.html?utm_source=observator&utm_medium=col_st_art&utm_campaign=observator d......... ca propunere serioasa: haideti sa incercam sa organizam ceva marti, 19 martie. propun aceasta data pentru ca: vedem ce se intimpla cu timbrul de mediu, lumea are timp sa se ambaleze suficient (probabil ca vor mai fi miscari si in tara). daca se va iesi mai devreme, ne alaturam lor. daca nu, vom incepe noi. Nah, ca pe-asta de mai sus o rataram ! :ha: Niste "bulangii" aia din C-ta......"ne-au luat pe nepregatite !" :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate