impero Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: L200 planuri viitor @burdi87 - multumesc mult pentru poze. acum m-am edificat. @mirceaking - pls spune de unde ai gasit kitul inaltare , un pret si eventual dupa de modifici niste poze. :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirceaking Postat Aprilie 9, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: L200 planuri viitor Kitul este de la Ironman, aprox.1150e Cand o sa vina si il montez fac poze dar ziceti-mi ce fac cu distantierele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: L200 planuri viitor Daca sunt distantiere de roti (flanse), eu cred ca este indicat sa aiba aceeasi grosime. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
burdi87 Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: L200 planuri viitor E dif mica de grosime intre ele, si avand in vedere ca pe spate oricum masina ii mai ridicata nu cred ca ar fi probleme sa montezi cele groase pe spate;) parerea mea Spor la treaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirceaking Postat Aprilie 9, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: L200 planuri viitor am gasit un specification calumea legat de masina si am gasit urmatoarele : Front Tread(mm) 1465 Rear Tread(mm) 1480 Asta e stock. Daca eu pun distantiere va arata in felul urmator : Fata : 1465 + 25 = 1490mm Spate : 1480 + 30 = 1510mm Dupa un calcul vad ca rotile pe fata, fata de cele de pe spate sunt la -15mm iar dupa ce eu montez distantierele va creste la -20. Aici nu stiu si nu am gasit raspuns, e de bine sau e de rau !?! (sper ca dimensiunile sa fie bune) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Achimoto Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: L200 planuri viitor Am inteles, exista cumva vreun calcul aproximativ? Adica lift 12cm=jante et 40mm!?! Si eu am cautat raspuns la aceasta intrebare , si nu am gasit nimic , cred ca nu exista un calcul oficial in aceasta privinta ! Si eu vreau sa fac acum aproximativ aceleasi modificari , si studiez bine inainte sa fac greseli care sa deterioreze sau sa uzeze prematur masina in viitor ! Spre exemplu cineva a spus mai sus ca a ridicat fata din barile de torsiune ! Dar in cartea de modificari 4x4 de la Mitsubishi atentioneaza sa nu se faca aceasta modificare deoarece , totul devine mult mai rigid - sanse mai mari de rasturnare , iar susupensia va lucra doar pe capete si intervine uzura prematura in zonele respective ! Cel mai bine este sa se monteze kit de inaltare la suspensie si la caroseriei ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate