mirceaking Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Masina mea este un L200 2003, 2.5d si am de gand sa-i montez un kit de suspensii de la ironman, foamcell, inaltare 4cm, iar pe langa kitul de suspensii as vrea sa ii mai fac si un bodylift tot de 4-5cm. Botul s-a lasat destul de mult dupa ce am facut bara metalica si am pus troliu pe ea, cam 80kg in total bara+troliu (suportul de la troliu l-am facut din tabla de 6mm si bara de 4mm ;) ). Intrebarea mea ar fii daca as pune pe ea cauciucuri de 33 ar atinge? Este un clip pe youtube unde cineva are 33 pe ea dar nu sunt chiar convins ca este real. Merita sau sa incerc o dimensiune mai mica? Ce parere aveti de suspensiile de la ironman? Am o varianta mai buna, nu este obligatoriu sa fie mai ieftina ? Exclus HD sa imi "dardaie" dintii in masina, vreau ceva mai soft. Pare cam lasata :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: L200 planuri viitor Daca pui kit de suspensie si body lift, iti intra sigur 33"-uri. Am vazut un Pajero Sport in configuratia asta si era in regula. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: L200 planuri viitor Se pare ca incap si 35"-uri...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56248-Si-quot-prezentarea-quot-oficiala!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirceaking Postat Februarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: L200 planuri viitor super tare cu 35 :) Ce parere aveti de suspensie, brand? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: L200 planuri viitor Daca pui kit de suspensie si body lift, iti intra sigur 33"-uri. Am vazut un Pajero Sport in configuratia asta si era in regula. E vorba de L200 nu de Pajero Sport... Legat de suspensii, ca sa nu reincepem o discutie pro si contra, citeste tu pe forum ca sunt o gramada de pareri si de impresii impartasite de genul asta si alege ce e mai bun pentru tine. Asteptam poze mai elocvente. Bafta! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Re: L200 planuri viitor E vorba de L200 nu de Pajero Sport... Este fix aceeasi masina, singura diferenta fiind pe spate, L200 are foi de arc, iar Pajero Sport are elicoidale. In rest, aceeasi caroserie, acelasi motor, etc. (Bena nu se pune ca nu are legatura cu rotile.) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Re: L200 planuri viitor Salut, Nu are nici un rost sa iti montezi 35''-uri. Eu am avut 33/12,5 si nu era ce trebuie. Ceva nu se potrivea si nu din privinta puterii masinii. Sunt sigur ca max. 33/10.5 se potrivesc cel mai bine la masina asta. Pentru a-mi intra rotile, am montat un bodylift de 4 cm, am inaltat fata din barile de torsiune iar jantele aveau ET - 30 parca. La flexari atingeau rotile la greu in caroserie. Bafta. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirceaking Postat Februarie 27, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2013 Re: L200 planuri viitor Ok, mersi de info. Acum mai am o problema...dupa tot liftul...cat de repede ma pot rasturna si in offroad si pe sosea, este mult mai instabila fata de stoc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: L200 planuri viitor De aceea odata cu inaltarea masinii se monteaza si distantiere sau jante cu ET negativ. Bafta don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirceaking Postat Februarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: L200 planuri viitor Am inteles, exista cumva vreun calcul aproximativ? Adica lift 12cm=jante et 40mm!?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: L200 planuri viitor daca nu ai ce face cu banii investestei in prostii..bara aia e uriasa si fara rost,suspensii nu ai ce face ca tot cu bari de torsiune pe fata si lamelare pe spate ramai, trebuie 33,10.5,15MT si stranse barile de torsiune pe fata,simplu si ieftin.rezultatul e aceelasi cu orice ala modificare pana la inlocuirea puntii fata si a lamelarelor pe spate.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirceaking Postat Martie 3, 2013 Autor Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: L200 planuri viitor @mariusradovici : Nu arunc cu banii...nu fac extrem cu ea, MT iese din discutie,AT bun, as fii inaltat-o sa nu mai lovesc cu scuturile prin toate denivelarile, eu fac cross-country, L200 nu este de extrem. Un inteligent de mecanic mi-a spus ca barile mele nu se pot strange... :) si de aici m-am apucat de search dupa suspensii. Foile care le-am cumparat in toamna dupa ce am reusit sa rup una sarind peste niste denivelari s-au destramat iar, urechea care tine foile s-a departat si scartaie foile ca toate visele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 (editat) Re: L200 planuri viitor hmmm..., pt. cross-country, barile de torsiune si lamelarele nu sînt cea mai fericita optiune. Si nici înaltarea masinii nu te avantajeaza. Cauciucurile potrivite trebuie sa aibe un diametru mare, sa nu fie late si sa nu aibe talon f. înalt. De ex. AT-uri 33x9,5 pe jante de 16 sau 17 si ecartament marit. Editat Martie 4, 2013 de Tavi D. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
burdi87 Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: L200 planuri viitor Te salut eu am pus 33 pe a mea si atinge in aripi la viraj maxim da nu ii de speriat ;) daca nu vrei sa o intorci in loc ii ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Re: L200 planuri viitor salutare de curiozitate burdi se pot pune niste poze cu rotile de pe fata la masina ta ? evident si cu rotile virate la maxim si folosit un blitz pentru ca sa se vada cum arata virate si unde freaca in caroserie. nu de alta dar la un moment dat si eu am cochetat cu ideea sa montez la iesirile in noroi (nu extrem) set de mudterrain cu jante et33. sincer sunt foarte curios cum sta masina ta pe sosea si pe teren cu cauciucurile pe 33 drumuri.....pline de noroi! :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
burdi87 Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: L200 planuri viitor Salut Maine am sa fac niste poze si ti le trimit. in teren nu discuta trage pana se ingroapa si pe sosea nu prea merg mult;) da sta bine nu trec de 100 si ii ok;) spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: L200 planuri viitor Scuze ca ma bag si eu in discutie. Asa arata a mea cu 33/12.5/15. Body-lift 4 cm si ridicat din barile de torsiune. Atinge la flexari. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
burdi87 Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: L200 planuri viitor Super bine arata;) Cipri cam cat te-o costat sa o ridici din bari?? Asta ii cam lipseste la a mea, atinge la orice viraj nu numa la flexari:( Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: L200 planuri viitor Nu te costa nimic daca faci tu. Bara de torsiune e stransa la capat de 2 piulite (de 16 daca mai tin eu bine minte). Una o desfaci un pic sa iti faci loc si apoi pe celalalt il strangi cat crezi tu ca ai nevoie (cu cat strangi mai mult, suspensia se va inalta si va fi mai rigida). Atentie mare - sa strangi la fel si pe cealalta parte. Bafta don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
burdi87 Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: L200 planuri viitor Salutare As vrea sa ma apuc singur de ea insa nu chiar stiu exact pe unde sa umblu;) gasesc pe undeva o schema ceva sa ma ajute sa vad unde exact sunt situate acele suruburi ale barii de torsiune?? si ce nu am inteles, cum se ridica masina?? Tre sa ajut proababil cu un cric hidraulic ceva nu?? Mersi de ajutor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
burdi87 Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 (editat) Re: L200 planuri viitor Salutare Impero dupa cum am promis atasez pozele sper sa iti fie de ajutor;) dreapta dreapta dreapta stanga stanga stanga Janta din cate vad e cu ET - 35 Oare daca o ridic din barile de torsiune cum zicea Cipri oare o sa mai am problema asta?? Mersi si spor la treaba;) Editat Aprilie 9, 2013 de burdi87 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: L200 planuri viitor Oare daca o ridic din barile de torsiune cum zicea Cipri oare o sa mai am problema asta?? Posibil sa-ti mai atinga. Cred ca daca pui si body lift abia atunci nu mai atinge. Dar se poate taia putin din aripa, la interior, si nu va mai atinge si nici nu se vede in afara. Referitor la strangerea barelor de torsiune, daca nu te pricepi, e mai bine sa apelezi la cineva care se pricepe. Sau macar citeste manualul de service, sa vezi cum se face. Totusi, ai grija sa mai lasi ceva cursa la bascule, altfel o sa-ti topaie fata, nu mai flexeaza roata fata, etc. Cu consecintele de rigoare. De aia este indicat sa schimbi barele de torsiune cu unele HD. Asta cu strangerea barelor originale, deja obosite, este o solutie de compromis. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
burdi87 Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: L200 planuri viitor OK mersi de sfaturi;) Am sa pun leu cu leu deoparte si poate imi fac un cadou de paste:D. Spor la treaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirceaking Postat Aprilie 9, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: L200 planuri viitor @cipri nice one ;) Am comandat kitul de suspensie +40mm. Am gasit la un magazin pe stoc distantiere : 2buc - 30mm si 2 buc 25mm. Intrebare: Le pot lua asa si sa montez 25mm pe fata si 30mm spate ? Este corect tehnic sau incorect? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
burdi87 Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 (editat) Re: L200 planuri viitor @mirceaking de unde ai comandat kitu de inaltare?? cam cate teo costat distractia?? Mersi Editat Aprilie 9, 2013 de burdi87 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate