LorDeko Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Ce frumos conduce jighi. Ca pe Bulevard:ha:. Un traseul normal,ca de obicei. Nu-i de speriat.:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos 61 Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Eu prin "minim obligatoriu" inteleg "absolut necesar". Oricum aveam de gind sa ies, asa ca acasa nu voi ramine.:banana Daca am suparat pe cineva, imi cer scuze ... Buna seara, Noi vom pleca in jur de 7 si jumatate din zona Arcului de Triumf. Dragos 61: 0722 254332 Memo: 0728 320998 Salutari tuturor membrilor :cl, Dragoș 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Buna seara, Noi vom pleca in jur de 7 si jumatate din zona Arcului de Triumf. Dragos 61: 0722 254332 Memo: 0728 320998 Bravo ! domnu' Dragos ,dupa toate discutiile astea ,,descurajante " totusi participati .Se arata un an interesant ,in privinta hobby-ului . Distractie placuta si sa ajungeti sanatosi acasa ! ALIN :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Nimeni nimic ... nu a ajuns nimeni acasa? vrem si noi comentarii, poze, filme..:tk1 Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Am ajuns acasa, a fost un traseu super, putina adrenalina si foarte multa distractie... Cateva poze.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 (editat) Re: ...sambata...miscare prahoveana Al cui e MItsu de 3 litri care are colant cu ZIUANEWS????????? Nu de alta, dar actele si cheile masinii sunt la mine! Editat Martie 2, 2013 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Al cui e MItsu de 3 litri care are colant cu ZIUANEWS????????? Nu de alta, dar actele si cheile masinii sunt la mine! Al meu, actele si cheile sunt la mine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Super pozele. Sa va fie de bine iesirea. Cand e urmatoarea? Ma luati si pe mine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 (editat) Re: ...sambata...miscare prahoveana Cateva filmari... [video=youtube_share;PX-xsV0Tzyk] Editat Martie 2, 2013 de Yonutz 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Super pozele. Sa va fie de bine iesirea. Cand e urmatoarea? Ma luati si pe mine?o Esti binevenit oricand, urmatoarea iesire week-end-ul viitor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Perfect. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex26 Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana se aude frumos benzinarul :10 felicitari pentru ''iesire'' nu este importanta istoria pe care o ai, ci ceea ce faci cu ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Underground Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Frumoasa iesirea!:bravo:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Pai din cat s-a vazut in filmuletele alea, traseul a fost unul lejer. Apropo, v-ati troliat macar 1 metru? :grin: De aia ar fi bine sa fie date cateva detalii despre traseu inainte ca sa avem idee in ce ne bagam, iar cei care nu-l cunosc - traseul - mai bine sa astepte pozele de dupa, in loc sa-si dea cu parerea. Daca nu intervine nimic pana we viitor, si traseul ales este similar cu asta ca dificultate, cred ca vin si eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 (editat) Re: ...sambata...miscare prahoveana Mda. Lejer ,cum a zis Optimus. Tot "ceva" de genu va fi si sapt. viitoare:ha1 Fii pe faza.:grin: Editat Martie 2, 2013 de Astral va fi.....e doar forma de timp viitor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 3, 2013 Autor Partajează Postat Martie 3, 2013 (editat) ...cateva foto si clipuri v. ... ...multumiri participantilor (inclusiv celor ce nu au reusit pana la final)...cu speranta ca va placut , va asteptam si sambata viitoare [video=youtube_share;-uCRyHbvXWY] [video=youtube_share;zjmtFSOAh-E] http://youtu.be/yBT5awumqVw http://youtu.be/8rzXI6miIEM http://youtu.be/DaxJdskh2Mo http://youtu.be/csDpmorj9PA [video=youtube_share;K-KTb1xHh8s]http://youtu.be/K-KTb1xHh8s http://youtu.be/XnZMWzYaoO4 ...dureaza ceva inarcarea pe youtube :wink: Editat Martie 3, 2013 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana ceva si de la mine :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana ...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana cacam atat:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: ...cateva foto si clipuri v. ... ... (inclusiv celor ce nu au reusit pana la final)... Ups! Au fost si de-astea?! :grin: Se pare ca ati pus si troliul, totusi... Fain traseul, acum imi pare rau ca nu am venit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Daaa...Lejer traseul. Asa se vede mereu in film. Da mai tine cont si ce masini au fost de pare asa usor traseul. Eu am fost cu Silviu si pana nu mai upgradez masina nu mai ma duc. Tot asa, pe film pare usor. Ai zice ca treci si cu matizu pe acolo. Da in realitate nu e chiar asa. Succesuri. Ps: din fericire, masina mea chiar e in lucru. Sper sa ma descurc mult mai bine data viitoare si sa nu mai desfac troliul 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 3, 2013 Autor Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana "Eu am fost cu Silviu si pana nu mai upgradez masina nu mai ma duc" ...uauu...:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana :bravo FELICITARI ptr iesire. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana "Eu am fost cu Silviu si pana nu mai upgradez masina nu mai ma duc" ...uauu...:wink: Ce sa fac mai Silviu. Nu prea sunt obisnuit sa ma duc undeva si sa fiu cel mai prost. Dar daca totusi se intampla, am grija sa ma revansez. O sa fie o surpriza. Sper. 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: ...sambata...miscare prahoveana Al meu, actele si cheile sunt la mine... Nu e al tau! E al meu! :ha: Glumim, dar e al meu...inca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate