srssilviu Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 (editat) Soare.Zi frumoasa.Amintiri de toamna...retraite in primavara. Ieri am facut o recunoastere de traseu...inca inaccesibil in perioada aceasta.Totusi ...placut ! Cateva video : [video=youtube_share;BsS8gB-I7hc] Editat Martie 6, 2013 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: ...o iesire ...de"ncalzire (globala) Trebuia sa fiu si eu in cadru dar... nu am fost gata cu masina: sudat toba, curatenia de primavara.... Frumos. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: ...o iesire ...de"ncalzire (globala) Foarte tare frate meleu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: ...o iesire ...de"ncalzire (globala) exista un track ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 6, 2013 Autor Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: ...o iesire ...de"ncalzire (globala) exista un track ? ...nu . 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: ...o iesire ...de"ncalzire (globala) Sa-ti fie de bine, plimbarile zilnice:ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate