Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Am buburuze in casa. Cum scap de ele?

Max

Postări Recomandate

Re: Am buburuze in casa. Cum scap de ele?

Daca mai tin bine minte, de denumire...

Rosu cu 7 puncte negre, coccinella septempunctata

Galben/portocaliu cu dungi negre, coccinella sexmaculata

Si or mai fi.

Bre Max, lasa-le sa traiasca, sunt bune. In germana li se spune Mariakaefer (Carabusul Fecioarei Maria).

Poate sunt suparate ca vrei sa vinzi KAEFER-UL.......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, buburuze adica gargarite cum le zic unii. Semisferice, cu punte negre...

Sus, la etaj care nu este inca finisat si untilizat, am vazut in interior langa fiecare geam o multime de buburuze moarte.

Am avut aceeasi problema cativa ani in urma.Cum erau geamurile duble de lemn ,la bloc,in interior era plin de ele.Eu am curatat lemnul cu smirghel si l-am revopsit. Nu au mai aparut.

Le poti tine in loc de animalute de companie :ha1

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

daca sunt gargarite ORR-iste atunci poti scapa de ele...... sa continui discutia? oricum ar fi fost un pamflet dar nu sunt sigur ca unii l-ar fi gustat asa ca ma opresc aici.

pace!

hi,hi,hi...gargaritele ORR-iste erau galben cu negru!!! si, in mod cert, nu cresteau la Max in casa!!!

PS: puteai sa continui pamfletul...vedeam si eu ce-ti bubuia mintea !!!

• Like 1

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Poate sunt suparate ca vrei sa vinzi KAEFER-UL.......

Sa mor daca inteleg ce vrei sa spui...

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

si eu am avut aceiasi problema cu cateva saptamani in urma, aspiram 15-20 de buc din fata geamului, dar aproape au disparut singure, mai apare cate una ratacita. la mine e finisat si locuiesc si la etaj, ma plase la toate geamurile, nu stiu de unde au aparut

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare