Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Spatiul Schengen?

mac01

Postări Recomandate

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Spatiul Schengen?

Suntem din pacate intr-o situatie mai mult decat delicata.

Pe de o parte unchiul SAM ne-a aratat ce inseamna ospitalitatea lui,exemplul de democratie si cum sa indatorezi la maxim o natie pana ajungi sa traiesti din imprumuturi.

UE...o gasca de bagabonti smecheri care au distrus tot ce a lasat Ceausescu si a transformat natia asta intr-o piata de desfacere pentru toate cacaturile lor infecte.

Am zis de nu stiu cate ori ,NU am apartenenta politica dar, cum se spunea si mai inainte MA CAC PE UE .

Rezolvarea asa cum o vad eu:

1.Referendum daca mai dorim sau nu sa fim parte din UE

Fac pariu ca rezultatul o sa surprinda pe toti si o sa fie o palma pentru toata Europa

Grecia cand a facut referendum pe tema asta s-a ales cu STERGEREA unor datorii fata de FMI (oare de frica sa nu fie un precedent? )

2.Nationalizare fortata si anularea tuturor privatizarilor dubioase urmate de confiscarea averilor nejustificate.

3.Demisia tuturor politicienilor din ziua de azi si creerea unui guvern de oameni competenti din randul tinerilor in care fiecare sa fie responsabil in domeniul in care a facut scolarizarea (economist la economie,politist la interne,militar la armata etc).

E scenariu SF dar ar fi unica noastra sansa.

• Like 1

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am cumparat-o de la o taraba din Mamaia. O carte nesperat de buna pentru cei 5 Roni pe care i-amn dat pe ea. O recomand si eu celor care au rabdare sa descopere o caracatita mondiala legata strans de firme private , trezoreria americii , FMI si Banca Mondiala.

Nasolia este ca odata cu citirea cartii , iti dispare inocenta in ale capitalismului. :ha1

Link spre comentariu

Foarte interesanta cartea recomandata de tine Kosfunny. Pentru cine n-are timp s-o citeasca poate urmari un documentar - interviu al autorului cartii. Acesta face parte din seria Zeitgeist si se numeste Addendum. In gasiti cu subtitrare in limba romana aici:

Deasemenea foarte interesant, nu sustin veridicitatea cartii sau a documentarului in proportie de 100%, dar sunt unele coincidente prea mari, iar explicatia despre cum se nasc banii si despre cum functioneaza sistemul monetar este foarte bine fundamentata. Vizionare placuta!

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare