air_wolf Postat Februarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! ce spune Yonutz asa este. vrem sa platim taxe corecte, vrem sa creem locuri de munca astfel incit bugetarii sa nu-si mai doreasca sa munceasca la stat. vrem banii pe carta de munca, nu la negru. cum dracu sa particip la o licitatie cind vine o firma care nu-si achita taxe/impozite/salarii cu un pret cu 40% mai mic ca al meu? ma pot compara cu ei? sa se termine cu incurajarea evaziunii fiscale. astral are o idee buna: sa stim ce sa cerem. pentru ca daca unii striga vrem bani la sanatate, altii ca nu vor taxe e mediu, altii ca vor impozite mici, va fi usor sa ne dezbine. asa au facut cu studentii in '97: ne-au luat abonamentele gratuite iar la negocieri, onor ministerul d-lui crin antonescu a spus ca 50% e mai mult decit nimic. si "liderii" au inghitit galusca si niste pomisiuni si asa a ramas... deci baietii se pricep sa te faca din vorbe. hai sa vedem ce vrem. si stabilim si o data si atunci putem promova totul ca la carte si ne putem uni. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Ideea nu era ca vin militienii peste noi la adunarea spontana, ci ne vaneaza ulterior, pe cate unul. Nici pe taximetristi nu i-au belit atunci pe loc, dar dupa i-au fugarit de nu puteau opri aproape nicaieri. Sunt curios daca si-au mai facut planul in ziua aia, si in urmatoarele. Si sunt multi cu modificari la masini, pe care i-ar putea agata. Sunt de acord ca si ei sunt oameni, dar sunt tot oameni atunci cand prmesc ordin sa verifice masinile modificate in trafic, cu plan de amenzi. Va asigur ca atunci nu mai tine cu "ce am facut noi iarna". Si pana la urma, problema asta cu taxele auto este una mica, comparativ cu tabloul de ansamblu. De aia nici nu va avea sorti de izbanda daca se va actiona izolat, va fi usor de rezolvat pt ei, si chiar si o victorie mrunta in sensul asta pt detinatorii de 4x4, tot nu va schimba situatia generala. Vor reduce poate taxele pe masini, dar vor scumpi carburantul, rovigneta, mai inventeaza o vigneta, etc. Ca la pensionari: i-au prostit sa voteze USL ca le maresc pensiile, si au scumpit toate utilitatile, alimentele, etc. Am eu in familie un caz, ca i-au dat 13 lei in plus si omul e extrem de fericit. Nu intelege nimic din ce se intampla. Si ca el sunt foarte multi. Da, miscarea 4x4 se poate alia cu altele, intr-o actiune majora, se poate prticipa si cu masinile daca se doreste asta, pt a personaliza actiunea grupului. Dar daca se va face ecva la scara mare, atunci avem sanse reale de castig. Si nu trebui oprita actiunea pana cand nu pleaca toti de la guvernare si sa faca loc altora care chiar vor sa se implice si sa faca ce trebuie pt tara. Pana acum, in Romania, nu a fost nici o actiune reala impotriva sistemului, toate au fost create si manipulate de pesedei, prin securistii lor. Poate una singura a fost cat de cat pe bune, si anume primul referendum pt demiterea presedintelui, cand chiar s-a mobilizat societatea civila si au stat cu mana pe urne si pe sacii cu buletine de vot, de nu au mai putut fura pesedeii deloc. Ca ce a iesit dupa, nu comentez, ma refer strict la actiune civica antisistem. Oricum, e bine macar ca exista un interes real din partea populatiei pt actiune, sper ca undeva sa se coaca adevarata schimbare a situatiei din tara, ca asa nu se mai poate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Pai uite ca eu nu pun pe primul plan taxele chiar daca ma storc astia bine,problema este mult mai ampla si la vremea asta nu este de ajuns sa ceri micsorarea taxelor pt ca este aproape imposibil de realizat,astia conduc sistemul in asemenea maniera incat bani trebuiesc din ce in ce mai multi si noua ni se va da din ce in ce mai putin. De aceea eu cer un singur lucru:toata clasa politica care a comis cel mai mic furt sau manarie din banii publici la puscarie imdiat cu proces urgent,in 24 ore condamnat si la executare cu el,toata clasa politica pusa sa justifice fiecare banut pe care il are el si tot neamul luipina la nepoti de gradul 2,nu iese socoteala,confiscat absolut tot si la bulau in secunda 2. Poporul sa aiba posibilitatea sa demita orice politician care a calcat stramb de pe o zi pe alta,imediat. Dupa ce infunzi puscariile cu macar cateva sute si ai lasi boschetari pe strazi sa vezi atunci daca se mai repeta jaful de acum. Noi romanii asa ne e natia nu stim de bun simt,la noi parul da rezultate,in toata istoria noastra doar cu furca si toporul s-au obtinut ceva. eu propun chiar 8 martie daca nu 11 martie. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! ..... Poporul sa aiba posibilitatea sa demita orice politician care a calcat stramb de pe o zi pe alta,imediat. ........ Intre timp, actuala putere cu vechea putere au batut palma sa se renunte la votul uninominal (care oricum era o mare cacialma, intre noi fie vorba....) si sa se revina la votul listelor de partid...... Later edit : Era sa uit......Trimiterea unui parlamentar in fata instantei se poate face doar cu acordul confratilor parlamentari, deci cu alte cuvinte "corb la corb nu-i scoate ochii !" Editat Februarie 28, 2013 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Nu,da niste ciori ca mine sa le scoata ochii la amindoi corbi se poate? Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Pai uite ca eu nu pun pe primul plan taxele chiar daca ma storc astia bine,problema este mult mai ampla si la vremea asta nu este de ajuns sa ceri micsorarea taxelor pt ca este aproape imposibil de realizat,astia conduc sistemul in asemenea maniera incat bani trebuiesc din ce in ce mai multi si noua ni se va da din ce in ce mai putin. De aceea eu cer un singur lucru:toata clasa politica care a comis cel mai mic furt sau manarie din banii publici la puscarie imdiat cu proces urgent,in 24 ore condamnat si la executare cu el,toata clasa politica pusa sa justifice fiecare banut pe care il are el si tot neamul luipina la nepoti de gradul 2,nu iese socoteala,confiscat absolut tot si la bulau in secunda 2. Poporul sa aiba posibilitatea sa demita orice politician care a calcat stramb de pe o zi pe alta,imediat. Dupa ce infunzi puscariile cu macar cateva sute si ai lasi boschetari pe strazi sa vezi atunci daca se mai repeta jaful de acum. Noi romanii asa ne e natia nu stim de bun simt,la noi parul da rezultate,in toata istoria noastra doar cu furca si toporul s-au obtinut ceva. eu propun chiar 8 martie daca nu 11 martie. Exact asta trebuie. In Islanda asa au facut, dar in presa corporatista nu a aparut nimic, ca sa nu dea idei si altor tari. Aia fiind mai putini in tara lor, au rezolvat mai simplu, la noi e mai complicat, ca sunt prea multi cei care "stiu cum trebuie sa fie". Organizarea prealabila este absolut necesara, altfel se intampla ca la Occupy, care a fost preluata treptat de serviciile secrete, si acum s-au "linistit" toti. Si nici nu va lasati prostiti de orice "initiativa" de pe feisbuc, organizata de securisti. Acum sigur Antenele nu vor mai organiza nimic ca au ajuns la ciolan ai lor. Dar e posibil sa mai apara diversiuni, de genul "revolutiilor de cateva zile" ca sa se mai racoreasca romanul putin dupa ce mai striga impotriva unora, dupa care sa se intoarca mai linistit la jug. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Nu e deloc complicat ... Din punctul meu de vedere ...cam asta reprezinta niste "cereri" domestice si usor de obtinut fara a necesita un presing prea mare ...Asta daca cei care ne asculta, au urechi si auda, creier sa hotarasca si buzunare deschise sa ne ia banii! Eu as cere asa: 1.Eliminarea timbrului de mediu ptr masinile deja inmatriculate in RO indiferent de capacitatea cilindrica, an de fabricatie si clasa de poluare 2.Taxa de prima inmatriculare (timbru de mediu) de maxim 1000 euro indiferent de capacitatea cilindrica, an de fabricatie si clasa de poluare 3.Impozit de maxim 500 euro/an indiferent de capacitatea cilindrica, an de fabricatie si clasa de poluare. 4.Control ITP special (mult mai permisiv) ptr autovehiculele, hai sa le zicem "utiliare" care participa la minim o actiune umanitara, de salvare sau alt tip de actiune de acest gen intr-un an calendaristic. 5.Introducerea raspunderii penale in cazul in care unul circula fara acte in regula cu o masina (gen fara ITP, asigurare, numere sau alte golanii de acest gen) care se afla la a doua abatere intr-un interval de 6 luni 6.Suspendarea dreptului pe o perioada de minim un an de a conduce autovehicule la cei care au mai mult de 3 accidente intr-un an. Si cam atat ... Sunt sigur ca prin asta bugetul Romaniei ar aduna niste sute de milioane de euro intr-un an numai prin trecerea masinilor de pe BG pe RO. Si cu siguranta cei care circula fara forme legale cu masinile si ptr care noi ceilalti care asa cum ne platim (nu conteaza forma sau tara unde este inmatriculat auto), deci ne achitam de aceste obligatii avem de suferit, le vor tine in parcare. Si apoi sa deschida larg granitele ...sa vina nemtii, austriecii si alte natii sa isi imatriculeze masinile la noi ...si sa circule la ei in tara ...ca la noi e mai ieftin! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Eu as cere asa : - deconspirarea tuturor dosarelor fostei securitati si predarea catre autoritatile statului a dosarelor furate in termen de 30 zile, iar aparitia unor dosare dupa aceasta data sa fie sanctionata minimum 10 ani de puscarie; - imunitate parlamentara doar pentru activitatea politica; - cercetarea judiciara a parlamentarilor fara acordul parlamentarilor; - demisia dintr-un partid politic sa atraga si eliminarea din parlament; - votarea in parlament doar prin vot secret; - eliminarea pensiilor parlamentare, intrucat a fi parlamentar nu este o profesie/meserie, deci nu figureaza in nomenclatorul de meserii si calcularea pensiei pe baza acelorasi criterii ca si pentru restul profesiilor; - renuntarea la sistemul contabil de inspiratie franceza si trecerea la cel de origine anglo-saxona. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! si eu zic ca e timpul sa facem ceva, ca nu se mai poate. Completez cele scrise mai sus cu "of-urile" sau "off-urile" mele: Legile se aplica preferential, dupa cum le convine LOR: -Prostitutia e interzisa de lege, dar ziarele sunt pline de anunturi. E clar ca asa le e mai bine, a se vedea scandalul ANI cu nevasta "matroana la bordel". -Orice munca individuala, pe cont propriu, ce produce venit, trebuie impozitata. Ziarul e plin cu anunturi: "montez parchet, pun polistiren, rigips, fac de toate in constructii". Eu, daca lucrez legal, pt ca ma laud cu calitatea muncii mele, trebuie sa lucrez cu 3 lei/unitate, ca sa-mi ramana 1 (un) leu. Mesterul din ziar lucreaza cu 2 lei, da buleli cat il tin curelele, dupa care se-apuca de alte "mestesuguri". Si ghiciti la cine vine controlul financiar... la boul de mine, care plateste taxe si pe care are de unde sa-l ia oricand i se scoala organului. Cum sa raman eu pe piata si sa creez locuri de munca?? In ultima vreme am demolat o gramada de lucrari facute de mesteri de ziar. Incercand sa revin la subiect, ar trebui ca statul sa te ia SERIOS la intrebari din ce traiesti, ca pe vremuri, cu legea ilicitului (care din cate stiu nu s-a abrogat) sau ca-n filmele americane cu inspectorii financiari. Haideti sa inchegam ceva, ca parca-mi pare rau c-am inghetat anul trecut degeaba cu Astral, Omoroka si altii pe la KM Zero. 1 Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! ......... Haideti sa inchegam ceva, ca parca-mi pare rau c-am inghetat anul trecut degeaba cu Astral, Omoroka si altii pe la KM Zero. :ha:.....Vezi daca nu citesti tot ce s-a scris ?!??.....:ha: :ha:.........Noi am fost acolo manipulati fiind de USL !!!..... :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Speranta moare ultima! Dar o sa aiba grija nenorocitii astia sa ne-o ia si p-asta, daca mai stau mult la putere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! :ha:.........Noi am fost acolo manipulati fiind de USL !!!..... :ha: Razi tu razi, Astrale, dar toata lumea stie ca circul a plecat de la vicepresedintele PSD din Tg Mures care a scos oamenii in strada dupa ce i-a mintit ca se desfiinteaza SMURD-ul (fapt total neadevarat), iar cum SMURD-ul este mandria locala a muresenilor, acestia au percutat imediat. Pasul 2 a fost campania lansata de Observator pe feisbuc cu "Salveaza SMURD-ul" (sau ceva de genul asta), folosind ca pretext protestul de la Tg Mures. De fapt, nu s-au inteles la impartirea celor 5 miliarde de euro, buget anual al asigurarilor de sanatate, care trebuia sa se privatizeze. Cum PSD-ul era in foame mare, au runcat soparla, profitand totodata si de alegerile care urmau sa vina, au speculat si nemultumirea maselor fata de situatia generala din tara, si uite-asa, au pus de o mini-revolutie, si au impuscat mai multi iepuri deodata: si-au pus omul lor la conducerea ministerului sanatatii (Arafat), au blocat fondul asigurarilor de sanatate ("daca nu-l putem lua noi, sa nu-l mai ia nimeni, cel putin deocamdata"), au racorit masele (si la propriu si la figurat :ha: ), si-au asigurat "textele si linia melodica" pt alegeri si demiterea presedintelui. Surprinzator pt ei a fost faptul ca, chiar si in aceste conditii, tot au trebuit sa fraudeze alegerile cu niste zeci de procente ca sa le iasa socoteala bine, dar deja isi permiteau, pt ca deja controlau ministerul de interne si alte institutii. Culmea este ca toate astea scrise de mine mai sus sunt informatii publice, nimic ocult si secret, si cu toate astea putini au vazut tabloul de ansamblu, probabil obisnuiti sa se informeze dintr-o singura sursa, sau pierzand timpul si inghetand prin piete, unde rula acelasi disc creierat de eminentele cenusii pesediste. Si nu sunt "basist" chiar deloc, cum poate ar fi unii tentati sa creada, ci doar am studiat situatia respectiva si mi-am dat seama ca nu e MOMENTUL, vazand cine sunt papusarii. :wink: In plus, chiar avem confirmarea la ora asta: Arafat a fost folosit sa abureasca poporul, oricum nu a facut nimic in ministerul sanatatii si a fost repede inlocuit de un alt mizerabil dispus sa manance si mai mult rahat, iar Arafat a fost pus inapoi la pastrare, ca "imagine imaculata a sanatatii", USL a profitat de circul respectiv ca sa puna mana pe putere si toate promisiunile facute la "mini-revolutie" si in campania electorala s-au dovdit a fi minciuni nerusinate, in ultimul an de guvernare USL situatia in tara chiar s-a inrautatit considerabil (cine a avut de a face cu autoritatile statului din aprilie 2012 stie ce spun - exceptand aia care au facut contracte cu statul :grin: ), am avut ocazia sa vedem aproape in fiecare zi cum primul ministru habar nu are ce fac ministrii, fiecare vorbeste in paralel, dupa care spre seara se razgandesc, apoi revin iar, etc, etc, ceea ce inseamna ca exista un "program de guvernare inexistent". Eu chiar nu tin minte ca in astia 23 de ani sa fi avut o guvernare mai proasta ca acum... Bineinteles, unii pot in continuare sa creada ca nu au fost manipulati atunci, e dreptul lor, ca doar e "democratie". :grin: q.e.d. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Bine scris, Optimus, ai reusit sa concluzionezi situatia din ultimul an; eu unul, am ajuns sa-l regret pe Tariceanu, si a fost politicianul cel mai detestat de mine,cel putin din 2007 incoace, automobilistii stiu de ce. O alta regula care ne-ar avantaja pe noi, ca natie tanara intr-ale democratiei, limitarea mandatelor la maxim 2 , pentru cei alesi prin orice forma de vot. In ultima perioada, doar asta aud peste tot, nemultumiri legate de taxe, majorari de preturi, si inca le mai vin noi idei. Hai sa cautam prin presa de anul trecut, cum faceau us-leii cand era vorba de taxe si sa le puna cineva pe ecran promisiunile. Ati vazut ieri marsul postasilor? Toata presa calare pe ei. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Da! Zicea ponta anu trecut inainte de alegeri,ca trebuie sa scapam de mizeria de taxa de prima inmatriculare si de aberatiile cand taxa este mai mare decat masina.In cazul meu, cu timbrul, se ajunge la o suma mai mare decat masina....cu mult! Vizavi de faptul ca suntem prea putini si ca nu o sa schimbam nimic,sunt de parere ca,a face ceva,indiferent cat de neansemnat pare,nu este ca nimic si nu se stie niciodata ce efect poate sa aiba... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Nu trebuie regratat nici un conducator din ultimii 23 de ani, eventual sa regretam ca nu i-am belit la timp. Dar asta este, unii am fost prea tineri, altii prea tociti de vremurile grele traite in ultimii zeci de ani... dar macar de acum inainte sa facem ceea ce trebuie. Eu nu cred in prostia cu "democratia", nu a existat si nu va exista niciodata nici o putere in mana poporului. Au existat si vor exista conducatori buni si conducatori rai. Aia buni au domnit cu demnitate si au primit respectul poporului, aia rai au fost hacuiti de cei apropiati si eliminati. Vrajeala cu "democratia" si rularea conducatorilor pt perioade scurte e o gaselnita a celor care oricum conduc din umbra, dar nu-si mai baga ei personal mainile in rahat, si cand poporul vrea sange, au de unde sa le dea, fara ca ei insisi sa se juleasca macar. In ultimii 200 de ani de cand masoneria a cam pus mana pe putere la nivel mondial, incepand cu celebrele "revolutii", s-au intamplat cele mai odioase abuzuri impotriva indivizilor si a libertatilor lor. De aia este nevoie de o transformare radicala, o revenire la firesc si natural, nu doar sa inlocuim un rahat cu altul. In acelasi timp, eu personal sunt si impotriva monarhiei impuse tot de masoni, care au adus Hohenzollern-ii in Romania si i-au tinut sub comanda lor. Ca sa iesim din buda in care ne-au bagat, avem nevoie de romani puternici care sa-si asume guvernarea tarii in interesul romanilor, nu al strainilor. Eu chiar cred ca undeva, cineva, face ceva in sensul asta, e doar o chestiune de timp. Dupa cum se vede, chestiunea e mult mai complexa, nu e suficient sa ne "racorim" dupa ce tipam putin prin piete, si gata, vom trai mai bine... Trebuie ceva munca si efort pt a rezolva situatia groaznica din Romania... PS: Sunt curios cat va mai rezista si topicul asta... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Daca doar vorbim si nu facem nimic,nu se va schimba nimic si vom avea mult timp de acum incolo sa ne exprimam nemultumirile intre noi,de unde rezulta ca va rezista si topicul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Tocmai @Optimus ca atunci eu fix asta am considerat : ca atunci era MOMENTUL ! Mi se rupea mie daca si cine organizase ceva pe ascuns : ATUNCI lumea iesise in strada !! Si asta mi s-a parut cel mai important lucru !! Restul, poti (re)citi aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77321-e-dreptul-meu-romani-treziti-va!&p=867736&viewfull=1#post867736 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Astral, eu te inteleg perfect, dar din pacate rezultatul nu a fot nici macar nul, ci chiar mai rau, s-au intors criminalii la putere. Principala (si poate singura) diferenta intre PDL si PSD, este ca primii macar nu au omorat oameni cum a facut PSD-ul. Alta diferenta nu cred ca exista intre ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Da-l-n mortii lui de rezultat ca ar fi fost totul altul daca era o mare de lume in strada !!! Importanta era presiunea creata de o multime imensa !!! Exact ce se doreste si acum si nu se mai poate realiza !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Totusi, rezultatul conteaza. :wink: Altfel, nu faci decat sa sari din lac in put. Oricum, vine si schimbarea mult asteptata, in curand, prea a copt buboiul, musai se sparge el... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Tot asa ziceau si aia de dupa razboi "ca o sa vina americanii", tot asa zicem si noi de vreo 22 ani......:sc REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Faceti o intalnire..... a culegatorilor de ghiocei, vedeti cati ghiocei v-ati strans. Discutati acolo si cumpaniti bine. Orice victorie se pregateste din timp si se castiga prin strategie...gloata actioneaza haotic si imprevizibil si poate fi manipulata...deturnata (mentionez...nu zic acum sa ne pierdem in pregatiri...dar nici cu capul direct in zid parca nu-i bine) mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! "Faceti"....."vedeti"...."discutati"....."cumpaniti".......I LOVE THIS SHIT !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Nu scoate din context, citeste toata postarea. Observi ca sunt din alta localitate? Daca se incheaga ceva, e clar voi fi prezent...sau crezi ca vorbesc ca sa ma aflu in treaba? mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Scuze de off toppic dar vroiam sa ai raspund lui @Pe Coclauri. Sa sti ca o parte din ce ai detaliat tu este complet gresita,nu esti pus in sitatie si vezi lucrurile de afara complt eronat. Eu sunt unul din aia cu anunturi "montez parchet" si iti spun ca majoritatea dintre micii meseriasi au avut odata firma si am platit taxe la stat. Eu am facut firma cu 6 luni inainte sa incep activitatea si am vrut sa fie totul legal pt ca aveam impresia ca imi aduce si mie vreun avantaj,complet eronat. In primul rand foarte putin clienti(cred 10%) solicitau factura ca asa e romanul,fapt care ma facea sa tin o firma aproape degeaba dar am zis lasa caci va fi mai bine,dupa care am avut si 2 angajati cu acte in regula pt care plateam taxe,ei nu ar fi vrut dar m-am dat exemplu pe mine care am peste 20 de munca dar cu carte de munca nu cred ca ajung la 8 ani,si asta datorita faptului ca mai acum cativa ani carte de munca nu pupai,acum e putin diferit dar contractele part-time sunt la putere cu toate ca programul de lucru este in mar5e parte de 10ore/zi. Si au venit pt noi si vremuri mai grele cand munca diminua pe zi ce trece,incercam sa ma dramuiesc cum puteam mai bine ca sa tin activitatea in picioare,dar ce sa vezi,cu toate ca eu nu munceam statul cerea in continuare taxe si ca platoul sa fie fierbinte erau si din ce in ce mai mari,sa ajuns cand eu nu aveam de munca nici sa imi intretin familia dar mort copt la stat trebuia sa cotizez,traind pe afara am crezut ca exista si pe la noi niste planuri de sustinere a micilor activitati in situatii de impas,ce sa vezi,pe la ce usi am batut am fost ba luat la misto,ba faceau o fata la mine mirata ca si capara,ba nu intelegeau pur si simplu la ce ma refeream. si asa am fost nevoit sa inchid firma si sa lucrez putinele lucrari la negru. Si mai am cazuri concrete de amici din aceeasi branse care la fel au patit,firma cu 5 angajati care factura miliarde pe an,totul prin productie nu comert,doar manopera si a anjuns sa inchida firma pt ca acum lucreaza 5-7 luni pe an dar statul vrea taxe cat pentru un an intreg,daca te zbati sa ti o firma ajungi sa tragi linie si sa vezi ca muncesti numai pentru stat. Editat Martie 1, 2013 de hdragos Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate