Ghiaurul Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Salutare la toata lumea ! Va scriu aceste randuri in speranta de a gasi o solutie la problema mea. Am una bucata Jeep YJ din 92 cu transplant de motor diesel 2068 TD. La o viteza de 60-70 km/h incepe sa vibreze RAU toata caroseria dupa care se potoleste la viteze superioare :) (90-100km/h). Ca sa depistez buba am facut urmatoarele lucruri. Am dat cardanul spate jos, am cuplat 4x4 H si i-am dat bice. Toate bune si frumoase, nici o vibratie totul mergea ca uns. Daca tot am dat cardanul spate jos am schimbat si crucile cardanice cu unele noi. Mentionez ca nu prezinta nici o urma de lovitura sau indoire acest cardan. Am pus la loc, acelasi rezultat, vibratii puternice la vitezele mentionate ( indiferent de treapta de viteza 3 sau 4). Urmatorul test a fost in felul urmator, am calat puntea spate pe un cric, am dat rotile(33") jos si am lasat-o sa mearga in treapta 1. Am observat ca "bate" partea dinspre grup. Am verificat yoke din grup si din cutia de transfer si nu au joc. Ce sa fac? sa fie oare cardanul descentrat sau totusi sa fie stramb? Astept pareri sau eventual pe cineva care vinde ( imprumuta ) un cardan sa rezolv problema. Mentionez ca am facut doar body lift, nu am inaltzat suspensia ca sa modific unghiul cardanelor etc. Jeep Wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Probleme cardan spate YJ ( dana 35) E clar cardanul descentrat,chiar daca nu este vizibil la ochi la turatii este de ajuns si 1 mm ca iti bate,ar mai putea si din bridele care prinde crucea pe Yoke,dar mai sigur e cardanul. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Daniken Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Probleme cardan spate YJ ( dana 35) salut, verifica daca ai ambele capete paralele (cel din grup si cel din cutia de transfer). cred ca de acolo vine problema. ia legatura cu Dragos. Wrangler JK '11 4" lift Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Probleme cardan spate YJ ( dana 35) Am vazut ca ai pus anunt de cumparare a unui cardan.... Ma gandesc poate totusi il poti repara pe al tau...... Aici ai intrebat ? http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?723-CSGauto-ro REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate