srssilviu Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Salutare tuturor ! Sambata ...ptr. cei interesati de noroi si iar noroi ... va invitam la plimbare . Intalnire 09.00 OMV Campina .Traseu : Campina-Iedera-Bezdead-Ursei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipy0 Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Salutare tuturor ! Sambata ...ptr. cei interesati de noroi si iar noroi ... va invitam la plimbare . Intalnire 09.00 OMV Campina .Traseu : Campina-Iedera-Bezdead-Ursei. Suna interesant! Poate facem o iesire Pahoveano-Damboviteana :) Jeep Wrangler TJ 4.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Poti sa dai ceva mai multe detalii asupra traseului....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Ma inscriu si eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 1, 2013 Autor Partajează Postat Martie 1, 2013 (editat) Re: ...sambata...miscare prahoveana Plecare : Campina-drum forestier parc Draganeasa-intrare in traseu din drum Magureni-Iedera,padure si noroi...iar noroi,Iedera(posibilitate de intalnire cu baietii din DB,5,8 km de Moreni) asfalt drum directie Bezdead,intrare padure Bezdead,padure si noroi...iar noroi,pauza cafea ""Hanul din meri",directie Ursei,Talea,Campina. P.S. ...harta nu include cele ...7 ,8 ravene ....:wink: Editat Martie 1, 2013 de srssilviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Ma inscriu si eu. Pina la Iedera am fost si e ff misto. Cred ca si restul va fi super. Ne vedem la ora si locul stabilit. Bafta.:wink: "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana silviu da mai multe detalii de traseu si ceva dotari minime obligatorii sa nu te trezesti cu masini cu AT-uri :h5 bafta multa !!!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Salut, Cat de grav este traseul? Nu de alta, dar nu am troliu (inca), doar MT-uri. Si sunt curios sa le testez "pe bune". Cam cat timp estimezi ca va dura tot traseul? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana samurai cu MT fara troliu....fac fata? altfel nu vreau sa incurc pe nimeni... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Si eu sint in aceasi situatie.Mai ales ca abea am cumparat anvelopele si nu am iesit cu masina de cind am cumparat-o, asa ca nu as vrea sa o las pe acolo sau sa incurc pe careva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 1, 2013 Autor Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Minim obligatoriu : AMBITIE MULTĂ PASIUNE EXTREMA ...si câteva accesorii , cum ar fi : - un troliu -anvelope minim MT -gaz cât mai mult(benzina,motorina)...pentru vreo 4-7 ore de extaz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana No bine, stam acasa si mai producem pt un troliu. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Minim obligatoriu : AMBITIE MULTĂ PASIUNE EXTREMA ...si câteva accesorii , cum ar fi : - un troliu -anvelope minim MT -gaz cât mai mult(benzina,motorina)...pentru vreo 4-7 ore de extaz ufff....nu am troliu:( astept poze....have fun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Nici eu nu am, inca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Nu se poate fara troliu. Am inteles. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Pffff o sa ne luam toti troliu ca altfel nu se poate :)) o sa-l folosim de 2-3 ori pe an si in rest ne uitam la el.Plimbare placuta. P.s noi astia fara trebuie sa aranjam o iesire mai usurica :). Bafta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos 61 Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Salutare tuturor ! Sambata ...ptr. cei interesati de noroi si iar noroi ... va invitam la plimbare . Intalnire 09.00 OMV Campina .Traseu : Campina-Iedera-Bezdead-Ursei. Salutare, Venim si noi din Bucuresti: Memo si Dragos 61. Avem MT-uri cam uzate, sper sa nu ne facem de rusine. Salutari tuturor membrilor :cl, Dragoș 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana As merge si eu. MT-uri si troliu. Problema e ca nu am nici un fel de accesorii de recuperare (sufa, ocheti, etc...) Cat de dificil este traseul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Cu tot respectu' ... -eu am troliu, -am si MT-uri, -rezervorul plin si inca o canistra de 20l, -am facut mai mult de o treime din traseul indicat, totusi nu inteleg de ce nu pot veni cei fara troliu in conditiile in care ... -nu cred ca traseul este unul de OFF-ROAD EXTREM, -nu cred ca cei care vin sint toti niste EXPERTI IN OFF-ROAD EXTREM pe care o tractare a unuia fara troliu i-ar tine pe loc sau incurca (oricum ar dura tot cam cit o troliere de-a lor), -e posibil ca unii dintre cei ce conduc masini fara troliu sa fie mai priceputi decit unii dintre cei "dotati" cu troliu, ceea ce ma face sa ma alatur celor fara troliu, sa renunt la aceasta iesire si sa va urez DRUM BUN. "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 1, 2013 Autor Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Cu tot respectu' ... -eu am troliu, -am si MT-uri, -rezervorul plin si inca o canistra de 20l, -am facut mai mult de o treime din traseul indicat, totusi nu inteleg de ce nu pot veni cei fara troliu in conditiile in care ... -nu cred ca traseul este unul de OFF-ROAD EXTREM, -nu cred ca cei care vin sint toti niste EXPERTI IN OFF-ROAD EXTREM pe care o tractare a unuia fara troliu i-ar tine pe loc sau incurca (oricum ar dura tot cam cit o troliere de-a lor), -e posibil ca unii dintre cei ce conduc masini fara troliu sa fie mai priceputi decit unii dintre cei "dotati" cu troliu, ceea ce ma face sa ma alatur celor fara troliu, sa renunt la aceasta iesire si sa va urez DRUM BUN. ...atenție la ce am scris !!! Nu a zis nimeni ca este absolut necesar troliul ... ci doar recomandat. Traseul este unul de off Standard/Open cu posibilitate de extrem oricând ... ...se dorește ! Suntem doar ghizi loco nu organizatori de concurs , sâmbăta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana @hermano fugi omule la plimbare cu baietii si asa nu se mai anunta iesiri pe forum.Cine are are cine nu are nu are :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Corect, nu e cazul sa ne suparam pe aici. :wink: Pe mine ma interesa daca sunt urcari grave prin padure, caz in care fara troliu nu prea sunt sanse, pamantul fiind foarte moale dupa ploile din ultima vreme plus topirea zapezii. Una e sa mai ramai in vreo "groapa" si sa poti fi tras simplu de altcineva, si alta sa ai de urcat in troliu distante mai mari, acolo nu are cine sa te traga. Eventual, cei care stiu deja traseul, poate stiu si variante ocolitoare pt cazurile descrise mai sus. Daca exista. Eu detin toate elementele descrise, mai putin troliul. Plus ceva sufe. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 (editat) Re: ...sambata...miscare prahoveana Ok... hai sa o luam cu inceputul.... Aceasta este masina lui Silviu credeti ca ii place sa mearga pe forestiere late de 3 metri...?eu va zic ca nu. 1. de ce troliu obligatoriu... suntem dupa 2 luni de iarna unde zapada a fost de 1-1.5 metri si dupa vreo 1 saptamana de ploaie credeti ca nu o sa fie nevoie de troliere la urcarea unor pante de 200 pana la 500 de metri lungime si va garantez ca si cu simexuri in unele momente trebuie sa te troliezi dar daca ai MT-uri:hi Optimus sa stii ca nu prea ii arde nimanui sa ia la sufa pe altii cu sutele de metri ca nu sunt echipatii corespunzator. 2. Punctul 2 in legatura cu cauciucurile intra la 1. Caphonne da ai dreptate iti cumperi troliu si te uiti la el tot anu cat de bine sta pe masina daca tu o tii parcata in fata blocului/curtii. Dar daca ai iesii in teren iti garantez eu ca nu-l mai tii degeaba si il puii la munca. Organizeaza tu o iesire soft din timp si iti garantez eu ca o sa fiti cel putin 10 masini. Iesirile la munte pe udatura asta sa stiti ca sunt foarte periculoase pentru caroserii in sensul ca oricand poate sa-ti alunece si sa te dai de vre-un copac. Gata cu palavrageala o sa va pun cateva filmulete si poze cu iesirea lui silviu de saptamana trecuta. P.S. Silviule sa nu ma intelegi ca vreau sa-ti fac reclama negativa dar nu as vrea sa te trezesti cu lume care cred ca vin sa mearga prin parc. P.S. Jighi sper ca nu-mi ceri drepturi de autor.:ha1 Editat Martie 1, 2013 de Johnny_r0 Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Optimus sa stii ca nu prea ii arde nimanui sa ia la sufa pe altii cu sutele de metri ca nu sunt echipatii corespunzator. Pai tocmai asta ziceam si eu. Si de aia am cerut detalii despre traseu, ca sa nu fie probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Eu prin "minim obligatoriu" inteleg "absolut necesar". Oricum aveam de gind sa ies, asa ca acasa nu voi ramine.:banana Daca am suparat pe cineva, imi cer scuze ... "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate