soimu Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! sper sa o faca ...si sa o faca foarte lata o sa arda ... dar ceva trebuie facut de "latrat" fie pe la colturi fie il fata primariei... este DEGEABA forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Da Cristi trebuie facut , uite eu am initiativa, in toate sensurile in special cel civic, cetatenesc (injur pe cine vrei tu :ha1) ...acusica mi-am facut un spritz ...jur ca s-a umplut paharul si e ultimul ...ca dupa aia ma injura ficatul...De fapt si de drept s-a cam terminat apa minerala ...si mi-e lene sa ies sa-mi iau alta de la frigider ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Asta e cheia succesului! Actiunea organizata! Sper din tot sufletul sa participe cat mai multi transportatori la actiunea asta. Daca unul a fost tradator si a pactizat cu stapanirea, nu inseamna ca toata organizatia e corupta. Daca nu au reusit pana acum sa realizeze ceva concret, nu inseamna ca nu vor reusi niciodata. Poate ca au mai invatat si ei din experienta acumulata, s-au mai schimbat oamenii, etc... Poate fi un exemplu grozav si pentru alte bresle care le-ar putea urma exemplul. Sper ca guvernul actual sa dispara pana in vara, ca ne-a mancat zilele! Si sa inceapa sa iasa in fata oamenii corecti si competenti care s-au tot abtinut pana acum! Doamne ajuta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Optimus ...dispare guvernul... asa, si? Ce nenorociri ne vor mai astepta? In ultimii 20 de ani ..CAND vreodata s-a schimbat ceva in bine? A fost din rau in mai rau ... Datoria externa e sus ... foarte sus ...producem nu ... avem sute de fabrici de nu ... indiferent cine ar veni ... crezi ca se va schimba ceva in bine? Oamenii corecti si competenti se vor abtine intotdeauna ...ptr ca stiu ca odata intrati in albia porcilor, porci vor deveni si ei ...Laturile puterii ... din pacate spurca pe oricine bune botu la troc ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! http://i1279.photobucket.com/albums/y535/nomadlogistic/ComunicatdepresaCNR_zpsb0f95394.jpg Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 (editat) Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Ionutz; Toata mizeria asta nu va merge la infinit. Se va pune capat odata. Iar atunci cand se va pune capat, mi-ar place sa traiesc, sa am o arma si sa fac parte din plutonul de executie. Sa lichidez toate panaramele care s-au plimbat pe la putere, care ne-au injosit si ne-au vandut neamul si tara. Editat Mai 18, 2013 de mac01 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! S-a anuntat ca se apropie iar un asteroid catre Terra . Poate ca asa se va eradica coruptia si hotia din Romania ! Legat de solidaritatea soferilor si a transportatorilor sunt de parere cu Yonutz ca aceasta nu exista . Bine , asta se poate generaliza si la nivel de sindicate . Exemplul edificator este parcursul dlui Mitrea , care demonstreaza ca fiecare are un pret pe care din pacate clasa politica in ultimii 23 de ani il poate plati oricand ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Nomad hartoaga aia e fix fasul din curu broastei ...in mijlocul garlei... CNR-ul si FORT-ul sunt ...ba mai bine zis ...NU SUNT ...zicea unu pacilea pe forum ...merg pe principiul politicii coiului ...participa fara indoiala dar nu se baga ... :ha1 Vom trai si vom vedea daca am dreptate sau nu ...Eu in ziua aia sa zicem ca o sa stau (chiar mi-am trecut un program de pescuiala) ...cu masinile de serviciu ...sa vedem daca ceilalti vor baga cheia in contact si vor misca roata din garaj ...dupa aia stam de vorba ... E clar toata mizeria nu va tine la infinit ... dar mai avem de asteptat pana se vor indrepta lucrurile...inca mai sunt chestii de vandut prin tara asta ...inca exista interese ...ptr putere din partea sacalilor ...cand nu om mai avea decat chiloti in cur ...si aia rupti si peticiti ...si vom manca mamaliga cu urziciu ...adica mamaliga cu culoare de pe farfurie ...atunci poate ne vom simti sa facem ceva ...Pana atunci insa "la toti ni greu da mere ashe" ... :ha1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! Daca vor participa la acest protest macar jumatate din toti transportatorii din Romania, va fi o lovitura importanta, si un exemplu bun pt altii. Pana acum nu s-a implicat nimeni pt a face ceva impotriva sistemului datorita modului de gandire tampit si limitat ca "nu e treaba mea", "pe mine nu ma afecteaza", "mai bine stau linistit si imi vad de familia mea, noua inca ne merge bine". Doar ca intre timp, latul s-a strans tot mai tare, si incepe sa-i arda pe toti, intr-un fel sau altul. Ceea ce este excelent, poate asa se trezesc tot mai multi si iau masurile necesare. Tot raul spre bine! Avem nevoie de unitate mai mult ca niciodata. Inca cei mai multi romani habar nu au in ce stare groaznica ne aflam si inca ne mai afundam si mai rau, daca nu se face ceva. Vorba unui cunoscut care traieste de foarte muti ani afara si a umblat mult prin lume: daca Romania isi inchide granitele, Europa va face foame. Pt ca in prezent Romania este vaca de muls moka a tuturor cotropitorilor care exista pe planeta asta. Din pacate, in naivitatea majoritatii romanilor, ne-au prostit cu margele colorate si in schimb ne-au luat aproape tot din tara asta, in cardasie cu guvernele corupte si marionete instalate de ei dupa '89 incoace. Totul poleit intr-o "democratie" jalnica. Cred ca vom fi cei mai mari fraieri ai istoriei mondiale daca nici macar acum, cand toate manariile astea sunt mai mult decat evidente, nu ne urnim si nu-i alungam din tara pe toti hotii, banditii si tradatorii care ne-au mancat zilele de 23 de ani incoace! Romania inca mai are resurse sa-si revina singura din acest dezastru econoic si social, dar asta numai daca romanii isi reiau guvernarea din mainile strainilor. Altfel, suntem pa si pu la revedere! In contextul actual, daca iesim din UE nu ne mai pot ataca armat, deoarece ar fi impotriva principiilor "democratiei" si ar da un semnal foarte prost catre restul lumii, si ar pica in scunda 2 toata constructia lor de mucava. Sa-si bage ei UE si NATO unde vor ei, ca putem trai bine mersi si fara ei! Iar in urma unor procese simple, prin natura evidentelor care stau ca probe, se poate nationaliza ce a mai ramas din industrie si agricultura, s-ar crea imediat locuri de munca, am putea exploata resursele agricole si cele turistice la maxim, am achita datoria externa din ce am confisca de la toti tradatorii care ne-au adus in aceasta stare de dezastru si ne-ar ramane si bani destui pt investitii strategice pe termen mediu, tot din banii confiscati. Trebuie doar putin curaj si implicare din partea celor care au inca o constiinta curata, si nu sunt adormiti de gargara "democratica". 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Re: e dreptul meu - romani, treziti-va! S-a anuntat ca se apropie iar un asteroid catre Terra . Poate ca asa se va eradica coruptia si hotia din Romania ! Cica i-au dat spaga si ne ocoleste ... :ha: 2 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate