cobrra Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 (editat) Cobrra si ACS OFF-ROAD PRAHOVA va invita in data de 17 martie pe pasionatii de offroad in zona TINTEA-BAICOI Prahova la o intalnire cu caracter de socializare, distractie si voie buna precum si indemanare intr-o locatie de tip TRIAL unde vor fii stabilite 2 clase de dificultate: 1 tip standard --- auto 4x4 nemodificat sau preparat special cu anevelope de strada sau un maxim profil MT 2 tip open --- auto 4x4 modificata sau nemodificata dotata cu anvelope profil MT SI tip SIMMEX fiind o intalnire prieteneasca se specifica ca : nu se percepe taxa de participare ca si un aspect important momentan se impune un numar maxim de participanti : 20 clasa standard 20 clasa open in functie de doritori si de timpul liber disponibil numarul de participanti va putea suferii modificarile de rigoare va multumim si va asteptam !!! orele de incepere, teoretic ,9.00 .. 17 martie 2013 Harta : http://img443.imageshack.us/img443/8188/traseutrialtintea2013.jpg pentru cei care pleaca din bucuresti : locul de intalnire este la iesire din baneasa, dupa academia de politie , la restaurantul DANKE-BAVARIA :grin:pe partea dreapta, vis a vis de reprezentanta land rover si jaguar ,:wink: locatie cu 60 locuri de parcare :bananaunde participantii vor fii asteptati si intampinati cu o mica gustare traditionala de dimineata si o cafea gratis din partea organizatorilor si a casei binenteles :h5 orele de intanire acolo 7.00--7.15 :tk Editat Martie 15, 2013 de Astral 1 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Salutare pe langa cei 40 de participanti se accepta si vizitatori.Intreb ca poate cineva se hotareste mai tarziu sa vina si nu mai are loc pe lista.Mersi. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 7, 2013 Autor Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova zona de desfasurare permite accesul tuturor doritorilor si cu auto non 4x4 si binenteles ca sunt bine veniti si spectatorii si simpatizantii!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Vreau sa ma bag la standard nu am decat mt-uri pe 195.Merge? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 7, 2013 Autor Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Vreau sa ma bag la standard nu am decat mt-uri pe 195.Merge? la clasa standard se poate face cu absolut orice masina 4x4 gen x5 pana la land cruiser iar legat de profilul anvelopelor cred ca se vor face 2 subcategorii cele cu profil strada si AT si cei cu MT . Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Ok. 1.Caphonne la clasa standard. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 ...primiti si începători ? ...in treaba asta cu "socializarea" 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 7, 2013 Autor Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova ...primiti si începători ? in special este adresat incepatorilor dar primim si din cei mai avansati dar cu masinile mai usor modificate nu extrem ca nu permite zona :wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soxxxxxxxxxx2003 Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova In proportie de 90% vin si eu.La standard. Am doar AT-uri si un sl de 5 Sa spuneti locul exact,sau pe traseul de MOTOCROSS. Editat Martie 7, 2013 de soxxxxxxxxxx2003 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Ma bag si eu la open. O sa fie prima incercare pentru noua mea masina...sper sa pot zambi dupa trial. Horatiu 1 Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova vin si eu spectator... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Si eu la Open :) sa mai scot sosonii la noroi GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Din clubul GTC Motorsport o sa vina cateva masini; la prima vedere cel putin cinci. Inchiriati si voi o cisterna ca sa faceti openul mai spectaculos! 1 GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Poate ploua :al. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova PIEDE..... prezent ! ....... mai vine cineva !?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova PIEDE..... prezent ! ....... mai vine cineva !?? Piede, uita-te in caseta ta de user... ai 46 de ani si 46 de postari!!!! Cam rar cu scrisu pe forum- doar o postare pe an? :ha::ha: GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova 99.9% vin si eu cu patrolul. in mod normal m-as baga la open, dar nu mai am simexuri si nici troliu. daca nu merge, ma bag la standard :) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova vin si eu spectator... de ce spectator ??? 1 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova M-as baga si eu la open. Sper sa nu apara vreo nunta sau vreun botez ceva pana duminica... Da...am uitat sa precizez. Vin cu motocicleta 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova M-as baga si eu la open. Sper sa nu apara vreo nunta sau vreun botez ceva pana duminica... Da...am uitat sa precizez. Vin cu motocicleta In postul Pastelui nu se fac nunti sau botezuri decat cu dispensa de la Patriarhie, asa ca poti sa te dai linistit la eveniment! :wink: 1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Vin si eu ...daca am masina gata ...la OPEN ...sa-i arat lu Horace niste offroad (nu sa-l bat ca n-am valoarea lui )... :ha::h5 daca nu la STANDARD ... dar isi poate lua notite si de acolo, nu-i problema ... :wink: Se poate si fara copilot? Sau se poate ca unul copilot la mine sa fie dupa aia pilotul meu? Ca mai stiu eu cativa "hodihiti" ... A ...si daca nu gasesc copilot ...l-as dori pe Horace ... "helper" ...:ha: Editat Martie 7, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Venim doua masimi la standar: 1 Gigel -Toyota LJ70 2 Niky - Patrol Y61 De la GTC Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova PYZ- la standard ! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Interesant e ca sambata, adica maine chiar ma duc la un eveniment 2 in 1 nunta-botez. Cred ca au avut pile... 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Interesant e ca sambata, adica maine chiar ma duc la un eveniment 2 in 1 nunta-botez. Cred ca au avut pile... Postul Pastelui incepe pe 18 martie. 1 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate