Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

cobrra

Postări Recomandate

Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

Dragilor, revin si eu cu o completare si o mica istorioara...m-a prins "microbul" in urma cu aprox 1 an, cand am participat la o excursie, in zona Moeciu-Bran, organizata de Club 4x4 Bucuresti. Pe atunci aveam o Skoda Octavia 4x4. Intre timp am dat-o si am achizitionat acest Tucson. Nu stiu daca este ok sau nu (poate-mi spuneti voi-sunteti mai experimentati). La aceasta "intalnire de socializare" am venit cu scopul de a cunoaste "familia de off-road-eri" si a ma integra in ea (daca mai este posibil), dar, dupa aprox 10 ore de stat impreuna, am ramas putin surprins de faptul ca o parte dintre cei "straini de grup" nu prea au fost bagati in seama, nu au fost putin "introdusi" in subiect, nu le-a fost prezentat traseul, fiind "aruncati" direct in competitie. Cu toate acestea, excluzand "nemultumirile mele", apreciez eforturile depuse de organizatori. Intrebarea mea este daca mai organizati astfel de iesiri (chiar cu bani), la care m-as mai putea inscrie si eu? Totodata, cred ca as avea nevoie si de o mica mica "scolarizare". In speranta ca nu v-am deranjat, prea mult, va multumesc si sper sa ne revedem.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 437
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova

Dragilor, revin si eu cu o completare si o mica istorioara...m-a prins "microbul" in urma cu aprox 1 an, cand am participat la o excursie, in zona Moeciu-Bran, organizata de Club 4x4 Bucuresti. Pe atunci aveam o Skoda Octavia 4x4. Intre timp am dat-o si am achizitionat acest Tucson. Nu stiu daca este ok sau nu (poate-mi spuneti voi-sunteti mai experimentati). La aceasta "intalnire de socializare" am venit cu scopul de a cunoaste "familia de off-road-eri" si a ma integra in ea (daca mai este posibil), dar, dupa aprox 10 ore de stat impreuna, am ramas putin surprins de faptul ca o parte dintre cei "straini de grup" nu prea au fost bagati in seama, nu au fost putin "introdusi" in subiect, nu le-a fost prezentat traseul, fiind "aruncati" direct in competitie. Cu toate acestea, excluzand "nemultumirile mele", apreciez eforturile depuse de organizatori. Intrebarea mea este daca mai organizati astfel de iesiri (chiar cu bani), la care m-as mai putea inscrie si eu? Totodata, cred ca as avea nevoie si de o mica mica "scolarizare". In speranta ca nu v-am deranjat, prea mult, va multumesc si sper sa ne revedem.

La inceput asa este mai ales daca nu cunosti pe nimeni in grup ti se pare dificil ca esti lasat pe afara ca nu te baga nimeni in seama...e normal tinand cont ca nimeni nu te stie :) dar nu te descuraja e ca si cum intrii la liceu unde unii se stiu din fata blocului,altii au facut generala impreuna iar altii se cunoasc abia atunci...desigur depinde si de natura firii tale cat de comunicativ si sociabil esti,de deschis si de flexibil...si s anu uitam cat "duci" caterinca aici sa il citez pe Bulbar :)

nu te descuraja daca intradevar iti place si te-a patruns microbul :) vei fi cat de curand prezent la multe alte iesiri.

a si inca ceva sa nu te superi cand vei fi luat la misto legat de masina,multi iti vor spune ca e o porcarie , ca nu e buna de nimic, ca e un gunoi...tu trebuie sa stii care e limita masinii si care e limita ta ca om

iti spun astea ca eu am o Lada niva asa ca a ta prin comparatie e nava spatiala si stiu ce caterinca am luat pe seama masinii de cand ma stiu si in continuare stiu ca vor mai fi pentru ca nu vreau sa imi schimb masina si a inceput chiar sa imi placa si uneori asa ma distreaza cand ii aud pe "pantofari" :"ia uitel si pasta a venit cu cazanul..hahaha"sau : "ia sa vezi ca asta daca intra in groapa de aici nu o mai scoate nici cu macaraua"...

fii tare si nu te descuraja e frumos daca iti place :)

Link spre comentariu

Un colaj fara editare si alte pampoane :wink: atat cat am apucat sa filmez si eu.

@KAROLOKW...multi si-ar fi dorit sa iasa din groapa aia asa cum a iesit Niva sau Jimny sau Dusterul sau...

Pana la urma ,chiar daca multi nu recunosc ,e nevoie si de sofer ca degeaba ai fierul daca nu stii ce sa faci cu el.

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

rupe-i ceva sau ramii intr-o groapa iar dupa aceea o sa te cunoasca toata lumea :ha:

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Nu-i asa lumea se cunoaste in principal la iesiri.Acum doua saptamani am anuntat o iesire au venit baietii ne-am imprietenit a ramas ca ne mai vedem ,ne-am vazut acum iar am planuit o iesire pe viitor etc blabla.La iesiri te bagi in functie de masina.Intradevar in ultima perioada au fost anuntate iesiri mai grele pentru ca spre exemplu mai experimentatii in offroad sunt satui de Lacul Vulturilor sau trasee de Logan si mi se pare normal.Asta nu insemna ca noi restul mai cu masini normale nu putem sa facem iesiri.Luati atitudine anuntati iesiri si lumea se va aduna trasee sunt destule pentru toti.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

mougli, mai exista o solutie la problema ta, asta pana ti iei masina de offroad si nu autoturism 4x4 de trecut bordurile:grin: : Invinta ne la un gratar in munti:ha: Nu bem mult, nu mancam mult, dar sa ai grija totusi sa ai o stana aproape sa poti ne aproviziona si umple si vreo Dustere de butelci de vin. Abia atunci ai sa afli ca noi suntem in stare dupa ce mancam si bem sa continuam sa te luam la misto si sa (ne) radem de cazanul tau.

PS Pfoaui daca stiam ca vrei sa fii prezentat...iti faceam o prezentare ca la Oscar:banana

Link spre comentariu

acum ca am vazut clasamentu. sunt fericit!!!

in ce consta premiul de la Standard AT (are cumva in componenta 1,5 litri ulei de grup) nu de alta, dar sa am si eu ce pune la cel nou:)))))))

maine o sa fac masina si o sa fie ca noua.

dar am mai vazut ca am mai indoit si bara de rigidizare de deasupra motorului k sa indoit si acum imi bate in capota, si mi-a indoit capota. dar treb sa gasesc ceva sa o rigidizez mai bine.(cred ca o sa ii sudez cateva tevi pe lateralul bari).

Link spre comentariu

Cred ca au fost cele mai scumpe 5 secunde din viata ta... cam la cat te-au dus??? ca noi ne-am dat dar... no damage...

Link spre comentariu

350 lei o jumatate de carcasa de grup( k restu e ok)

54 lei 2 L de ulei

10 lei un tub de mastic

+mana de lucru care nu se mai pune la calcul

si cam atata

aaa trebuie sa indrept si bara aia de deasupra motorului. k a dracu nu mai are loc

asta e . crestem si invatam

un coleg care ma poate ajuta sa imi puna si mie un filmulet pe youtube. k nu am cont. il rog sa imi dea un pm k sa il trimit pe e-mail

Editat de soxxxxxxxxxx2003
Link spre comentariu

Premiile sunt ok chiar ok Sorin vei fi multumit mai mult ca sigur.

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

sincer nu ma intereseaza neaparat premi substantiale.

as vrea si eu macar o diploma si daca se poate o cupa ar fii de vis. evident ca nu refuz sa

primesc si altceva(asa am invatat k nu e frumos sa refuzi):)))))

va salut

Link spre comentariu

La MT standard ,pe acea panta si la groapa e clar ca s-a facut diferenta in ceea ce priveste timpul.

Avand in vedere ca nu am experienta multora de aici ,cred ca e cel mai bun loc sa intreb:

-Daca la un concurs normal (puncte,taxe etc) se intampla ca din 20 de potentiali concurenti ,jumatate sa urce pe un traseu uscat si apoi sa inceapa o ploaie si cealalta jumate sa urce mult mai greu sau deloc ...tine de norocul tragerii la sorti si a fiecaruia sau se aplica vreo regula ?

Multumesc .

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

-Daca la un concurs normal (puncte,taxe etc) se intampla ca din 20 de potentiali concurenti ,jumatate sa urce pe un traseu uscat si apoi sa inceapa o ploaie si cealalta jumate sa urce mult mai greu sau deloc ...tine de norocul tragerii la sorti si a fiecaruia sau se aplica vreo regula ?

Multumesc .

....Soarta....

Se aplica si o regula. Timpul Maxim.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Da colegu, se aplica regula, imi pare bine ca ai luat teapa...

Daca dumnezeu nu tine cu tine... e groasa...

La un concurs... Furtuna maxima, prima masina s-a facut muci la rasturnare, dupa care s-a inchis concursul... avantaj de la 2 in sus :ha::ha:

Editat de Astral
Link spre comentariu

pentru ca dorinta este mare si sunt cereri legate de premii afisez aici pentru fiecare clasa in parte:

OPEN

1---- set proiectoare led + cupa+ medalie + diploma + sapca + sticla vin

2---- set proiectoare + medalie + diploma + sapca + vin

3----medalie + diploma + sapca + vin

4-----diploma +sapca + vin

STANDARD MT

1 set proiectoare plafon + cupa + medalie + diploma + sapca + vin

2 sufa 10m 4 t + medalie + voucer reducere 15% kit innaltare ironman + diploma +sapca + vin

3 sufa 5m 4t + medalie + voucer diagnoza 4x4 gratis +diploma+ sapca + vin

STANDARD AT

1 set proictoare plafon + cupa +medalie+ diploma+sapca + vin

2 set covorase auto + medalie +diploma+sapca + vin

3 voucer kit set filtre gratis +medalie +diploma +sapca + vin

PREMII SPECIALE

1-----petre niteanu --sapca+vin+diploma+voucer kit filtre gratis 4x4

2-----diana filea --sapca +vin +diploma +voucer15% kit innaltare ironman

3-----adrian pascu--voucer diagnoza4x4 gratis + diploma

4-----dan carp-- sapca+ vin + diploma+voucer 15% kit ironman

5-----teodorescu tudor-- voucer diagnoza 4x4 + diploma

6-----alexandru piedemonte--sapca+vin+diploma+voucer 15%kit ironman

7-----alexandru paturan-- voucer kit filtre gratis+diploma +sapca

8------boiangiu dragosi --vin + diploma +diagnoza gratis4x4

9------johnny-ro--voucer kit filtre gratis

va multumesc tuturor pentru prezenta !!!!!

si cer scuze pentru lipsa festivitatii de premiere care a lipsit datorita intarzierii finalizarii trialului.

Editat de cobrra
Link spre comentariu

Pentru a rasplati eforturile organizatorilor:

House4x4 ofera un discount de 10% la toate produsele din portofoliul nostru, discount oferit tuturor participantilor la acest eveniment, chiar si celor care nu au intrat in traseu si chiar si organizatorilor.

Discountul se aplica in perioada 20.03. - 31.03.2013

Cu stima,

Marcel

Editat de Astral
Link spre comentariu

FELICITARI ORGANIZATORILOR,sponsorilor si tuturor participantilor la eveniment !

Pe data viitoare...sper sa fie curand :banana

O singura data traim...noi alegem cum ! :wtf1:
Link spre comentariu

Chello, fii atent aici ca-mpartim premiul. Eu iau sapca, tu iei vinul. eu iau diploma, tu iei vaucerul de filtre! Acum suna unde trebuie si da-le adresa sau intra cumva in posesia premiului. Apoi ne vedem noi doi la ceas de seara pe noapte spre rasarit in miezul zilei ca sa ne-mpartim ce avem de dat. Suna ma cand esti cu premiile-n bratela: 0729660951. Te astept fierbinte la circa 36-36,5 grade!

Link spre comentariu

nenea Cobrra daca te rugam frumos am dori sa vedem si noi ce loc avem in clasament.speri ca nu te superi ? multumesc frumos.scuze nu trebuie sa te superi pe noi dar fiecare concurent ar dori sa vada pe ce loc este?6 7 8 9 10 20 o lista cu toti participatii la ce clasa si ce loc ocupa.multumim anticipat.Florin Kunty.

Link spre comentariu

Si filmuletul cu incercarea mea de urcare. Dupa asta traseul a fost modificat prin mutarea jaloanelor mai spre dreapta.......

Editat de Astral

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

un film cu dusterul maro la standard MT nu are nimeni? :pr1

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Felicitari organizatorilor inca o data si ma bucur ca am luat locul 4 la standard MT. Daca are cineva poze/film cu vitara cu nr 41 de concurs, rog sa le puna aici pentru ca eu nu am facut poze (ea arata asa).

_DSC0454_IJFR.thumb.jpg.d8c01e5995f68d44c30cfadfe8d1485a.jpg

Multumesc anticipat

Editat de Astral
Link spre comentariu

Felicitari organizatorilor inca o data si ma bucur ca am luat locul 4 la standard MT. Daca are cineva poze/film cu vitara cu nr 41 de concurs, rog sa le puna aici pentru ca eu nu am facut poze (ea arata asa).

La MT a participat?

MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare