srssilviu Postat Martie 10, 2013 Autor Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) ...ultimele video : http://youtu.be/PjDgsFuxe3o http://youtu.be/CjIYQpiuUQI http://youtu.be/brFUNRibk9A 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Underground Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Super smena iesirea :10:10:10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) [video=youtube;csWAC-ean9w] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) [video=youtube;YE10-t97CxY] [video=youtube;2K6-8HvUQws] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Atat de la mine:c1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Nu ma asteptam,dar chiar mi a plakut....:gr1 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Frumoasa iesire. Cand am vazut pozele din Campina mi-a venit dorul de acasa :grin:. Sa va fie de bine :h5. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) He he...prima iesire pe anul acesta:grin: deh, vremuri grele. Ne-am dat bine, traseele frumoase, toate ingredientele prezente, inclusiv off-road de noapte. Ne astepta lumea in sat, vazusera luminile sus pe deal:ha:. Masina mea a mers bine, tot ce i-am facut in ultimul timp a functionat sau m-a ajutat. Damage report: senzor ABS stg. spate - fir smuls, proiector stg. spate de pe portbagaj - rupt ( am trecut dus-intors printr-un tunel infiorator de crengi si copaci de-a valma-latul-crucis-curmezis, optimus mi-ar fi fost mila de tine:wink:), nu mai merg pozitia si frana pe stopul stg. spate, dupa o trecere succesiva prin doua parauri (atunci am observat de fapt) martorul blocantului se aprinde aleatoriu, cu butonul pe off, dar sistemul functioneaza. Si ceva motorina lipsa din rezervor:ha:. Multumim colegilor prahoveni!:h5:h5:h5 Cu stima, George. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) ... optimus mi-ar fi fost mila de tine :wink: ... Multumesc pentru grija! :h5 Pai asa cum am fost inspirat sa particip, la fel am fost inspirat sa ma retrag dupa prima parte a traseului. Am si eu niste zgarieturi "noi" de la crengi, plus una mai serioasa pe care cred ca o voi acoperi cu un sticker... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 (editat) Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Are cineva o filmare din fata, adica de dincolo de copac? Pt. studiu de caz.... Multumesc anticipat. Editat Martie 10, 2013 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 (editat) Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) In primul rand, multumim Silviu pentru organizare si rabdare!!! Ne-am plimbat, relaxat excelent! Am fost copilot la jeep. Am facut putine poze, asa ca pun doar cateva: Masinile cu MT-uri de strada fara trolii (noi aveam unul manual in portbagaj :grin:) Cum stateam noi pe ganduri daca sa intram sau nu in partea a doua a traseului, motorul s-a oprit la 50m de asfalt :dr2 Drumul spre casa: Optimus, iti multumim inca o data ca te-ai oferit sa-ti imparti motorul cu noi pana la bucuresti. Am plecat pe benzina/gaz, ne-am intors pe diesel :h5 Altele: Editat Martie 10, 2013 de misca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Optimus, iti multumim inca o data ca te-ai oferit sa-ti imparti motorul cu noi pana la bucuresti. Am plecat pe benzina/gaz, ne-am intors pe diesel :h5 Pentru putin, a fost o experienta noua si pt mine, nu am sufat pe o distanta asa mare pana acum. Dar pe alocuri a fost chiar distractiv. :))) N-as putea spune "oricand, cu placere" pt ca nu cred ca vreti sa va mai lase masina si alta data. :))) :h5 PS: Acum am facut legatura si cred ca tu esti cel care a facut "lanturile" alea "de unica folosinta", nu-i asa? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Da, eu sunt :wink: Numai ca nici de data asta nu le-am testat, au stat in portbagaj. Tre sa merg o data cu AT-uri pe asa un traseu si sa le pun la treaba, sa vedem cat de rezistente sunt... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Despre Giorgel nu mai zic nimic pentru ca i-am zis de nu stiu cate ori ca e idolul meu. :P hi,hi,hi!!! Asa tanar si deja idol!!! Giorgele, cu prima ocazie...pot sa te ating???:grin::grin::grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) hi,hi,hi!!! Asa tanar si deja idol!!! Giorgele, cu prima ocazie...pot sa te ating???:grin::grin::grin: Nah....ce sa zic...i-am spus lui dude ca nici eu insumi nu m-as alege, nici macar exemplu, daramite idol:grin: Herr semaca..sau monsieur, cum sa te iau....chiar vrei sa ma atingi?:ha::ha: sa nu fie cu vreo bata, in rest... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Si eu nu si nu... Giorgel, Giorgel. :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Giorgele, cu prima ocazie...pot sa te ating??? ... cum sa te iau....chiar vrei sa ma atingi? Terminati cu prostiile! Deja mi-e frica sa mai ies cu voi! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Câteva filmuleţe [video=youtube_share;r1P8q1-Iz0k] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Mai are cineva filme si poze de la iesirea asta? Eu mi-am "gresit" copilotul si nu prea am "amintiri" de aici... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai T Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Salutare, de la iesirea de pe 9 martie organizata de Silviu, aia tare misto... srsilviu, Giorgel si Dude, sper ca-mi dati drepturile de imagine:tk PS. Daca nu va plac lautarii, il scot :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) PS. Daca nu va plac lautarii, il scot :grin: frumos... MUSIC FOR THE ENGINES! :h5 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate