Max Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Dati-mi o idee cum sa scap de buburuzele din casa. Au inceput sa apara din ce in ce mai multe si e foarte deranjant. Cred ca au un cuib undeva in casa la etaj unde nu este finisat inca si nu e utilizat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? "Buburuze"...??? Pune o poza cu lighioanele sa le identificam..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? Au ce sa manace ! Stai ca buburuzele sau gargaritele sunt insecte care fac parte din aceeasi familie cu albinele? Se spune ca atunci cand o buburuza ti se aseaza in palma iti va aduce noroc. De asemenea, norocul va da peste tine daca gasesti o buburuza prin iarba iar in cazul in care o omori vei fi urmarit de ghinion. Iata cateva lucruri interesante despre aceste insecte atat de indragite Citeste mai mult pe: http://animale.acasa.ro/alte-animalute-78/curiozitati-despre-buburuze-152565.html#ixzz2LxHNiPBI Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? adica gargarite ?? d-alea rosii, semisferice, cu punctisoare negre ? este foarte neobisnuit... incearca un insecticid cu efect remanent, se imprastie in zonele frecventata de insecte. Ideea e ca vor lua pe picioruse insecticid si il vor duce in cuib. Era la un moment dat asa ceva pentru furnici, dar nu mai stiu cum se chema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? adica gargarite ?? d-alea rosii, semisferice, cu punctisoare negre ? este foarte neobisnuit... incearca un insecticid cu efect remanent, se imprastie in zonele frecventata de insecte. Ideea e ca vor lua pe picioruse insecticid si il vor duce in cuib. Era la un moment dat asa ceva pentru furnici, dar nu mai stiu cum se chema. Da, buburuze adica gargarite cum le zic unii. Semisferice, cu punte negre... Sus, la etaj care nu este inca finisat si untilizat, am vazut in interior langa fiecare geam o multime de buburuze moarte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? ... sau le mai spune si mamarute. http://i1279.photobucket.com/albums/y535/nomadlogistic/mamaruta1_zps7265ccaf.png S-au simtit bine peste iarna acasa la Max... http://i1279.photobucket.com/albums/y535/nomadlogistic/mamaruta2_zpsef443210.jpg ... http://i1279.photobucket.com/albums/y535/nomadlogistic/mamaruta3_zps52909528.png Lasa Max,nu fi suparat,ca-ti vestesc venirea primaverii. http://i1279.photobucket.com/albums/y535/nomadlogistic/mamaruta4_zps1fe5a9d7.jpg Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 (editat) Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? in plus, consuma paraziti. (paduchi lanosi si testosi) <later edit> pe care, cu greu ii indepartezi altfel de pe plante, fara sa le afectezi. citricele (dar nunumai) au problema asta ... Editat Februarie 26, 2013 de bogdan_g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? Asta e gluma sau e pe bune? Oricum, colegii ti-au dat numai sfaturi bune, si poze sugestive... O intrebare: le vezi tot timpul, sau numai dupa ce te cinstesti? :grin: ( PS: poate-mi iau vreun BAN... eh, oricum am nevoie de niste bani in perioada asta... :ha: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? Asta e gluma sau e pe bune? Oricum, colegii ti-au dat numai sfaturi bune, si poze sugestive... O intrebare: le vezi tot timpul, sau numai dupa ce te cinstesti? :grin: ( PS: poate-mi iau vreun BAN... eh, oricum am nevoie de niste bani in perioada asta... :ha: ) Bre, esti nebun? :grin: E pe bune. Chiar am asa ceva in casa. Si ma deranjaza cand se mai izbesc de monitor si imi cad pe tastatura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? Ai putintica rabdare , stimabile! In 2-3 saptamani iti pleaca singure. Vine primavara si la arde de cotzaneala. Asa nu iti manjesti mainile cu sange de buburuza. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pointer Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? Daca vrei sa scapi cauta K otrine este o solutie inodora si nu pateaza.Poti sa dai in toata casa.Dar cum a spus si colegul pleaca in cateva saptamini singure.Plus ca sunt inamicii naturali a gandacului de colorado cei cu gradinile bio cumpara asa ceva binenteles in alte tari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? Max, lasa buburuzele acolo..... semn bun...te insori !!! Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? Chiar asa, altii dau bani seriosi pe ele. Esti norocos Max, nu le alunga :) PS: poate sunt si specie ocrotita, imediat o sa vezi cine stie ce organizatie pentru drepturile necuvantatoarelor, cu bannere si mitinguri prin fatza casei :D __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? Max, lasa buburuzele acolo..... semn bun...te insori !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? cu grenada... :ps:dr3:jp1 ai incercat sa vorbesti cu ele? :y "Cine gaseste buburuze cu multe buline negre, va avea tot atata noroc cat si numarul bulinelor de pe buburuza. O alta superstitie spune ca, daca o tanara fata prinde o buburuza si ii da drumul, in directia in care pleaca buburuza se afla si viitorul sot pe care aceasta il va avea." Max, lasa buburuzele acolo si apuca-te sa numeri punctele nege :grin: sau ia-ti o iguana, cica le maninca. broasca s-ar putea sa faca la fel... scuze, a fost greu sa ma abtin :ha: PS: incearca cu Vydate. poti pune si o chetie din aia de prins gizele, electrica. e buna si la tintari si muste. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxamd Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? Max, pune anunt si la Donatii: Donez buburuze cu multe punte negre aducatoare de noroc poate asa scapi mai repede de ele ar mai fi varianta sa incerci sa cauti solutie si la magazinul de solutii pentru indepratarea buburuzelor. la ei s-ar putea sa gasesti :) http://www.front-advertising.ro tricouri 4x4 http://front-advertising.ro/personalizari/personalizari_textile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 (editat) Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? Te rog, nu le ucide ! Am eu solutia, pe soare, pe la pranz, cu geamurile larg deschise le canti un cantecel : GARGARITA RITA ZBOARA-N POIENITA.... Pentru un efect mai pronuntat trebuie sa fiti mai multi cantareti ! Succes ! Gargarita rita Zboara-n poienita Unde vei zbura Acolo va fi casa mea Buburuza, ruza, Unde vei zbura, Acolo ma voi insura. Editat Februarie 26, 2013 de mesterX mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? Eu lucrez in domeniu, recomand sa nu folosesti nici un pesticid, mai ales Vydate care e produs cu uz restrictionat. Le lasi acolo pana vine caldura, sau le maturi si le scoti afara, undeva intr-o magazie ceva. Sunt rosu cu negru sau galben cu negru? Unele pot apare la pastrarea boabelor de fasole, mai mici decat cele comune. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? Sunt rosu cu negru sau galben cu negru? Unele pot apare la pastrarea boabelor de fasole, mai mici decat cele comune. De curiozitate,care e diferenta intre ele? Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? aceeasi problema o am la cabana de la munte toamna primavara pleaca toate au gasit un loc bun pentru iernat nu da cu chimicale ca nu are sens matura ce e de maturat si ce e in pod... pleaca singure in primavara forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 (editat) Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? De curiozitate,care e diferenta intre ele? Daca mai tin bine minte, de denumire... Rosu cu 7 puncte negre, coccinella septempunctata Galben/portocaliu cu dungi negre, coccinella sexmaculata Si or mai fi. Bre Max, lasa-le sa traiasca, sunt bune. In germana li se spune Mariakaefer (Carabusul Fecioarei Maria). Editat Februarie 26, 2013 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? Bine, m-ati convins. Le las sa plece singura la primavara. Sunt rosii cu negru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? Bine, m-ati convins. Le las sa plece singura la primavara. Sunt rosii cu negru. Pune-le un monitor si nu mai vin la calculatorul domniei voastre. :happy Seceta a influentat foarte mult dezvoltarea multor specii de insecte. Sa nu uitam si isteria cu capusele. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? Sa nu uitam si isteria cu capusele. Apropo de asta,e normal ca in perioada asta sa existe deja capuse?Am gasit deja doua in decurs de o luna pe caine. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele? Apropo de asta,e normal ca in perioada asta sa existe deja capuse?Am gasit deja doua in decurs de o luna pe caine. Sarim parleazul. Da este normal. Gasesti pe oi, pe cainii maidanezi, pe animalele salbatice. Ele nu dispar odata cu venirea frigului. Depinde pe unde umbla cainele. Si eu am gasit pe al meu care hoinareste mai toata ziua. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate