LorDeko Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) atatea poze. urmeaza sa fac upload direct din celular pe utube:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soxxxxxxxxxx2003 Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) frumoasa iesire dar inde sunt acei incepatori fara cauciucuri(minim mt)si fara troliu de care spuneati k eu in poze nu ii vad. eu cu at-urile mele si fara troliu imi rupeam gatu pe pietrele alea din rau. oricum din poze a fost frumos. va salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 10, 2013 Autor Partajează Postat Martie 10, 2013 (editat) Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Multumiri tuturor participantilor . Multumiri ptr. comentarii pro si contra . In speranta ca va placut ... va mai asteptam . Cel mai important lucru , dupa parerea mea, este ca, parte din dvs. ati avut o experienta noua ,o alta "imagine" despre ...OFFul nostru . Gasca super OK ! Remarca : -Mr. Jighi -un altfel de ... om . BV !!! (...asta ca sa vezi ca nu sunt m.....) Urmeaza video .... Editat Martie 10, 2013 de srssilviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 (editat) Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) O iesire super, cu oameni de foarte buna calitate si un traseu superb. O zi cu adevarat reusita in care am invatat cateva lucruri de baza. Cel mai mult ma bucur ca am revazut oameni si am cunoscut multi oameni noi, de o calitate deosebita care ma fac mandru ca sunt parte a comunitatii offroad. In primul rand as vrea sa ii multumesc si il felicit pe Silviu care pe langa cunostintele extrem de vaste in ale offroadului are si un mare talent de a lucra cu oamenii. Si aici ma refer la modul in care a gestionat situatia de ieri in care eram foarte multe masini, foarte divers echipate si cu soferi foarte diferiti dpdv pregatire. Nu in ultimul rand vreau sa ma le multumesc d-lui Lucica, d-lui Nae, baietilor cu Vitarele (jos palaria) si tuturor celor care m-au ajutat ieri sa ies din situatia cu pomul. Despre Giorgel nu mai zic nimic pentru ca i-am zis de nu stiu cate ori ca e idolul meu. :P Cat despre aprecieri la adresa mea, va multumesc mult, dar sunteti prea generosi. Revin in cateva minute si cu pozele de ieri. Editat Martie 10, 2013 de dude Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 (editat) Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Editat Martie 10, 2013 de dude Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) felicitari lui giorgel pentru trecerea pe linga acel copac inclinat afost foarte ambitios s ia reusit asteptam filmarea de la colegi Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 (editat) Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Si inca cateva lucruri invatate ieri: -Silviu este din alta "liga". Si nu ma refer numai la masina... -MT-urile sunt niste "gogosari" - cum zicea un coleg de forum, cu care nu reusesti sa faci mare lucru in noroi -lanturile sunt foarte bune, dar daca sunt si portiuni de asfalt intre zonele de offroad e extrem de dificil -Patrolul LWB este prea lung si prea lat prentru acest tip de offroad -troliul spate este un accesoriu binevenit - dl.Nae a reusit sa se extraga singur de sub pomul buclucas Si cel mai important, exista oameni cu suflet mare si experienta si mai mare (Silviu, Bobaru, dl.Lucica, dl. Nae, Semaca, Eko, Jighi, baietii cu Vitarele) de la care ai ce invata si care au rabdare si cu noi care suntem la inceput de drum. Editat Martie 10, 2013 de dude Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 (editat) Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) intradevar o iesire foare frumosa:br din ceea ce se vede in poze si ce este mai important din comentariile participantilor se vede treaba ca deja organizatorii au fost responsabili in a ajuta si sprijinii si pe cei mai nepregatiti tehnic si mai ales fara o mare experienta in traseu..:bravo respect silviu pentru organizare si pentru ca nu ai mai fugit de ei si nu in ultimul rand lui nae pentru ajutorul acordat tehnic !!!!! sa va mentineti tot asa !!!!! felicitari baieti!!! Editat Martie 10, 2013 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 10, 2013 Autor Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) ...mr.YouTube isi face treaba... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mergioricrapa Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Sa va fie de bine iesirea! Nae, cum se misca masina cu gumele noi fata de Simex? Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 10, 2013 Autor Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) ...video: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) multumim silviu! o iesire foarte reusita si un traseu superb,cu de toate! oameni de calitate si foarte hotariti. bravo tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) ... fara cauciucuri (minim mt)si fara troliu... Nu a fost nimeni fara MT, minim. Fara troliu am fost eu, si cred ca au mai fost. ...eu cu at-urile mele si fara troliu imi rupeam gatu pe pietrele alea din rau. Tocmai ca pe bucata aia din parau te descurcai la fix cu AT-urile. Beleaua era pe restul traseului, unde clar nu te miscai cu AT-uri. Am avut AT-uri aproape 2 ani si stiu cum merg. Cu MT-uri in stare buna s-a putut face traseul, fara troliu, fara tras la sufa. Este clar ca LWB-urile nu se preteaza la genul asta de offroad, de padure, insa nu este imposibil, dovada ca am trecut cativa cu "autobuzele" noastre pe acolo. :wink: Asa, mai batraneste, mai cu manevre in plus, dar merge! :old Am apreciat si eu cele 2 veverite neastamparate care se cam plictiseau pana trecea toata "coloana". :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Cateva filmulete: Giorgel: Semaca: Giorgel vs pom 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Giorgel relaxat: Dl. Nae: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Imi permit eu sa pun un filmulet care i-a scapat lui Silviu, l-am "recuperat" direct de pe youtube. Aici a fost unul din momentele cele mai sexi, unde dupa o urcare grava care evident ca nu se vede in film :ha: pe la minutul 1:20 m-am trezit ca trebuie sa fac stanga la vreo 90 de grade si urma o alta urcare cu zdruncinaturi. E genul de faza unde ai o singura optiune: tot inainte! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) da' muviz [video=youtube;6d-hF924K7M] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) :grin:http://www.youtube.com/watch?v=DrJ9zdMbu1E&feature=youtu.be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 10, 2013 Autor Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) ...video: urmeaza... 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Silviu, mulţumim pentru organizare, traseul a fost excelent, cu toate ingredientele: urcări susţinute, ravene, înclinări laterale pe noroi (pe care Samu al meu le-a gustat din plin :grin: ), râu cu bolovani, ce mai, super alegere! Am venit cu pofta de tăvăleală după atâta iarna şi ieşirea asta a fost ce trebuia! M-am bucurat să reîntâlnesc atâţia prieteni şi să cunosc oameni noi, cu care a fost o plăcere să ies. Ritmul a fost destul de susţinut, dar cu atâtea maşini, nu se putea altfel. Apreciez că, deşi traseul a fost destul de dificil, nu ne-a pus în pericol şi a putut fi parcurs cu ceva atenţie de toate maşinile. La mai multe ieşiri, când mai croieşti asemenea trasee, vin cu plăcere! Iulian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Domnu' Silviuuuuuuuuu ! In sfarsit oameni care apreciaza ce ai construit si ca masini si ca experienta. Imi permit eu sa-ti ofer......puncte..... frumoasa iesirea , acum imi pare rau ca n-am venit. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 10, 2013 Autor Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: ...ghiocei si mult noroi(partea a doua o garantam) Domnuuuuuuuuuuu Giani..i...i..i Multumiri ...si incordeaza-ti muschii ca urmeaza o recunoastere...:grin: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate