PYZ Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Sint curios citi dintre voi si-au anulat airbag-urile si cum.Ma gindesc ca in anumite situatii in teren poti aluneca, lovi un bolovan sau mai stiu eu ce si atunci risti sa-ti mai pocneasca si airbag-urile in fata.Pe linga faptul ca mai mult te-ar rani decit te-ar proteja, te mai alegi si cu niste gauri in bord si volan, plus ca inlocuirea lor nu e deloc ieftina. O metoda sigura de anulare este scoaterea mufelor din ele dar este o operatiune care ia ceva timp si te mai lasa si cu un martor aprins in bord.Alte idei?Sau nu sint atit de sensibile incit sa-mi bat capul cu decuplarea lor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: Anulare/decuplare Airbag-uri in teren eu toti pe care ii stiu au fie decuplate fie scoase cu totul din locul lor. acum daca vrei sa faci putin offroad cu masina de strada :) sau cu familia cel mai bine le scoti mufa cred ca e cea mai simpla si reversibila modificare doar sa nu uiti dupa sa le conectezi iara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Februarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: Anulare/decuplare Airbag-uri in teren Nu, masina nu este de strada, am luat-o ca sa ma dau cu ea in padure.Acum ai dreptate cu anularea lor definitiva, dar ma gindeam si eu la o solutie de mijloc, desi stiu ca solutiile de mijloc, in general, sint cele mai proaste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: Anulare/decuplare Airbag-uri in teren Daca scoti siguranta fuzibila nu scapi de stres? Si o pui la loc cand mergi pe strada. Sau inseriezi un intrerupator ca sa nu freci siguranta... Sau poate doar aberez... :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 (editat) Re: Anulare/decuplare Airbag-uri in teren Exista o discutie pe aceasta tema aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48639-Anulare-airbag-in-teren LE.Stiam ca a existat o postare a lui Luigi (@nissan4x4) pe undeva pe aici...in final am gasit-o si mi se pare lamuritoare.Imi permit sa-l plagiez:"la nissan, comanda de deschidere AIRBAG e data de o capsula inertiala, deci poti pune si sina de tremvai in fata, in mometul cand deceleratia trece de 2g........Bummmmmmmmmmmmm ". Este vorba de acest topic : "Bara fata Y61 AFN" - postarile #10 , #15. Editat Februarie 24, 2013 de nomad Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate