srssilviu Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova ghici ghicitoarea mea ....... ce reprezinta urmatoarele imagini? castigatorii vor beneficia de anumite facilitati .. http://img843.imageshack.us/img843/1191/dsc0707lr.jpg http://img838.imageshack.us/img838/2392/dsc0705h.jpg :2dr ...zona exploatare miniera ! Noroi dupa o ora de mers ai si in c.. ! BAGA dl. COBRRA !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova foarte frumos montajul !!! de-abia astept urmatoarea iesire. GO COBRA, GO !!! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 3, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova inca un fericit premiant al trialului :h5 http://img20.imageshack.us/img20/2228/pozyq.jpg succes !!!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova inca un fericit premiant al trialului :h5 http://img20.imageshack.us/img20/2228/pozyq.jpg succes !!!! Mulțumiri Cobrra&asociații ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Avind in vedere ca: -Niva rosie nu apare nici macar intr-o poza, nu mai zic de flmulete, (data viitoare chem televiziunea); :ha: -s-a vorbit la un moment dat despre niste diplome de participare (singurul suvenir in cazul meu); :wink: Cum se poate intra in posesia unui astfel de document ? "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Avind in vedere ca: -Niva rosie nu apare nici macar intr-o poza, nu mai zic de flmulete, (data viitoare chem televiziunea); :ha: -s-a vorbit la un moment dat despre niste diplome de participare (singurul suvenir in cazul meu); :wink: Cum se poate intra in posesia unui astfel de document ? prin posata eventual daca aveti timp puteti venii la mine la sediu :h5 va astept cu drag acum ca s-a redeschis :2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova prin posata eventual daca aveti timp puteti venii la mine la sediu :h5 va astept cu drag acum ca s-a redeschis :2dr pai si unde e sediul?:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 (editat) Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova SALUTARE ! Multumesc mult organizatrilor si sponsorilor pt. premiul acordat. cea mai mare satisfactie posibila a fost sa vad chipul pustiului cu diploma si cupa in brate :))) Editat Aprilie 20, 2013 de Astral Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Filmarea de la bord din uaz ( a durat un pic pana am cenzurat unele comentarii ) 1 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Filmarea de la bord din uaz ( a durat un pic pana am cenzurat unele comentarii ) alt feeling cand ai vedere de la bord :h5 super! offtopic: simti vreo diferenta de putere gaz/benzina? Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Se simte ceva. Parca pana la 2500rpm, merge mai bine pe gaz si de la 2500 la 3500 pe penzina. Intre 3500-4500(max), oboseste si pare ca o chinui degeaba. De obicei merg pe gaz. Cand vad ca nu poate pe gaz, incerc si pe benzina. Uneori da rezultate, alteori nu. 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Filmarea de la bord din uaz ( a durat un pic pana am cenzurat unele comentarii ) ...extrem de multa exprimare...bip...bip...biiip :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova Ai vazut? Numai metafore si epitete:grin: 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 15, 2013 Autor Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: 17 Martie Trial by Cobrra si ACS OFFROAD PRAHOVA zona baicoi -tintea prahova si astazi a mai venit randul unui fericit castigator la clasa open locul 2 sa-si ridice premiile de la evenimentul trial tintea by cobrra http://img59.imageshack.us/img59/5599/imag1992a.jpg felicitari inca o data participantilor !!!!! doamna jeni :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate